در مورده کارت گرافیک و سی پی یو اطلاع کاملی ندارم پس نظری نمیدم!..نقل قول:
ولی رم چون ویندوز 7 چیزی حدوده 500 مگابایت بیشتر از ایکس پی رم رو LOAD میکنه پس....
Printable View
در مورده کارت گرافیک و سی پی یو اطلاع کاملی ندارم پس نظری نمیدم!..نقل قول:
ولی رم چون ویندوز 7 چیزی حدوده 500 مگابایت بیشتر از ایکس پی رم رو LOAD میکنه پس....
ببخشید آخرین نسخه ویندوز 7 که وارد بازار شده چی هست که بخریم ...؟
ممنون
7600-------------
سلام!، من این کارهایی که گفتید رو کردم، اول UAC رو تا آخرین حد پایین آوردم بعد رست کردم بعد 7Loader رو Uninstall کردم بعد ریست و بعد باز 7Loader رو Install کردم اما هنوز 14 روز به پایان مهلت استفاده ام مونده و داخل 7Loader روی 7Loader Status که کلیک میکنم میگه 7Loader is not installed! حالا چیکار کنم؟!.نقل قول:
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید؟!نقل قول:
اگر از لپتاپ استفاده نمیکنید از گزینه ی SLIC استفاده کنید ببینید جواب میده یا نه؟!
کســــــــی نبود ؟!نقل قول:
سوالات :
1 - درایو mp3 نمایش داده نمیشه چیکار میتونم بکنم و چشه ؟!
2 - چرا نمی تونم درایو جدید بسازم و اوون اررور رو میده ؟!
ممنون ..........
ارور ميگه كه فضاي كافي موجود نيست
خودشونم میدونن چی میگه!نقل قول:
دلیلش رو میخواد بدونه....
اگه با دقت به عکس نگاه کنی میبینی که 44 گیگ فضای خالی دارن!...
از لپتاپ استفاده می کنم و نسخه ی RTM دارم و از فروشگاه همین سایت خریده ام!.نقل قول:
ببخشید خواهشمندم به من کمک کنید من ویندوز 7 بایلد 7600 را از طریق بوت نصب می کنم در مراحل پایانی نصب و پس از دو بار ریست شدن کامپیوتر در مراحل پایانی پس از صفحه Load windows وارد صفحه سیاه رنگی می شود که فقط فلش موس جا به جا میشود و هر چقدر صبر می کنم مانیتور به حالت Analog Digital می رود و حتی چندین با ر سی دی ویندوز را عوض کردم و حتی هاردم را از ابتدا پارتیشن بندی کردم اما مشکل حل نشد. قابل توجه که بایلد 7000 ویندوز 7 که چند ماه پیش خریده بودم کاملا نصب می شود و مشکلی ندارد. ایراد از کجاست؟