زندگی هیچ وقت هیچ دینی به گردنه من نداشته که حالا ازش سهممو طلب کار باشم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amir 110
Printable View
زندگی هیچ وقت هیچ دینی به گردنه من نداشته که حالا ازش سهممو طلب کار باشم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amir 110
پول برات بيشتر مهمه يا تفاهم ؟ (سوال الكي)
دوست داري بري مسافرت دور دنيا؟
مطلقا هیچ اصراری ندارم . انتخاب با شماست.نقل قول:
باشه اگه شما اصرار دارید مسئله ای نیست
در ضمن ، گفتم مسئولیت کاری رو که انجام میدم به عهده می گیرم. هر چیزی که باشه (پرسیدن این که آیا مطمئن هستید برای همینه)،
حتی ویروس.
اگر با خواست خودتون می بینید ، این لینک دانلود اون فایل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما براش کد امنیتی گذاشتم که اون رو توی پیغام خصوصی بهتون میدم تا کسه دیگه یی جز شما نبینه . امیدوارم امانت دار خوبی باشید وگرنه مسئول خواهید بود ، و اگه مطمئن نیستید دانلود نکنید.
تا بعد...
در چه موردی پول بهتره یا تفاهم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسئله ی خاصی مد نظرتونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسافرتو خیلی دوست دارم هم آرومم می کنه و هم خیلی چیزا ازش یاد می گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست داري بري مسافرت دور دنيا؟
نايت مر جان اين كار شما درست نيست .
اينجا فقط بايد سوال بپرسي .
رعايت كن رفيق
من هم سئوال پرسیدم در مورد احساس و عکس العمل Monica بعد از دیدن اون...نقل قول:
نايت مر جان اين كار شما درست نيست .
اينجا فقط بايد سوال بپرسي .
رعايت كن رفيق
تا بعد...
يعني مي خواي بگي كه تو اين دنيا هدفي نداري ؟ (يعني هدفي از آفرينش وجود نداره؟)نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
دوست خوبم من اون فایله تصویریو دیدم و باید بگم هیچ نظری در این زمینه ندارم بعد از دیدنه اون صحنه هم اصلا احساسه خاصی نداشتم و به نظرم دروغه محضه !.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ممنون و من جوابم رو گرفتم.
به زودی...
تا بعد...
جواب سوال منو نداديد :sad: