اهواز مبین نت اقتضاح کرده دیگه اگر شبکه مشکل دارد چرا به مشتری اکانت می فروشید ؟یا قطع است یا پینگ تایم بالای 1100
Printable View
اهواز مبین نت اقتضاح کرده دیگه اگر شبکه مشکل دارد چرا به مشتری اکانت می فروشید ؟یا قطع است یا پینگ تایم بالای 1100
واقعا پینگش اینقدر بالاست.مارو بگو که فقط برای استفاده از سیسیکم رفتم از مبین نت اینترنت گرفتم که اونم بسیار به پینگ پایین وابسته است.تازه هنوزم نیومدن وصل کنن.بدبختانه من فقط میتونم از وایمکس استفاده کنم.نقل قول:
آیا حالا که من مودم مبین نت دارم میتونم باهاش از وایمکس ایرانسل استفاده کنم؟
برای منم قطع بود تازه وصل شد. من هم فعلا مجبورم استفاده کنمنقل قول:
راستی ما یک سوال پرسیدیم انگار کسی بلد نبود جواب بده!
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
معمولاً برای من که 128 6gb توی اهواز دارم پینگ روز های اول 200-300 بود الان وصل که میشه دو ساعت میگذره پینگ میره بالای هزار بعد اگه مودم رو ریبوت کنی دیگه وصل نمیشه البته الان پینگ شده 283 به 4.2.2.4نقل قول:
برای کارهای حساس به هیچ وجه از مودم های داخلی استفاده نکنید!!! چون به دلیل دید غیر مستقیم پینگ بالایی دارید... اگه هم سیگنال خوبی داشته باشید باز هم به دلیل دید غیر مستقیم نوسان پینگ و سرعت دارید.نقل قول:
بهتره مودم اوت دور (خارجی) تهیه کنید و مطمعا باشید سیگنال خوبی دریافت میکنید...
این تازه اول کاره اگه شرکت طرف قرار داد دستگاه های سمت AP رو روی اصول نصب کرده باشه پبنگ شما باید زیر 190ms باشه.
ممنون دوست عزيز از توضيحاتت و وقتي كه گذاشتي. من ديروز كلاً هر 5 دقيقه يا قطع بودم و هيچ سايتي رو باز نميكرد دوباره 5 دقيقه درست مي شد. به طوري كه سرعت دانلودم 5 دقيقه 130 بود بعد به صفر هم ميرسيد. زنگ زدم پشتيباني و گفتن CINR چنده كه مال من بين 12.5 تا 13.5 بود. گفت برو مودم رو تكون بده تا اين عدد بياد بالاي 15 كه من اين كارو نكردم. گفتم حالا بعد از دوبار نصاب اومدن، بزنم بدتر خرابش كنم. گفت دليلش اينه كه ممكنه تكون خورده باشه و اومده باشه زير 15 (خود نصاب كه تنظيم كرده بود حدوداً ي ذره بالاتر از 15 بود). ولي كاملا مودم سفت و پيچ شده بود كه بعيد ميدونم تكون خورده باشه. واسه همين ديگه دستش نزدم و حدس ميزنم خودشون نويز دارن و مشكل از خودشونه. الان ي جورايي به غلط كردن افتادم كه ADSL 512 داشتم و قدرشو ندونستم. يحتمل بيخيال اين پول مودم و نصب و يكماه اكانت نا محدود بشم و تا ASDL ام رو از دست ندادم دوباره برگردم به همون.
در مورد نرم افزاري كه معرفي كردي، دانلودش كردم و Ping هم گرفتم ازش كه دو تا عكس ازش ميذارم اين زير. راستش من كه خودم هيچي سر در نياوردم. الان به كند كار كردن ديگه كاري ندارم، همين كه قطع نباشه و كار كنه راضيم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ي بار ديگه ازت تشكر مي كنم بابت وقتي كه ميذاري.
نقل قول:
بالاخره افای به اصطلاح نصاب اومد و بعد از این که کل خونه رو برای انتن دادن زیر پا گذاشت گفت که با مودم داخلی نمیتونی(indoor)و باید مودم out doorبگیری با اون میشه... گفتم چنده گفت ناقابل 200تومن حالا موندم بگیرم نگیرم به نظر شما باون دیگه جواب میده یا نه و بعدش به نظر شما این مودمها ارزون تر میشه بعد مدتی... یا نه و اینکه از پشت بام ما اونقدر سیم اومده پایین که مادرم نمیذاره سیم بیاد ایا نمیشه مودم وایرلسی چیزی که سیم نداشته باشه استفاده کرد
نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی با دکل مبین نت چقدر فاصله دارید؟ نصاب توضیح نداد؟
این وظیفه ی خودشونه که اول بیان و با مودم out door تست بزنند و اگه جواب داد تحویل شما بدهند...
راهی نیست و حتما باید سیم کشی بشه .. حتی هم اگه همچین مودمی باشه باز هم برای برق رسانی نیاز به کابل کشی هست.
