سلام دوستان من یه گیم پد فرمان میخوام که همه فن حریف باشه و در ضمن ویبره هم داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:11:
Printable View
سلام دوستان من یه گیم پد فرمان میخوام که همه فن حریف باشه و در ضمن ویبره هم داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:11:
دوستان من میخواستم FGP-660 از farassoo رو بخرم
این تا÷یک رو که دیدم و خوندم دیدم یک سری از دوستان میگن تو بازی ها کار نمیکنه یک سری هم میگن LT و RT با هم کار نمیکنه
صحت داره ؟
اخه این دسته های 3 یا 4 تومانی که با مارک های XP و Hp و ... تو بازار و تو هر بقالی هستن با نصب درایورشون تو اکثر بازی ها کار میکنن و هم شوکشون دقیق کار میکنه هم rs شون
اونوقت این چجوریاست داستانش ؟
من برای بازی های driving و football میخوام
سلام دوستان
من میخوام گیم پد logitech rumblepad 2 رو بگیرم فقط هم واسه فوتبال ، مشکل خاصی که نداره ؟
دوستان کسی نمیدونه ؟نقل قول:
من میخوام gamepad بگیرم همین روزا
من خودم یه دونه خریدم چند وقت پیش (18 تومن)نقل قول:
بعدش رفتم دسته 360 خریدم اینو انداختم کنار
Lt , Rt با هم کار نمیکنن که البته تو فیفا خیلی هم کاربرد نداره و فقط روپایی و runinng jucky نمیتونی بزنی!
از نظر کیفیت دسته 360 واقعا یه سر و گردن ازش بالاتره.
اگه پول داری به نظرم برو یه دسته 360 بگیر.(بین 30 تا 35 تومنه سیمدارش)
FGP-660نقل قول:
همین مدل رو داری شما ؟
اگه کار نکنه که خیلی ضایعست
تو بازی های ماشینی هم rt رو که بگذاری گاز و lt رو ترمز اونقت نمیشه بازی کرد ؟
جالبه که دسته های 4 تومانی مجهول تو بازار این مشکل رو ندارن اما این داره
دوستان من رو هم اگه ممکنه راهنمایی کنید برای خریدنقل قول:
ممنون:11:
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال این جوی استیک Xbox سیم دارش که میشه برای PC استفاده کرد آیا تمام بازی های PC میشه با جوی استیک بازی کرد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت جوی استیکش الان چنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما ارزش داره بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
بله برای تمام بازی هایی که دسته برای اونا تعریف شده باشه میشه و من که تا حالا هیچ مشکلی ازش ندیدم و بسیار راضیم.
قیمتش حدود 30 - 35 تومان هست. اگه از نظر قیمت مشکلی ندارید توصیه می کنم درنگ نکنید و خیال خودتان را برای چندین سال راحت کنین.
سلام
من یه دونه جو استیک 7هزاری گرفتم با نام xp product و مدلش هم xp 2016 هست ولی وقتی که اینو به سیستم وصل میکنم اون دکمه های انگشتی کار نمیده و اصلا اون led مربوط به انالوگ و دیجیتال روشن نمیشه.
چیکار کنم؟
یه سی دی هم داره که فایل ها نصبی رو نصب کردم ولی باز جواب نداد.البه من 7 64 بیتی دارم.
منظور از کلید های انگشتی همون دو تا جریان برامده یا همون کلیدهای 360 درجه