سلام و خسته نباشید.
بازی استراتژیکی و یا مدیریتی هست که مانند بازی اینترنتی ikariam بعد از خروج از بازی،بازی خودش ادامه داشته باشه و ساخت و سازها رو انجام بده(نمی دونم اسم این سبک بازی چیه)؟
Printable View
سلام و خسته نباشید.
بازی استراتژیکی و یا مدیریتی هست که مانند بازی اینترنتی ikariam بعد از خروج از بازی،بازی خودش ادامه داشته باشه و ساخت و سازها رو انجام بده(نمی دونم اسم این سبک بازی چیه)؟
سلام
ميشه سيستم مورد نياز براي بازي god father رو بگيد . مرسي
ميشه سيستم مورد نياز براي بازي god father رو بگيد . مرسي
- CPU: 1.4 Ghz or faster Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor
- RAM: 256 MB or more
- DVD Drive: Requires a 2x or faster DVD Drive
- Hard Drive: At least 5 GB of free space
- Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
- Video: DirectX 9.0c compatible video card - must have 64MB or more memory and one of these T&L capable chipsets: ATI Radeon 8500 or greater; NVIDIA GeForce 3 or greater (except GeForce4MX); Intel Graphics Media Accelerator 900 or greater.
بازی Ikariam جز بازیهای ژانر Massively Multiplayer Online Real-Time Strategy *یا MMORTS طبقه بندی میشه.نقل قول:
* Massively Multiplayer Online Real-Time Strategy به معنی استراتژی همزمان آنلاین چند نفره بزرگ
وب سایت: ikariam.org
بازی های این ژانر شامل:
Mankind - 1998
Shattered Galaxy - 2001
Boundless Planet - 2002
Blitz 1941 - 2004
Time of Defiance - 2005
Ballerium - 2006
Saga - 2007
گزینه تشکر که وجود نداره پس ممنونم جناب havas_1980
راستی کدوم یک از اینها آنلاین نیستند
چرا پستهای تکراری رو نمیشه حذف کرد.(تکراری بود پاکش کردم)
ضمن سلام و عرض خسته نباشید به دوستان
من تعریف بازی ای رو از یکی از دوستانم شنیده بودم و میخواستم ببینم اسم اون بازی چی هستش ؟
تعریف دوستم : جنگ بین تعداد زیادی سیارات هستش با فضا و کاراکترهای فانتزی و فوق العاده بامزه که گویا اختیار و کنترل یک کاراکتر یا سیاره به عهده بازیکن قرار می گیرد و او موظف است آن سیاره را که از آغاز بازی با امکانات کم( یعنی با چند تا خیمه و چادر ) پیشرفت داده تا اینکه به زمان جدید میرسد ، سپس با ساختن بمب ها و سلاح های جدید و همچنین سفینه به سیارات دیگر حمله کند ....همین ........در ضمن این بازی آنلاین است .......(بازی اصلا رئال نیست و کاملا فانتزی هستش یعنی یکی از گروه هایی که میتونی انتخاب کنی ، پشمالو هستن و با دوتا پا که ازشون زده بیرون ... )
اگه کسی اسم این بازی رو میدونه بگه !
با تشکر فراوان !
اقا اين سيويليز يشن چه جور بازي ايه ميگن يه بازي استراتژيكي پيچيده ايه
H A V A S كجايي
دوستان بازی overclocked رو کامل معرفی کنید در ضمن اکشن این بازی بیشتر مثل کدوم بازیه
عنوان کردم که همگی آنلاین هستند.نقل قول:
ژانر Turn-Based Strategy (استراتژی نوبتی) - نوعی بازیهای استراتژی هستن که به صورت نوبتی یا یکی در میان اجرا میشن.نقل قول:
برای مثال ممکنه ساخت سرباز خونه بعد دو نوبت تموم بشه یا رسیدن به فلان تکنولوژی 5 نوبت طول بکشه...
میشه گفت این جور بازیها تو ایران طرفدار ندارن و کمتر کسی دنبال این ژانر میره.
در 2 پست اول تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی معرفی شده.نقل قول: