احتمالاً نسخه ی مجانی بوده که نصب شده و ارور نداده وگرنه فکر نکنم به راحتی نصب برنامه های پولی روی گوشی های دیگه ممکن باشهنقل قول:
احتمالاً نسخه ی مجانی بوده که نصب شده و ارور نداده وگرنه فکر نکنم به راحتی نصب برنامه های پولی روی گوشی های دیگه ممکن باشهنقل قول:
سلام.
اين گوشي S800 روي کاغذ خيلي گوشي عاليايه ولي راستش ميخواستم از دوستاني که اون رو دارند بپرسم که آيا ازش راضيند يا نه. چون اولين چيزي که با ديدن سيستم عامل جديدش به چشم ميخوره اينه که نکنه نرم افزارهاش کمتر باشن.
بسيار ممنون.
ممنون، راستش وقتی صفحه یه دست آبی یا قرمزه نمی تونم تشخیص بدم روشناییش عادیه یا غیر عادینقل قول:
روشنایی صفحه رو روی کم (1) تنظیم کردین یا روی آخره؟ (10)نقل قول:
با کم و زیاد کردن اون، تغییری مشاهده نمیشه؟
چرا من هر کاری می کنم نمی تونم real football رو نصب کنم . وقتی گوشی رو وصل میکنم همه برنامه هایی که خودم دانلود کردم روشن میشه و آماده نصب ولی real football خاموشه و نمی تونم نصبش کنم
لطفا دوستانی که می تونن راهنمایی کنن
من این real football رو دانلود کردم دوتا فایل app و img رو هم تو فولدر applications کپی کردم ولی تو kies تو my download اضافه نشد. اگه کسی تونست نصب کنه به ما هم بگه چیکار کنیم
دوستان من شنیدم که قراره تا پایان ماه ورژن 8 گیگی گوشی wave در دنیا موجود بشه
رو 1 تنظیم کردم عزیز بالاترم ببرم روشن تر می شه اما در هر حالت کیفیت تصویر خیلی بد شده رنگارو بد نشون می ده به طوری که اصلا رقبت نمی کنم از گوشیم استفاده کنم. متأسفانه امروزم نرسیدم برم مایکروتل بلکه فردا ایشالا بتونم برمنقل قول:
تا این لحظه 450 app مجانی:31:
دوستان لطفا در مورد gps گوشی یسری اطلاعات بدید و اینکه کدوم از نرم افزارهای جاوا روی گوشی جواب میده؟