سلامنقل قول:
بااجازه و عرض پوزش
در مورد انتخاب فيوزANL بايد با توجه به ميزان كل مصرف كننده ها آمپراژ فيوز انتخاب گردد.
سلامنقل قول:
بااجازه و عرض پوزش
در مورد انتخاب فيوزANL بايد با توجه به ميزان كل مصرف كننده ها آمپراژ فيوز انتخاب گردد.
سلامنقل قول:
شما سيمهارو چه جوري بستي به 4 بلندگو؟موازي كردي يا سري؟اون واتي كه ميفرمائيد وات MAX هستش،نومينالشون چقدره؟
منظور از كار نكردن يعني كلا روشن نميشه يا بلندگوها صدا ندارند؟
حمید جان اگر دوتا کامپ 4 اهمی را +به+ و-به- وصل کنیم و به یه کانال امپ بدیم 2 اهم میشه؟
دوستان عزیز تقریبا بعد از جستجو زیاد سیستم زیر رو انتخاب کردم میشه نظرتون رو بدین لطفا:hu: pioneer 6050band : jbl p953amp : soundstream pca2.360قطعات با هم مچ هستند ؟ قیمت ؟ با این بودجه بهترین انتخاب همین قطعات هست یا انتخاب های بهتری هم میشه کرد ؟
بله . چون منظورتون موازی هست میشه.نقل قول:
هنگامی که وسیله موازی بسته بشه مقاومت کاهش پیدا میکنه و میشه 2 اهم.
در مقوامت های موازی اینجوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R1 : مقاومت دستگاه 1
R2 : مقاومت دستگاه 2
Rکل:مقاومت کلی مدار. (مقاومت نتیجه)
البته لازم به ذکره که در این حالت به شدت جریان بیشتری هم نیازه.
ظبطت که خوبهنقل قول:
به جای 953 میتئنی963 براداری که دقسقا مثل هم هستند و فقط 963 روی 2 اهم درایو میشه که میتونی امپ ارزون تری براش بگیری .یا میتونی امپ بهتری بگیری مثلا jbl یا سری trx ساند.
شنیدم میگن 953 بهتر از 963 هست حالا بازم نمیدونم اگه 963 بگیرم امپ ارزونتر مثلا چی بگیرم ؟نقل قول:
از امپ های ساندستریم خوشم میاد اگه امپ بهتری از این برند میتونم بردارم معرفی کنید
tnx
JBL و سری TRX ساند استریم MTX هم هست که البته گرون (مناسبه 963 200 هزار در میاد)نقل قول:
نقل قول:
سیم ها موازی هستن. پستم رو هم درست بخون. نوشتم ضبط کار نمیکنه.
جدیدا با 4050 پایونییر یه مشکل عجیبی پیدا کردم گاهی وقت ها میشه که دیگه ضبط صدا نمیده یعنی ظبط کار میکنه و نشون میده که داره آهنگ پخش میشه ولی نه از جلو و نه از عقب صدا پخش نمیشه.بعد از اینکه خاموش میکنم و یه مدت بعد روشن میکنم خودبخود درست شده!کسی نظری نداره مشکل از کجاست؟