riot مسخره شو در اورده حالا که باید همش هیروهای باجال free کنه ashe ام free کرده(بابابزرگ منم دیگه این ashe رو داره:27: ).نه جدا به روح اعتقاد دارن اینا؟:31:
شهراد و اسیاتک که افتضاحن نمی دونم شاید جاهای دیگه جواب بدن.
Printable View
riot مسخره شو در اورده حالا که باید همش هیروهای باجال free کنه ashe ام free کرده(بابابزرگ منم دیگه این ashe رو داره:27: ).نه جدا به روح اعتقاد دارن اینا؟:31:
شهراد و اسیاتک که افتضاحن نمی دونم شاید جاهای دیگه جواب بدن.
mundo هم mundo ی قدیم!انقدر healing reduce ات می کنن بعد darius نفلت می کنه!نقل قول:
riot یک شاهکار دیگه زده متاسفانه اکثر به مشکل اپدیت نشدن IP برخوردن ؟! ساعت مشخص نیست از کی این مشکل شده ؟! من چندین دست زدم ولی حالیم نبود الان دیدم چند دست ای پی ثبت نشده :37:
2000 باید بهم بدن خسارت روحی و ... :27:
منم اینجوری شدم ولی نوشته دارن روش کار می کنن IP کسی هم خورده نشده
انعطاف پذیر ترین قدرت مستر یی همون meditate اش هستنقل قول:
چه جالب کمی لول میاد ولی این مورد تو رانک تیم و solo شوخی نیست یک بار موقیت باشه این تست می کنم
مثلا دشمن میاد تاور دایو می کنه که last hit بزنه، زرتی W میزنی نه تنها نمی تونه بکشتت بلکه خودشم زیر برجک می میره :31:
یا خودت تاور دایو می کنی دشمن خیال می کنه بعد از مردنش تاور می کشتت و خودشم یه کیل می گیره به خاطر همین فرار نمی کنه، ولی تو بعد از کشتنش W می زنی full hp می شی :27:
یا تو درگیری های آل مید جلو تر از همه می ری W می زنی همه می ریزن سرت جادو هاشونو حرومت می کنن وقتی دیگه قدرتاشون می ره رو Cool down تیم خودت می ره ازشون پذیرایی می کنه :27:
یا مثلا میخوان Gank ات کنن میتونی جون سالم در ببری
یا مثلا با جون کم می ری تو بوته W می زنی دشمن فک می کنه یه دونه بهت بزنه تمومه، میاد تو بوته می بینه دو برابر خودش جون اضافه کردی :27:
نقل قول:
آخ قربون دهنت ... عین حقیقت :دی
کلا yi .. op بشه هیشکی جلودارش نیست ...
البته اولای بازی یار خوبم میخوای یارت نوب باشه تمومه کارت :(
اخه به این سادگی هم که نیست.....یه disable کارشو میسازه...مستر بدون wش تقریبا بی استفادس....و مطمعنا تو هر تیمی یه disable پیدا میشه...اصن به خاطر همین هست که ap master تو ranked زیاد معروف نیست..
دقیقا" همین طورهنقل قول:
البته اولای بازی یار خوبم میخوای یارت نوب باشه تمومه کارت :(
نصف بازی به همکاریه
البته من کشف کردم که هم تیمی بد همیشه نوب نیست، میتونه خیلی حرفه ام باشه ولی باید شیوه ی فکر کردن و تصمیم گیریتون به هم بیاد که بتونین خوب پیش برین
وگرنه مثلا اینجوری می شه که یکی می ره جلو می میره اون یکی در می ره یا یکی می ره جلو می میره اون یکی تازه میاد جلو کیل رو تصاحب می کنه اصلا یه وضعی :31:
اونجوری حساب کنی که katarina هم بی استفاده ست چون من با kassadin اکثر مواقع ult شو خنثی می کنمنقل قول:
اخه به این سادگی هم که نیست.....یه disable کارشو میسازه...مستر بدون wش تقریبا بی استفادس....و مطمعنا تو هر تیمی یه disable پیدا میشه...اصن به خاطر همین هست که ap master تو ranked زیاد معروف نیست..
مستر تا ult داشته باشه بی استفاده نیست
خوبیش اینه که با هر کیل Cool down ش ریست می شه و میتونی دوباره اولت کنی
اگرم Ult نداشتی می تونی GhostBlade بخری، اگه روش کلیک کنی تقریبا مثل ult عمل می کنه
حالا AP هم میتونه در حد فقط یه Hextech ببنده، کار با W لول 5 بدون AP هم به اندازه کافی قوی هست
البته فکر می کنم تو پچ های اخیر قدرت W شو کاهش دادن چون مثل قبل نیست
سلام چه جوری هیرو بفروشم
دقیقا...اصن فک کنم به خاطر همینه که میخوان kato تغییر بدن....اره کلا wش قویه بدون ap هم....ولی خوب من استفاده ی اصلیشو نفهمیدم....میره جنگل یا سولو یا کری یا ساپورت یا مید......فقط جنگل میتونه به درد بخوره...تو بقیه لاینا راحت کارش ساختس..برا همین میگم زیاد معروف نیست...شاید به خاطر این انعطاف پزیریشه.نقل قول: