احتمالا زنگ میزنن و پسورد بهتون میدن.وصلش کاری نداره.نقل قول:
اینم سرعتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
احتمالا زنگ میزنن و پسورد بهتون میدن.وصلش کاری نداره.نقل قول:
اینم سرعتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من صبح سفارش دادم و قبض رو پرداختم , عصری وصل بود :31: و با یه تماس تلفونی یوزر پسوورد رو تحویل گرفتم :20: . راستی این استرم چیه ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
قرار نیست بیان تو خونه وصل کنن , سیم تلفن که یه سرش تو خونه ی شما وصله و اون سرش رو هم که تو مرکز مخابراته وصلش میکنن به هاب سوئیچ صبانت , به همین راحتی یعنی اینکار فقط چند دقیقه ی کوچولو وقت میبره :8:نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما دوستان
فعلا که وصل نشده منتظرم
سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
نقل قول:
بدبخت شدی
سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
من که صبا شارژم رو میدزدی 400 مگابایت رو 1 ساعته و تا الان 8 گیگ خورده شکایت کردم و دنبالشم اون صبانتی های بدبخت میگن ویروسه:27:نقل قول:
8 گیگ؟نقل قول:
یا حسین....
نقل قول:
شما که رفته بودی شاتل یا پارس آنلاین :13:.
جالبه تا دیروز می گفتی شبانه بده. حالا روزانه هم بد شد؟ یه تست بذار اینجا هم شب ساعت 3 هم توی روز
این مال همین لحظه است.
تادیروز میگفتی 400 مگ دزدین حالا چی شد 8 گیگ شد؟
نقل قول:
رفتم شاتل اما 1 ماهه میده بدون شبانه شبانه به 3 ماهه میده و آره 400 مگابایت رو 1 ساعته تمام میشه و یک 3 گیگ و یک 5 گیگ داشتم با 600 مگ دانلود کمتر پست های قبلی رو صفحات قبل رو بخون بعد حرف بزنید و آره سرعتش روزانه 280 هم دانلود میکرد اما الان 3 هفته هست شده 2 تا 4 روزانه
خوب چرا تست نمی ذاری اینجا؟نقل قول:
شرمنده پست شما رو ندیده بودم.نقل قول:
والا نمی خوام داغ دل کسیو تازه کنم فقط محض اطلاع رسانی گفتم که بعضی ها نگن صبا شبانه اش بده.
2 کامپیوتر به وسلیه ی 1 مودم وایرلس (TP-Link- W8901G).
تازه بعضی شبا که خیلی احتیاج سریع دارم لپ تاپ هم استفاده می کنم.
2 تا PC به وسیله ی کابل LAN و لپ تاپ به وسیله ی لن وایرلس.
سرعت هم فرقی نمی کنه. توی همه سیستم ها یکی هست.
مدل کانکشن هم مهم نیست. چه Bridge باشه جه PPPoE کیفیت سرعت یکیه.
کسی نمخواد بگه استرم چیه :19: