سلامنقل قول:
چند وقته لپ تاپو خریدی ؟
خودت لپ تاپو بردی گارانتی ؟
مارو در جریان کارات بذار تا از تجربت استفاده کنیم.
سلامنقل قول:
چند وقته لپ تاپو خریدی ؟
خودت لپ تاپو بردی گارانتی ؟
مارو در جریان کارات بذار تا از تجربت استفاده کنیم.
این هم آخرین مدل معرفی شده از ایسر که 3951 نام داره و ضخامتش اندازه MacBook Air اپل هست.
با هارد جامد SSD وارد بازار میشه. پورت HDMI داره.
13" اینچ هست
بلوتوث ورژن 4 داره که مصرف کمتری داره
باتری اش تا 6 ساعت دوام داره
کارت گرافیکی اش همان Onboard معروف هست Intel HD Graphics.
این مدل از ماه نوامبر در دسترس خواهد بود با قیمت 770$ تا 960$ و با هارد 128GB SSD قیمتش 1300$ دلار تمام خواهد شد.
این هم عکساش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بعید نیستنقل قول:
بهترین کار اینه با گارانتی سازگار ارقام بخری که پلمپ تحویلت بده
با گارانتی سازگار حدود 980000 تومنهنقل قول:
کارت گرافیک GT520M داره با 1 گیگ حافظه
سلام دوستان من ایسر 5736z دارم آیا گرافیکشو میتونم ارتقا بدم اینتل 4500 موبایله
سلام مجدد به بچه های خوب اینجا .
یه سوال .
هارد 750 داره اما فقط 700 تاش available هست !! :45:
:thumbsdow
این طبیعیه ؟ یا . . . یه هارد خسته انداختند روش ؟ :worried:
50 گیگ اگه کم داره یه کم زیاده. احتمالا موقع پارتیشن بندی 50 گیگ رو پروندن. میشه برش گردوندنقل قول:
آره خودم هم به ذهنم اومد . یادم افتا وقتی تو مغازه داشت درایو C رو میساخت یکم بازی بازی کرد و یدونه اضافه ساخت .نقل قول:
50 گیگ اگه کم داره یه کم زیاده. احتمالا موقع پارتیشن بندی 50 گیگ رو پروندن. میشه برش گردوند
که بعدش پاکش کرد.
حالا نمیدونم چطور اونو استفاده کنم . گم و گورش کرده . بقیه هارد رو که با خود Se7en پارتیشن بندی کردم چیزی ندیدم .
یکی از دوستان گفت هنگام نصب ویندوز میتونی تکه گمشده تو پیدا کنی. تو پنل درایو ها .
سلام
من چند روز ژيش رفتم لپ تاپ ايسر قيمت گرفتم با اين كانفيگ
5742g
2.66 core i5
3mb cach
4 gig ram
750 hdd
vga : gf 540 (2g)
lcd 15.6 "
6cell
قيمت 875 هزار تومان
و باز ايسر با همين مدل فقط با اين تغييرات كه :
5742g
2.5 core i5
640hdd
vga : gf 540 (2gb)
با قيمت 850 هزار تومان
حالا به نظر شما آيا مي ارزه كه من 25 هزار تومان بيشتر بدم و اوني كه گرافيك 2 هست رو بخرم ؟
آيا واقعا گرافيك سيستم اولي 2 گيگ واقعي هست؟
من شنيدم كه طرف مي گفت كه اگه واقعا دو گيگ باشه اولا سريعا باتري رو تخليه مي كنه و دوما باعث داغ شدن و حتي سوختن كارت گرافيك مي شه.
حالا نظر شما چيه ؟
(البته قيمت هايي كه من گفتم مال مشهد هست)
نقل قول:
سلام . سیستم اولی که شما معرفی کردین رو به احتمال زیاد دستی کانفیگش کردن . چراکه من همین سیستمو خریدم اما مدل 5750 .
ضمنا شما میتونی 5750 رو که یک مدل بالاتر هست و پردازشگرهاش از نسل جدید Sandy Bridge هستند رو بگیری با این تفاوت که .
Cpu شما 2.30 هست و قیمتش هم 820 :5:. باقی جزئیات همونه .
2. 2تا سیستمی که شما معرفی کردین گرافیکش 2 هست !!!
اما خوبه که بدونی تفاوت قیمت گرافیک 1 Gig و Gig 2 الان در بازار تهران 30 تومنه . پس اگه اینطوری باشه میارزه .
البته فراموش نکنیم سودی رو که روی اجناس از ما گرفته میشه اونقدر هست که معادلات و حدسیات رو بهم بزنه . چراکه دست فروشندگان برای تخفیف بازه .
3. کار کشیدن از کارت گرافیک دوم دستگاه که 2 گیگ باشه قطعا به برق بیشتر و حرارت بیشتر ختم میشه . اما اینکه میسوزه :18: !!!! :31: طنز میباشد . ( مثل این میمونه که بگن این ماشین 150 KM در ساعت واقعی میره اما اگه زیاد باهاش راه بری میسوزه .:20:)
قیمت های من مال تهران . پاساژ ایران و Capital Pasaj میباشد .