کسی از بچه های فنی حرفه ای شهید بهشتی قبول شده ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
من میتونم تو درس ها کمکش کنم :دی بالا خره ترم بالایی و از این حرفا :دی
Printable View
کسی از بچه های فنی حرفه ای شهید بهشتی قبول شده ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
من میتونم تو درس ها کمکش کنم :دی بالا خره ترم بالایی و از این حرفا :دی
ممنون دوست عزیز :20:نقل قول:
بچه ها کسی می دونه کارنامه ها و رتبه ها کی میاد رو سایت سنجش
من مشهدی هستم :31:نقل قول:
بیا اینجا خواب گاه هم واست جور میکنم :31:
بیا همه جوره در خدمتیم :31:
سلام منم روزانه بوشهر قبول شدم نیم سال اولم هستم فقط 2 تا درس افتاده سال دوم دارم باید چیکارش کنم ؟لطفا یکی راهنماییم کنه
باید دی ماه پاس کنی!!!نقل قول:
بعد اگه بزارن میتونی نیمسال بعد بری سر کلاس.
البته توی این اطلاعیه ای که تو پست قبلیم گذاشتم یه چیزایی نوشته بود یه نگاه بهش بنداز!
دوست عزیز ممنونم با پارتی چی میشه درستش کرد؟؟؟
بهترین راه اینه که بری هنرستان هر جور شده دو درسی را که افتادی برات اوکی کنندنقل قول:
با عرض تبریک به همه ی دوستانی که به حقشون رسیدند....
و با ابراز ناراحتی از اطلاعیه ی اعجاب اور دیگری از سازمان سنجش در مورد ازمون کاردانی فنی حرفه ای.!
نیم سال اولی وجود نداره عزیزم!امسال همه ی شما بلاجبار ورودی نیمسال دوم هستید و تا اون هم موقع فرصت دیپلم گرفتن دارید!نقل قول:
سلام
دوستان بنده امسال آزاد قبول شدم و ثبت نام کردم و در حال حاضر هم دانشجوی ترم 1 دانشگاه آزاد هستم.
دولتی هم انتخاب چهارم یعنی روزانه ساوه کامپیوتر قبول شدم. ( ساکن تهران هستم )
در حال حاضر هم نزدیک به 1 میلیون به حساب دانشگاه آزاد ریختم. به نظر دوستان از آزاد انصراف بدم و برم ساوه بخونم یا همین آزاد رو که بیشتر شبیه دانشگاه هست تو همین تهران ادامه بدم.
با توجه به اینکه تا ساوه 140 تا راه هست به نظر دوستان میشه صبح رفت و بعدازظهر اومد؟ ( ظاهرا 1 ساعت میشه با ماشین رفت )
بچه ها کسی می دونه کارنامه ها و رتبه ها کی میاد رو سایت سنجش