سلامنقل قول:
پولی داری واسه سپرده گذاری ؟اگه داری چقدر داری ؟
جایی کار میکنی ؟
جواز کسب داری ؟
ماهی چقدر میتونی قسط بدی ؟
Printable View
سلامنقل قول:
پولی داری واسه سپرده گذاری ؟اگه داری چقدر داری ؟
جایی کار میکنی ؟
جواز کسب داری ؟
ماهی چقدر میتونی قسط بدی ؟
فرق بين موسسه مالي و اعتباري با بانك چيست عزیزان؟ آیا عضو شتاب هستند؟ چه جور حسابهایی دارند؟
سلام دوستان
من چند سوال در مورد وام از چند بانك داشتم
1- براي خريد مسكن وام مي دن؟؟ چقدر و ضمانت چي مي خواد؟؟
2- براي ساختن طبقه دوم از يك ساختمان يك طبقه آيا وام مي دن؟؟ چقدر و ضمانت چي مي خواد؟؟
3- وام مضاربه اي در موسسات تا چقدر مي دن اگر حسابي نداشته باشم تو اون موسسه و ضمانت چي مي خواد؟؟
حقيقت من مي خوام چند تا وام بگيرم حالا ضمانت اگر همشون سند خونه رو بخواد من نمي تونم چند تا با هم بگيرم
با تشكر
سلام .
بانکها میگن سودهاشون علی الحساب هست و بقیه اش رو بعداً پرداخت میکنند .
این بعداً یعنی کِی؟
آخر سال یا وقتِ گل نی؟
:31:
اين يك نوع كلاه شرعيه!نقل قول:
اگر شرط كنند كه بطور مثال سالانه 20% سود به شما بدهند،اين ربا محسوب ميشه ولي اگر اين سود علي الحساب باشه و فرضا يك ريال هم بعدا روش بذارن اين ديگه ربا محسوب نميشه!
تفاوت سود علی الحساب و سود قطعی ممکن است در پایان سال یا در پایان هر ماه به حساب شما واریز شود البته میزانش خیلی زیاد نیستش مثلا همین موسسه قوامین برای ماه قبل تفاوت سود علی الحساب و قطعی که برای من ریختش 100 تومان بود :31:نقل قول:
موسسات مالی و اعتباری مجاز به افتتاح حساب جاری نمیباشند یعنی نمیتونی درخواست دست چک بدی عضو شبکه شتاب هم نیستند اما بعضی هاشو دارای عابر بانک مخصوص خودشون هستند که با عابر بانکش فقط میتونی از شعبه های خود موسسه که حساب باز کردی پول برداشت کنینقل قول:
حساب های قرض الحسنه - کوتاه مدت و بلند مدت هم دارند
ممنون دوست عزیز.
در چه صورت عقلانی تره که پولمون رو بدیم موسسات مالی اعتباری و ندیم به بانک؟ هدف احداث موسسات چی بود؟
سلامنقل قول:
کاسبی با سود سرشااااااار
پول پارو کردن
و "اگر" بشه , زیرآبی رفتن و بالا کشیدن و در رفتن
:31:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-بانک مسکن . خرید اوراق از فرابورس که ضمانت نمیخواد و خود اوراق به عنوان ضامن محسوب میشن . بستگی به قیمت ملک داره اما تا 20 تومن میدن .
2-بستگی داره که پایانکار داره ،سند داره،چندسال از ساختش میگذره و....
3-موسسه مهر حضوری تشریف ببرید .یک طرح دارن که با جواز کسب تا 100 میلیون بدون ضامن هم میده که فک کنم باید گردش حساب خوبی داشته باشی .