نقل قول:معنیش پا نویس هست مثلا تو کتابهایی که پا نویس دارن از پ.ن استفاده میکنن
Printable View
نقل قول:معنیش پا نویس هست مثلا تو کتابهایی که پا نویس دارن از پ.ن استفاده میکنن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:يعني چه خوبه اينهمه به يه سوال جواب داده ميشه ها ادم (به خصوص سوال كننده) جيگرش حال ميادنقل قول:
پ.ن : "پ.ن" به معني پي نوشت هست :دي
سلام دوستان
فرق روان پزشک با روان شناس چیه منظورم در مورد ویزیته و ایناست!
یکی میگفت اول باید بری پیش روان شناس میاد روت کار میکنه بعد یه گزارش میده میری پیش روانپزشک برات دارو تجویز میکنه!
چند صفحه قبل سوال جواب داده شدهنقل قول:
به جاي پرسيدن سوال تكراري ، ميتونيد جوابهاي داده شده قبل رو نگاه كنيد
نقل قول:نقل قول:
بله اونارم خوندم ولی میخواستم مراحل درمان بدونم که ایا اینطوره که اول میرن پیش روانشناس بعد روانپزشک؟یا از همون اولم میشه رفت پیش روان پزشک یا اصلا روان شناس حق درمان مستقل رو داره یا باید زیر نظر روان پزشک درمان انجام بشه!
ممنون:11:
نشد بپرسم: تو سال 90 روز مادر گذشته؟تو سال 91 کی هست دقیقا تاریخش
زوان شناس حق درمان مستقل داره ، اصولا 3 دسته نظريه در اين راطه هست : 1 : دسته اول ميگن تا ميشه بهتر هست ادم پيش روان شناس بره تا به صورت اصولي و پايه اي مشكلاتش درمان بشه نه اينكه با قرص و دوا ارام بشه و در صورتي كه روانشناس تشخيص داد و ديد مساله حاد هست بره پيش روان پزشك 2:دسته دوم معتقدن كه روان شناس ها كارشون خيلي زمان بر هست و سريع به جواب مي خوان برسن و معتقدن قرص و دارو بهتر جواب ميده و حرف بدرد نمي خوره و 3 : نظريه اخر هم اينه كه كلا روان پزشك ها و روانشناس ها رو قبول نداره ميگه همش الكي و بازي هستنقل قول:
به هر حال من پيشنهادم دسته اول هست
قبلانا اون زموناي نه چندان دور :tongue: روز 25 اذر روز زن بود اما الان 20 جمادي الثاني هست كه 23 ارديبهشت سال اينده ميشهنقل قول:
پ.ن : يه مدت كم پيدا بودي تو متفرقه ، بيشتر اينورا سر بزن :دي
ئه؟ به چه مناسبتی؟نقل قول:
روز 25 اذر روز زن بود
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
بالاخره کسی جواب نداد چطوری میشه فهمید فروشنده های یک کالا ، از کجا کالاها رو میارن
میدونیم که متفاوته. از مرکز شهر.. خارج شهر.. خارج کشور.. چطوری میشه فهمید ؟ (در مورد یک کالایی که مورد نظرمونه)
25 آذر به مناسبت روز تولد مادر شاهنقل قول:
سوال دومتون كه كسي هم جواب نداده :
1: يا كسي درست منظورتو نميگيره يا 2: اينكه جوابشو نميدونه پس 2 كار بهتره انجام بدي 1: منظورتو بهتر بيان كني و سوالتو بهتر بپرسي 2: سوالتو تكرار نكني
نقل قول:
توی جوابم بهت گفته بودم که هرکسی کالا رو از یه جایی میاره یکی از بازار یکی از تجار و...
اینجوری نیست که بگی مثلا همه عطاری ها از بازار میارن یا همه لباس فروش ها از قشم میخرند.هرکسی بنا به مصلحت خودش از یک جایی میاره.من کلیش رو گفتم .دیگه باید بری از خود اون فروشنده بپرسی که از کجا خریده.بعضی فروشنده ها راستش را بهت میگویند بعضی ها هم نمیگویند.راه دیگری ندارد.