استاد گرامی GR_mahdi جان کمک کن-تو که به همه کمک می کردی ما هم یکی کمک کن نیاز دارم-منتظرت می مونم
Printable View
استاد گرامی GR_mahdi جان کمک کن-تو که به همه کمک می کردی ما هم یکی کمک کن نیاز دارم-منتظرت می مونم
فرض کنید ما 20 تا ستون تو table داریم و یه فرم درست کردیم که شامل همه این 20 ستون بشه
حالا کسی که فرم ها رو پر می کنه لزومی نداره همه 20تا رو پر کنه می تونه بعضی هاش خالی بمونه
می خوام یه چیزی بنویسم که اگه طرف ستونی رو خالی گذاشت اون ستون بطور اتوماتیک یه چیزی بنویسه مثلاً "-----" یا هر چیزه دیگه
راهی داره؟ کسی میتونه کمک کنه؟
راحت ترين راه براي اين كار مقدار default value همه فيلدها رو برابر با مقداري كه مي خواهي قرار بدهنقل قول:
مثلا براي متن " ----- " يا براي اعداد مقدار 20 رو قرار بده
سلام من الان در حال یاد گیری اکسس هستم البته از روی کتاب ولی مشکلی که دارم ساختن جدوله
نه اینکه بلد نباشم جدول بسازم منظورم اینه که برای ساختن جدول طرحی به نظرم نمیرسه و به همین خاطر تو یادگیری با مشکل مواجه میشم
میخواستم از دوستان بخوام اگه منبعی هست برای ساختن جدول و نمونه کار که من بتونم از روی اونا تمرین بکنم و یا طرحی که مثل کارای شرکتی باشه اون رو به من معرفی بکنن
به طور کلی میخوام به من طرح داده بشه و من اون رو روی برنامه اکسس پیاده و طراحی کنم البته در مورد برنامه اکسل هم همین مورد صدق میکنه ( من که نفهمیدم چی گفتم خدا کنه شما فهمیده باشین :31:)
کسی نیست به ما کمک کنه ؟
تو نظرسنجی گزینه بد رو انتخاب کردم چونکه یه سوال پرسیدم هنوزم کسی جواب منو نداده واقعاً شرم آوره
پس کجا رفتن مخای آفیس
فقط بلدن جواب سوالای ورد رو بدن اونو که هرکی باهاش یه ذره سر و کله بزنه استاد میشه
خودتون رو خیلی ناراحت نکنید :11:نقل قول:
چرا از نمونه های از پیش آماده خود اکسس استفاده نمی کنید؟ مرور روی اونا میتونه آموزنده باشه.
سلام
من تا به حال از access استفاده نكردم يعني نيازي به آن نداشتم اما حالا تا شروع به كار با آن مي كنم ارور زير رو مي ده
There isn't enough memory to perform this operation. Close unneeded programs and try the operation again.
من يه بار access رو دوباره نصب كردم اما فايده اي نداره . لطفا هركي مي تونه كمكم كنه. ممنون
دوستان سلام
من یه فرم از روی یه جدول در اکسس 2007 درست کردم ولی وقتی اطلاعات رو توی اون تایپ می کنم تو جدول سیو نمی شه مشکل کجاست ؟
میشه نمونش رو بذاری.نقل قول: