مشکل اینجاست که گوشیم خاموشه و loader اونا نمیشناسه
s5233a
تورو خدا کمکم کنین خیلی حیاتیه
Printable View
s5233a
کسی مدل وایرلس دار استارو تو بازار دیده ؟
s5233a
دوستان هلپ این گوشی رو میزنم به پی سی هر کاری میکنم تو دوایس منیجر نمیشناسه میخواهم گوشیو فلش کنم درایوری که همراه با اموزش هستم اینستال کردم بازم نشد .. از تو سی دی هم میخواهم درایور USB رو اینسال کنم کیگه چک NPS و جلو نمیره
NPS که همون New PC Studio هست. ببین نصب کردیش یا نه.
چرا کسی جواب منا نمیده
من یه استار 5233 دارم که موقع فلش با Downloader 5.5 خاموش شده و توسط کامپیوتر شناسایی نمیشه
چه جوری درستتش کنم؟
آدرس برنامه با فریموش برای این کارا میخوام
خواهشا کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممک
سلام دوستان اين گوشي تو فون مموري محدوديت نصب داره؟ باتشكر
نه محدودیت نداره ... فقط به اندازه حجم مموری داخلی دیگه ...نقل قول:
دوستان مموری گوشی s5233 صد مگ نیست ... 150 مگابایت هست . فقط وقتی میخرید 90 تاش پره ...
راستی دوستانی که میگن تو حالت کیبورد اصلی در نوشتن sms اینتر یعنی رفتن به خط بعد وجود نداره ... همون دکمه ی فاصله رو نگه دارید کار اینتر رو میکنه .
هیچی پس فکر کنم نیاز شد فریم ور عوض کنم ...نقل قول:
یه ورژن جدید بهم معرفی کنید ممنون میشم ... راستی فریم ور های جدید که میگید فارسی رو حذف میکنه ، عربی رو هم حذف میکنه ؟ اردو رو چطور ؟
موفق باشید ...
سلام دوستان هفته پیش من یک 5230 استار اینجا خریدم ( اتریش ) گوشی هیچ برنامهای و بازی روش نصب نمی شد گوشی رو فلش کردم روش فریم وری S523AJPIE9 ریختم دو روز اول خوب بود بعد از دو روز گوشی خط داشت انتن هم داشت اما زنگ نمی خورد یا نمی تونستم تماس بگیرم با گوشی دیگه که داشتم چک کردم دیدم ایراد از استار خوم امدم دوباره گوشی رو فلش کردم ایندفعه S5230XXIG2 ریختم همه چیز شد مثل روز اول یعنی دوباره برنامه نصب نمشد دوباره فلش کردم روش S5230EII2 ریختم این خیلی جدید و مال ماه پیش الان همه چیز رو براست و سرعت خیلی خیلی خوبی هم داره