معلوم نیست اینها چه کار دارند میکنند، یک برنامه با هزار تا مشکل. یعنی واقعا بلد نیستند باگ ها رو در حد نرمال پایین بیارند؟ با هیچ برنامه دیگه ای این همه مشکل وجود نداره.
Printable View
معلوم نیست اینها چه کار دارند میکنند، یک برنامه با هزار تا مشکل. یعنی واقعا بلد نیستند باگ ها رو در حد نرمال پایین بیارند؟ با هیچ برنامه دیگه ای این همه مشکل وجود نداره.
این ارور ها معمولا از isp هست که ازش وصل میشید به اینترنت اون رو عوض کنید ببینید باز هم همچین مشکلی وجود دارهنقل قول:
خطای زمان توش هست ه خیلی طول کشیده که این ارور رو داد باید زودتر کانکت میشد که نشده
isp تون رو عوض کنید
سلام بچه ها. من از وقتی که یاهوو 9 رو نصب کردم با یکی از ای دی هام نمیتونم کار کنم. چون پی ام هام نمیرسه اکثرا.
اون ایدی رو هم حتما می خوام. یه چیز دیگه هم که هست گه گاهی با یه پروفایل دیگه از همون ای دی می رسه.
ممنون می شم کمکم کنید.
دوست عزیز شما موقع ثبت نام ، سن رو زیر 18 سال زدین .نقل قول:
از 2 سال پیش ، یاهو کاری کرده که افراد زیر 18 سال نتونن وارد روم ها بشن .
شما یه id دیگه درست کن و سن رو 1985 بده .
راحت میتونی وارد چت روم ها بشی .
سلام طریقه ی چت کردن با گوگل تاک رو برام توضیح میدید لطفا
اخه اصلا تریپش با یاهو فرق داذه اصلا رومی وجود نداره
اینجا تاپیک یاهو مسنجر هست
سلامنقل قول:
بله گوگل تک روم نداره
خیر دوست عزیزنقل قول:
مربوط به همه سرویس های چت هست
اگه به نام تاپیک دقت کنید:
بررسی سرویس های چت
اون اسم یاهو مسنجر هم برای اینه که اکثر ایرانیا برای چت از یاهو مسنجر استفاده میکنن و پر کاربرد ترین برنامه چت تو ایرانه
ممنون:11:
چه جوری میشه 360 باشه یعنی حذف نشه ولی دیگه در دید عموم قرار نگیره؟
سلام دوستان
آیا یاهو دیگه مسنجر برای دانلود نداره ؟ من هر چی در سایت یاهو گشتم فقط مسنجر وب بود که دانلود کردنی نیست ... یعنی راستی راستی یاهو دیگه برنامه ای برای دانلود نداره ؟؟
ممنون
درود بر دوستان.
چند روزیه که یه مشکل برای یاهو مسنجر من پیش اومده، دوباره نصب کردم بازم فایده نداشت، حتی ورژنش رو هم تغییر دادم درست نشد...
مشکل اینه که هیچ گونه آفی که با فونت فارسی نوشته شده باشه دریافت نمیشه، و فقط آف های انگلیسی رو دریافت می کنم. البته زمانی که آنلاین هستم به فارسی برام بنویسن نشون داده میشه.
مشکل از کجاست و چطور باید حلش کنم؟