کارلو آنچلوتی: اسین مستحق دریافت کارت قرمز نبود
سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی چلسی، معتقد است که مایکل اسین به دلیل خطایی که در دقایق اضافی بازی اخیر آبی ها مقابل فولام مرتکب شد، مستحق دریافت کارت قرمز نبود.
او گفت تا زمانی که این صحنه را بار دیگر از طریق ویدئو نبیند، نمی تواند در مورد ارائه دادخواست تجدید نظر برای آن تصمیم گیری کند اما تاکید کرد که اسین با این تکل قصد مصدوم کردن بازیکن حریف را نداشت.
سرمربی ایتالیایی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" داور تصمیمش را گرفت و من دوست ندارم در مورد تصمیم او قضاوت کنم. تنها می توانم بگویم آن تکل اخراج نداشت زیرا اسین برای زدن توپ رفته بود. تکل او هیچ خطری برای بازیکن حریف نداشت. او برای توپ رفته بود. آن صحنه، آخرین صحنه بازی بود. او تنها به دنبال رسیدن به توپ بود. مطمئن نیستم آن صحنه مستحق کارت قرمز بود."
اسین با دریافت این کارت قرمز مستقیم، سه بازی آینده تیمش که برابر تیم های ساندرلند، نیوکاسل و بیرمنگام خواهد بود را از دست می دهد.
" اگر او را از دست بدهیم این سه بازی برای ما مشکل ساز خواهد بود. امیدوارم این اتفاق رخ ندهد. باید صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقی رخ می دهد. "
آنچلوتی همچنین از پیروزی تیمش مقابل فولام و حفظ صدرنشینی اظهار خشنودی کرد.
" چهار امتیاز اختلاف خوبی است. هنوز هیچ چیز قطعی نیست اما این اختلاف خوبی است و ما می خواهیم این فاصله را حفظ کنیم. فکر می کنم در این دیدار نمایش خوبی داشته باشیم. من خوشحال هستم زیرا ما از دقایق ابتدایی با ضرباهنگ بالایی بازی کردیم، کاری که مقابل لیورپول انجام دادیم.
ما شروع خوبی داشتیم و در نیمه دوم نیز بازی را به خوبی کنترل کردیم. در دقایق پایانی اندکی به مشکل خوردیم که با توجه به نتیجه 1-0 طبیعی است. با چنین نتیجه ای کنترل بازی دشوار است."