-
وقتی کسی رو پیش خودت خیلی بزرگ می کنی همیشه یک راه برای برگشت بزار { حرف دوستم }
راستی اینم بگم که تو یک تاپیک بهتره زیاد پست ندی چون یوزرت خز میشه و دیگه کسی زیاد بهت توجه نمی کنه { بخصوص وقتی پست های پشت سر هم بدید } تجربه شخصیم بود .:40:
یادم باشه پست 2000 رو اینجا بدم و دیگه پستی اینجا نمیدم چون تجربه ی خیلی شاخی نداشتم .
-
اگه به یه دو راهی رسیدی حتما اونی که سمت راست هست رو انتخاب کن (حالا میخواد هر دوراهی باشه)
-
توی مسایل مالی با هیچ کس رو در وایسی نکن!
اگه قراره با یکی شراکت کنی (حتی نزدیکترین کس بهت) حتما قرارداد بنویسید و دوتا شاهد هم پاشو امضا کنن!
همچنین طبق تعهداتون عمل کنین و اگه قراره چکی رو دریافت کنین حتما بگیرین از طرف.نگین چون اشناست نمیخواد...
من بدبخت 3 میلیون دست یکی از اقوام دارم بهم نمیده.همزمان یه کار شراکتی رو با یکی دیگه شروع کردم که الان خوردیم به بی
پولی! این فامیل ما هم پول مارو نمیده! چرا؟؟ چون لفظا گفته میدم و الان 6 ماهه النگ ایشونم! از اون ور هم توی کار دوومم به دلیل بدقولی این فامیلمون ابروم رفته و واسه پول به هر کس و ناکس رو زدم!!
-
سعی کن در روابطت منطق و کنترل وجود داشته باشه.سعی کن زیاد لبخند نزدنی چون باعث میشه دیگران از این لبخند شما سوء استفاده کنند.امکان داره بی احترامی و شوخی نابجا و زننده کنن
اینم یه تجربه خوب
قبل از اینکه تی شرت بخرید کمی درباره شکلها و جملاتی که روش نوشته تحقیق کنید!!بعضی از این تی شرتها آرمها و مارکهایی دارند که بسیار زننده هست و اگه شما از این موضوع بی خبر باشید براتون بد میشه
-
همیشه زاپاس ماشینتونو هر چند وقت چک کنید بادش خالی نشده باشه!!! مصیبت کشیدم امروز...
-
1. هر وقت احساس کردی مشکلی برا سیستمت به وجود اومده تحت هیچ شرایطی خاموشش نکن ! روشن کردنش دردسر میشه
2. با آشنا کار نکن ، با آشنائی که تو کار باهاش غریبه باشی کار کن . سعی کن تو کار به همه غریبه باشی .
3. به هیچ کس اعتماد نکن حتی خودت
4. لازم نیست کسی که نمیتونه کاری برات کنی چیزی درباره مشکلت بدونه
5. با هیچ کس درد دل نکن ! بهترین دوستت خودتی
6. یادت باشه هیچ کس مثل یک دوست نزدیک نمیتونه جوری زمینت بزنه که دیگه نتونی بلند شی ( اینو یه جا خونده بودم ، برام پیش هم اومده )
...
-
کسی که ازتون اینترنتی کلاهبرداری کرد پیداش کردین بدینش دست خر
واسه خودم یه کسی کلاهبرداری کرد باباش از ترس آبروش بیشتر بهم پول داد گفت بی خیال شو
-
موقع خریدن ابراز برا کار بهترین رو انتخاب نکنید مثلا یه سیم چین سی هزار تومنی نخرید چون با یه هفت تومنی خیلی فرق نمیکنه ولی احتمال اینکه اون سی تومنی رو ازت بدزدن یا بعنوان یادگاری وردارن زیاده.این به سر خیلی ها اومده
-
هوا کمی سرد شده تو خریدن کاپشن و پولیور و لباسهای دیگه ی زمستونی عجله نکنید که قیمتها به شدت بالاست
به دیگران قول کار ندید.به یکی از دوستام قول داده بودم اوایل تابستون تو جایی که کار میکنم براش جایی دست و پا کنم که تا الان جور نشده و طرف فکر میکنه میخوام بپیچونمش
-
- تنها بودن خیلی بهتر از بودن با دوستی است که پس از ده سال دوستی با او بخاطر 200 تومن (تک تومن) باهاتون بحث کنه .
- علت تمام بیماریها و مرضهای ما معده است . اونجا رو با آشغال پر نکنیم (چیپس و پفک و فست فود و نوشابه و ...).