کم اوردی با مسخره کردن دیگران شخصیتتو به لجن نکشنقل قول:
Printable View
کم اوردی با مسخره کردن دیگران شخصیتتو به لجن نکشنقل قول:
آخه من نمیدونم تویه تاپیک N8 مولتی تاچ بودن X10 و بنچمارک گوشی های آندروید چیکار میکنه ! به کجاها که نرسیده بحثتون !
تموم کنین این بحث هاور خدا وکیلی! اینایی که برای سئوال و مشکلاتشون میان تو این تاپیک چه گناهی کردن !ها؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این فریمور کوک شده که مهدی گذاشت رو کسی تست نکرده ؟ تغییراتش چی بوده ؟
شما کارت درسته:31: راحت باش!نقل قول:
کم اوردی با مسخره کردن دیگران شخصیتتو به لجن نکش
من قبلا ریختم!نقل قول:
این فریمور کوک شده که مهدی گذاشت رو کسی تست نکرده ؟ تغییراتش چی بوده ؟
تغییراتش فیلمبرداری 30 فریم و کانتنیو فوکوس البته کانتنیو فوکوسش باگ داره یکم!
صدایه فیلمبرداری ریتش رفته بالا که نیاز هم نداشت!
صدای شاتر دوربین تویه سایلنت بودن هم در میاد:31:
کامل -- میشه گوشی!
و چنتا چیز دیگه!
ای ول ......نقل قول:
خوبه خدا رو شکر اینو برگردوندند ؛ چون بد رقم به این عادت کرده بودیم ! : دی
تنکس حمید جان! :10:
میخوام برم بخرم دیگه
فقط چند تا سوال دیگه:31:
-جی پی اس ان8 تو ایران کار میکنه؟(بدون نقشه هم کار میکنه) مثلا مثل سونی ها نقشه مسیر طی شده و سرعت متوسط رو با استفاده از ماهواره بگه؟
-آیا باید تمام برنامه و بازی های ان 8 رو تو ovi ساین کرد؟ میشه برنامه ها رو از طریق کامپیوتر برای گوشی گرفت؟(از ovi shop)
- گارانتی اصلی اسمش چیه؟؟؟ و یک نفر نوشته بود با اس ام اس میشه مطمئن شد که اصله یا نه؟ شمارش چیه؟
ممنون:11:
سلامنقل قول:
پیشاپیش مبارکت باشه!
جی پی اس ؟ چی میگی!! عینه آینه! سرعت طی شده که هیچی ، سرعت طی نشده رو هم بت میگیه! نقشه تمام شهرهای بزرگایران و با خیابونا و کوچه ها و بن بست ها و هتل ها و پاساژ ها و پمپ بنزین و ...
چه سئوالی بود این ؟: دی تو OVI که ساین نمیکنن ! از OVI برنامه رو میخرند یا دانلود میکنن ولی چون تو ایران تحریمه همون چیزی که گفتی انجام میشه! از طریق کامپیوتر و سایت های دیگه!
گارانتی اصلی اسمش همون گارانتی نوکیاست! دیگه یه گارانتی این حرفارو نداره! :20:
خوش باشی
نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
مدیر این بخش کجاست.؟نقل قول:
شما واقعا 27 سالته ؟
شما اصلا میدونی چند نوع تاچ داریم؟مولتی تاچم با سوزن کار نمی کنه چون فقط تاچ خازنی مولتی تاچ ساپورت میکنه و اونم با قطع جریان الکتریکی.
موضوع بحث چیه؟دوسته من چی می خوای بگی؟ایکس 10 از گالکسی بهتره ایکس 10 از N8 بهتره.
بگیم بهتره حله؟
اطلاع رسانیتون رو تو بخش مشاوره برای خرید انجام بدین نه تو تاپیک ان 8 .
اگه باز هم اسرار دارین دلایلتون رو بگین با لینک منبع.لینک خود منبع نه سایت .تا ما هم دلایلمون رو بگیم با ده تا لینک
اطلاعات شما واقعا کمه.یا نحوه حرف زدنتون این رو نشون میده.
با اینکه من با کسی که این پست رو گذاشته در مورد اندرود نظرم کاملا متفاوته
اما این تمام لینکاش از همون جی اس ام هست که شما هی می گی نبع شم جی اس ام ارنا:دی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5791715&postcount=1056
نه من دروغ گفتم ۱۴ سالمه از دهاتای سبزوارم!به اون خدایی که میپرستی منظورم خود سوزن نبود زبل خان!حوصله کل کل ندارم مردم خودشون عاقلن تشخیص میدن تو :39:جو گرفتت!تو اصلا نمیدونی تاچ خازنی چیه !چون منظورت صفحه خازنی که مولتی تاچ باشه!اینو ندید گرفتم خیلی حرفت تابلو بود!منظورتم گالاکسی و ان ۸ بوده دیگه از این حرف که چون صفحشون حرارتیه مولتی تاچشون از ایکس ۱۰ بهتره!اره تی اف تی ه پای اونا نمیرسه اما کلا گوشیتو بده سبد بگیر:39:نقل قول:
دیگه به همه ثابت شده آخر این بحثا توهین هستش ...
حمید جان جواب شما رو داد اما شما میخوای حرف خودتو بزنی ... خوب بزن ولی اینجا کلوپ ان 8 هست و جاش نیست ;)
آقا بایکتش کنین!جوابشو ندین!خودش دمشو میزاره رو کولش میره!نه سواد داره نه زیره بار میره!حرف حرف خودشه!مولا نصرالدین متولد شده دوباره!چند روزه گند کشیده اینجارو این مهندسه اخراجی!جوابه بیچاره هایی رو بدین که مشکل دارن و میخان حل کنن نه اینکه کلا مشکل با همه داشته باشن..