دوست من کیفیت صدای این گوشی برای گوش دادن به موزیک به جرات میتونم بگن که کم نظیر هستش و باز هم برای بهتر شودن شما میتونین از هدست مخصوصش استفاده کنیننقل قول:
Printable View
دوست من کیفیت صدای این گوشی برای گوش دادن به موزیک به جرات میتونم بگن که کم نظیر هستش و باز هم برای بهتر شودن شما میتونین از هدست مخصوصش استفاده کنیننقل قول:
اکثربرنامه های روی گوشی همون برنامه های پیش فرض گوشی هیتند منظورم همون برنامه های اولیه گوشیه مخصوصا فیلم transformers که قفله وروی گوشی دیگه اجرا نمیشه و همون بازی های n-gage که هنوز نصب نشده درضمن هنگامی که به pc وصل میکنم پیغام there is no disk in the drive .please insert a disk into drive بعد سرعت کم میشه تا نزدیک منفجر شدن میره بعد کابل رو که در میارم خنثی میشه.نقل قول:
دوستان اگه بخوام که بعد از اپدیت کردن بتونم گوشی رو هک کنم باید چیکار کنم.منظورم اینه که قابل هک کردن باشه
دوست من شاید مشکل از کامپیوتر شما باشه و ویندوز توانای پیدا کردن دیوایس شما رو نداشته باشه؛؛آیا روی کامپیوتر دیگه هم چک کردی؟نقل قول:
در مورد هک فریمور جدیدم چیزی نمیدونم
آگه از قبل هکیده باشی برات میمونه ... اما بعدش اگه مستر ریست کنی دیگه نمیدونم چی میشه ...:40:نقل قول:
دوست من کد کار نداد؟نقل قول:
این کد رو بزن #7370* اگه کار نداد برو تو ستینگ گوشی و مستر ریست کن ؛نقل قول:
کد فرمت اینه : #7370#*
ولی قبلش بکاپ بگیرید تمام اطلاعات فون مموری پاک میشه.
سلامنقل قول:
اقا من پروداکت کد گوشیم و چه جوری عوض کنم که بشه از خود گوشی اپ کنم
راستش من تا حالا عوض نکردم.نمیدونم اسم برنامش چیه.نقل قول:
یک متخصص میفرستم جوابتو بده.