سلام
تمام لیسانسهایی رو که گذاشتین برای من توی بلک لیسته.
کسی لیسانس جدید نداره.
ورژنه اینترنت سکوریتی من 7/0/1/325 هست.
ممنون
Printable View
سلام
تمام لیسانسهایی رو که گذاشتین برای من توی بلک لیسته.
کسی لیسانس جدید نداره.
ورژنه اینترنت سکوریتی من 7/0/1/325 هست.
ممنون
خواهشا زودتر یه Key که کار بکنه بذارین.هرچی تا حالا هست Block شده.
نقل قول:نقل قول:
من نميدونم شما کد ها رو چطور وارد ميکنيد! ولی در حال حاضر همه کد هايی که قرار دادم (چه آنتی چه سکيوريتی) همه کار ميکنند:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip
در وارد کردن کد ها 2 نکته ضروری بايد رعايت شود:
1- تاريخ سيستم دقيق باشد
2- برای وارد کردن کد جديد کد قبلی رو حتماً پاک کنيد
با سلام و تشکر از پاسخهاتون
اما من نتونستم لایسنس ها رو وارد کنم پیغام خطا میده
من برنامه رو باز میکنم روی گزینه اکتیویژن میزنم
چون Delete Key وجود ندارد بنابراین روی اینستال کلیک می کنم
قسمت خوش امد گویی میاد که من گزینه سوم یعنی
AOOLY EXISTING LICENSE KEY را انتخاب میکنم
سپس وارد قسمتی میشم و در انجا براوز را باز کرده و فایل مورد نظر را )kis( را باز میکنم و لایسنس ها را انتخاب میکنم و کلید next را میزنم اما پیغام خطا میدهد
و درخواست کد جدید رو میکنه که لینک داره به سایت خودشون
منتظر کمکتون هستم
دقیقا پیغام خطا رو بنویسید تا دوستان کمکتون کنن.نقل قول:
دوست عزيز من الان از لينكي كه دوست عزيزمون ماركوس گذاشته كي ها رو دانلود كردم و اولين كي اون رو براي اينترنت سكيوريتي kis7.0.125 استفاده كردم مشكلي نداره اينم اسم فايلي كه استفاده كردم و تا 35 روز ديگه هم مهلت داره KIS7_6.1.2008_00AB4B44.KEY ضمناً نحوه آموزش تصويري وارد كردن حذف كردن و وارد كردن كي رو هم توي همين تاپيك يكي از دوستان گذاشته اما آدرسش رو نميدونم من براي اولين بار از اون استفاده كردم بگردي پيداش ميكني. كارت رو راه ميندازهنقل قول:
دوست عزيز من دقيقا 54 دقيقه قبل از شما پست دادم و گفتم كه اولين كي رو امتحان كردم و مشكلي نداشت حالا شما چرا ميگين بلوك شده و منظورتون از بلوك شدن چيه من نميدونم. شايد ورژنتون اينترنت سكيورتي 7.0.125 نيست و يا تاريخ سيستمتون اشتباه هست و يا اينكه كليد قبلي رو حذف نكردين حتما يه سري به آموزش تصويري كه چند ماه پيش دوستان توي همين تاپيك گذاشتن بزنيد خيلي بهتون كمك ميكنهنقل قول:
تمام اون کارهایی رو که گفتی از قبل میدونستم و انجام میدادم ولی لیسانسهای صفحات قبل بلوک میشدند حالا باید برم اینو امتحان کنم ببینم چی میشه.نقل قول:
ممنون
سلام
این هم پیغام خطایی که بعد از انتخاب لایسنس میکنم هست که برام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
2 امکان وجود داره
1- ساعت و تاریخ سیستم شما درست نیست
2- شما از محصول آنتی ویروس استفاده می کنید بنابراین باید از پوشه kav استفاده کنید نه kis
این دو مورد رو بررسی کنید و نتیجه رو اعلام کنید