:37::37::37::37:نقل قول:
این هم لینک دانلود نقشه تهران 88 6.5 مگی . بی زحمت امتحان کن ببین نصب می شه.
با نهایت تاثر اعلام می کنم گوشی اینجانب مفقود شد! به همین راحتی! 5-6 ماه براش صبر کردم سره 2 هفته گمش کردم. :41:
:37::37::37::37:نقل قول:
این هم لینک دانلود نقشه تهران 88 6.5 مگی . بی زحمت امتحان کن ببین نصب می شه.
با نهایت تاثر اعلام می کنم گوشی اینجانب مفقود شد! به همین راحتی! 5-6 ماه براش صبر کردم سره 2 هفته گمش کردم. :41:
جاااااان ؟ واقعا ؟ بسی غم انگیز ناک می شویــــم ...
یعنی جایی رفته بودی و مثلا اونجا جا گذاشتی و ... ؟؟
بیخیااااااااااااااال !!!!!!!!!. جدی ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟چی بگم والا ؟!یعنی زدن ازت ؟
به هر حال ایشالا یه جا جا گذوشته باشیش و هر چی زودتر ییداش کنی .
تویه تاکسی (ماشین شخصی البته) جا گذاشتم. یارو ناشی اولش وقتی زنگ زدم یه الو گفت بعدش دیگه همش رد تماس میزد آخرش هم دیگه سیم کارت رو درآورد!!!!!
:18: عجب زمونه ای شده ها :2:
یارو گلابی حتما فکر کرده 500 - 600 مایه گوشی هستش . ایشالا خدا به راه راس هدایتش کنه :41:.
اینو خوب اومدی! تو دیار ما (قم) فکر کنم تنها کسی که کوکی داشته باشه منم! :دی یارو نمی دونه 160-170 تومان بیشتر پول این گوشی نیست! تازه اینم بماند که الجی بازار دسته دوم خوبی نداره!!!!!نقل قول:
یارو گلابی حتما فکر کرده 500 - 600 مایه گوشی هستش . ایشالا خدا به راه راس هدایتش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چی میگی حسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...به همین راحتی؟...نگووووووووووووووو ووووووووووووووووو...
میگم خودتو زیاد ناراحت نکن...حکمتی توش بوده...یهو دیدی یه آرینا یا BL40 در خونتو زد...:31:
کلا دیگه ناراحت نباش...درمورد اون یارو هم...ایشالا وقتی داره با کوکی حرف میزنه...در گوشش منفجر بشه...:31:
ممنون بابت همدردی! دمت گرم!نقل قول:
چی میگی حسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...به همین راحتی؟...نگووووووووووووووو �ووووووووووووووووو...
میگم خودتو زیاد ناراحت نکن...حکمتی توش بوده...یهو دیدی یه آرینا یا BL40 در خونتو زد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا دیگه ناراحت نباش...درمورد اون یارو هم...ایشالا وقتی داره با کوکی حرف میزنه...در گوشش منفجر بشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حسین جان با نهایت همدردی از این که گوشیت گم شده،واقعآ ناراحت شدم،ایشالا که بر گرده از قدیم گفتن مال بد بیخ ریش صاحبش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حکمتش همون bl40 هستش:دی
ولی دم اون مرده گرم که دفعه اول گوشی رو جواب داد(قومی هستن دیگه):دی