یه تلویزیون LCD: کابل HDMI و کابل VGA(کیفیت HDMI واقعا عالی هستش)نقل قول:
به تلویزیون معمولی نمیشه وصلش کرد.
Printable View
یه تلویزیون LCD: کابل HDMI و کابل VGA(کیفیت HDMI واقعا عالی هستش)نقل قول:
آخه از لحاظ ضخامت نمیشه هیچ فرقی نداشته باشن،این عکس مربوط به تاپیک بررسی تفاوت های LCD و LED هستنش که میبینی چقدر تفاوت در ضخامت فاحش هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دیروز رفتم نمایندگی سازگار ارقام تو بندرعباس تا یه دونه 5738z بگیرم.
گفت نداریم ،تموم کریدم ولی میاریم و قیمتش برا شما میشه 610 چون باید برا اوردنش پوبل هواپیما بدیم و از این حرفا
خلاصه سفارش دادم که برام بیاره
حالا میخواستم بدونم که این قیمتی که گفته منصفانه هست یا نه ؟ اگه نیست زنگ بزنم و کنسلش کنم .
یه بحث دیگه اینکه نمایندگی ها چه خدماتی باید ارائه بدن؟
والا من میتونم از تهران هم این مدل رو بگیرم و لی میخوام ببینم ارزشش رو داره که اینکار رو بکنم یا نه.
با تشکر
عجب حرفی ... مگه با TPOX نمیاد ؟ با چاپار هم که بیاد میشه 5 تومن :دی - اونم دو روزه !نقل قول:
گفت نداریم ،تموم کریدم ولی میاریم و قیمتش برا شما میشه 610 چون باید برا اوردنش پوبل هواپیما بدیم و از این حرفا
مدل Z الان تو تهران دارن میدهند 550.000 ! یکی هم اهوازه قیمت تهران همینقدر میده با گارانتی سازگار
رفع اشکالات سخت افزاری در حدی که در گارانتی ها و برگه هاشون ذکر شده ! اگر خدماتی واقعا بدهند !نقل قول:
یه بحث دیگه اینکه نمایندگی ها چه خدماتی باید ارائه بدن؟
باید مشاوره هم بدهند ولی نمی دهند ! اشکالات نرم افزاری هم به اینها مربوط نمیشه !
جدا ؟ از این تبدیل استفاده کنید که 6 تومن نهایت قیمتشه ! این فقط برای انتقال تصویر به تلویزیون هست ... صدا را باید با کابل AV Stereo جداگانه خروجی بدهید به تلویزیوننقل قول:
یه تلویزیون LCD: کابل HDMI و کابل VGA(کیفیت HDMI واقعا عالی هستش)
بر اساس قدرت از بالا به پایینه یا پایین به بالا؟! چون g که برای game نباید قویتر باشه؟!نقل قول:
قیمت تقریبی هم جلوش بنویسید.
موفق باشید...
آقا مقایسه از نازکی پنل کار اشتباهی هست برای فهمیدن تکنولوژی به کار رفته !!! .الان پلاسما 50 اینچ پاناسونیک مدل z حدود نیم اینچ ضخامتشه . 50 led سامسونگ 7000 بالا یک اینچ ضخامتشه.نقل قول:
نازک شدن پنل ربطی به تکنولوژی lcd led pelasma نداره . بسته به طراحی شرکت سازنده هست .
اقا این کابل ها به نوت بوک هم وصل می شن ؟نقل قول:
ترتیب قدرت صعودی هستش از بالا به پاییننقل قول:
الان فقط z یافت میشه که قیمت خون باباشون میدن
عزیز من بهت پیشنهاد می کنم دست نگه داری الان بدترین موقع برای خریده ، یک یا 2 ماه دیگه با وارد کردن انبوه این مدلل قیمتش شدیدا پایین میاد در حد 50-70 توماننقل قول:
منم مثل شما قصد خرید دارم اما بخاطر وضعیت بد بازار دست نگه داشتم
از ما گفتن بود خود دانی
اگه میشه عکس از ال سی دی ایسر بیاریننقل قول:
شاید دیزاین ایسر با دل فرق داشته باشه
با تشکر
یک سوال هم خودم دارم : دی
فرق نوت یوک با لپ تاپ چیه ؟
همه نوت بوک ها حتی داغون ترینشون هم پورت VGA داره ... اصلا این سمتش یکی VGA و آنور Composite دیگه ! :دینقل قول:
اقا این کابل ها به نوت بوک هم وصل می شن ؟
تایید میشه ... هم اکنون وضعیت بازار افتضاحه ! چرا ؟نقل قول:
عزیز من بهت پیشنهاد می کنم دست نگه داری الان بدترین موقع برای خریده ، یک یا 2 ماه دیگه با وارد کردن انبوه این مدلل قیمتش شدیدا پایین میاد در حد 50-70 تومان
منم مثل شما قصد خرید دارم اما بخاطر وضعیت بد بازار دست نگه داشتم
از ما گفتن بود خود دانی
1- موجودی کالا کم شده و قیمت رفته بالا ... همه وارد کننده ها منتظرند ببینند بازار چه خبر میشه !
2- گمرک خوابیده ! تاز مسئولینش می خواهند عوض بشوند و ماه مبارک هم روی کارشان اثر گذاشته !
3- فصل خرید نوت بوک الان نیست ... از 2 ماه دیگه بازار شدید رونق میگیره !