یا حق
زياد هم اعتماد نكن. به منم گفتن مودم outdoor جواب ميده و خلاصه مارو پياده كردن 200 تومن ناقابل + پول نصب و خود اينترنت و ماليات و كوفت و درد ،الانم كه كلي مشكل دارم و قطعش كردم با كلي عصبانيت . الانم با همون اينترنت قبليم هستم خدمت دوستان !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديشب هم كه قطع شده بود، زنگ زدم ساپورت ، طرف آنچنان اوه اوهي گفت وقتي گفتم آدرس خونمون كجاست كه من گفتم حالا چي شده ، واسه طرف ي آب قندي چيزي ببرم پس نيفته !! جالب اينه كه موقعي كه ميخوان بفروشن (به قولي سرويس رو بندازن به مردم) از اين موارد چيزي نميگن ، تازه ظاهراً اين مودم outdoor هم مثل استامينوفن شده كه همه دكترا تجويز مي كنن. محلت هر جا كه باشه ميگن بهت Outdoor ! خوب البته حق هم دارن ، قيمت outdoor كجا و Indoor كجا !!!!
ي چيزي كه خيلي واسه من جالبه و عجيب ، وقتي سرويس رو برات نصب مي كنن ، 64 بيشتر نيست و بعد از چند روز سرويس درخواستيت كه مال من مثلا 1 مگابايت بوده رو فعال ميكنن. بعد طرف قبل اينكه فعال كنه زنگ ميزنه ميپرسه كه راضي بودي يا نه ؟!!!! آخه مرد مومن، من با 64 چي رو تست كنم ؟؟ از كجا بدونم خوبه يا بد؟ از كجا بدونم سرعت دانلودم Stable هست يا نه !!! بعد كه سرويس اصلي رو ميكنن تو پاچه ملت ، اونوقت بيفت دنبالشون كه آقا من مشكل دارم و جواب هم كه معلومه : شما محلتون توي مرز واقع شده و آنتن نميده و ... !! انگار ميخوان موشك هوا كنن. توي دنياي تكنولوژي ، ما بايد لنگ ي ذره سرعت و آنتن دهي سرويس گل و بلبل اينا باشيم !!
خلاصه سرتون رو درد نيارم ، ي تحقيق بكن ، ي تضميني بگير كه اگه بد بود و جواب نداد سرويس بتوني پسش بدي كه ي وقتي خدايي نكرده مثل من 300 تومن نره تو پاچت !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي ....
نقل قول:
2 تا پست قبلی بعد از تایید مدیر بخش ظاهر شدن بخاطر همین زمانیکه من این پست رو دادم ، پست های دوستان نبود!!!نقل قول:
اینو اول باید بگم که تا الان سرویس مبین نت برای بعضی ها خیلی بد بوده مثل این دوستمون که پست قبلی رو دادن و مجبور شدن سرویس رو کامل پس بدن! برای بعضی ها هم مثل من هیچ مشکلی الحمد ا... نداشته و در پنجمین روز کاری پس از ثبت نامم توی نمایندگی سرویسم وصل شد و از همون ثانیه اول هم سرعتم 1 مگابیت بود و از اکانت تست خبری نبود.
فقط خواستم بگم که کیفیت سرویس شما اصلا قابل پیش بینی نیست!
حالا برسیم به جواب این دوستمون :
دوست عزیز همونطور که برای بعضی از دوستان هم اتفاق افتاده با وجودیکه در منطقه تحت پوشش مودم داخلی بودن ، ولی بدلیل ضعیف بودن سیگنال دریافتی مجبور شدن که از مودم فضای باز استفاده کنن! برای بعضی هم حتی مودم فضای باز هم بخوبی جواب نداده!
حالا من نمیخوام ته دل شما رو خالی کنم ، فقط میخوام بگم که اگر تصمیم به خرید مودم فضای باز کردید حتما باهاشون شرط کنید که نصاب بیاد و تست کنه ببینه شما با مودم فضای باز نتیجه میگیرید یا نه! بعد اگر نتیجه گرفتید و نصاب تایید کرد اقدام به خرید مودم بکنید!
مودم ها که به احتمال خیلی زیاد ارزون تر خواهند شد ولی کی این اتفاق میفته رو فقط خدا میدونه!
شما اگر بخواهید از مودم فضای باز استفاده کنید ، قطعا مجبورید که آنتی رو که بالای پشت بوم میذارید با کابل شبکه به آداپتوری که در منزل قرار میگیره متصل کنید.ولی میتونید یه اکسس پوینت بخرید و کابل شبکه ای که از آداپتور بیرون میاد رو به اکسس پوینت وصل کنید و اینترنت رو در منزل بصورت وایرلس داشته باشید.اکسس پوینت رو هم هرجا که بخواید میتونید قرار بدید و فقط احتیاج به برق داره همونطور که آداپتور مودم فضای باز به برق احتیاج داره!
البته اگر سیگنال دریافتی توسط مودم فضای باز در منزل شما بالا باشه میتونید مودم فضای باز رو توی خونه و کنار کامپیوترتون قرار بدید که اینجری از شر سیم هم خلاص میشید.(مثل من!!!)
سلام...
آیا از جایی یا سایتی میشه تعداد و محل دقیق آنتن های bts مبین نت را در هر شهری فهمید؟