قبلا هم گفتیم:نقل قول:
576*720
Printable View
قبلا هم گفتیم:نقل قول:
576*720
دوستان مرسی که توجه کردید و جواب دادید :2:نقل قول:
با 40 تومن نمیشه پلیر مناسبی خرید. باید مارکهای متفرقه بخریدنقل قول:
تشکر بابت توجه شما دوست عزیزنقل قول:
خوب کلا با 100 تومن چی ؟ میشه مارک معروف و خوب خرید ؟
قبلا بحث شده .نقل قول:
با 80 تومن فیلیپس 3360 میتونید بخرید
من LG و Sony رو پیشنهاد میکنم چون هدشون با کیفیت تر و بهتر از همه هست
سلام به همگی .
دوستان من میخوام Blu-ray بخرم . میخواستم بدونم به غیر از این مدل که قراره بخرم چیز بهتری در برندهای دیگه هستش ؟ قیمت رو هم لطفا بگید .
BD-P4600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
من قصد خرید یک دستگاه دی وی دارم.به همین منظور تمام صفحات رو مطالعه کردم.من خودم یک دستگاه میخوام کحه بیشتر باش وی سی دی دید .حالا بعضی مواقع هم دی وی دی.با توجه به راهنمایی های دوستان
1- در صورتی که این مارک نبود بجای اون تو همین رنج قیمت سراغ چه مارکهایی برم.
2-نظرتون درمورد این دومدل سامسونگ چی هست HD (1080p ) DVD-HD870
3- در صورت نبود مارک های فیلیپس و پایونییر برای مصارف خانگی که بیشتر وی سی دی است آیا مارک سامسونگ هم خوبه یا خیر
بازم تاکید میکنم با توجه به اینکه تلویزیون ما معمولی (سونی وگا) و قیمت هم حدااکثر تا 100 و زیاد فرمت مهم نیست توصیه شما چیست.
3. حتی الامکان مارک سامسونگ باشه. تا بتونم از ریموت کنترل برای TV هم استفاده کنم.
4. اگر قابلیت آپدیت نرم افزاری داشته باشه و با اومدن فرمت های جدید بشه اون فرمت ها رو هم نمایش داد که خیلی عالی میشه. (البته شاید بگید بهتره یک لپتاپ بخرم و خیال خودمو راحت کنم. تو فکرش هستم:46: )
5. دیسک بلوری هم ساپورت کنه
با تشکر
چیز قشنگیهنقل قول:
شنیدم سامسونگ یه آپدیت داده که اگه نصبش کنی می تونی youtube و فرمت MKV رو هم ببینی باهاش