پیشنهاد سیستم اینجا ممنوعه !!:13:نقل قول:
سی پی یو های خوب هم از رده intel core2 due شروع میشن !! به عبارت دیگه از 150 تومن به بالا !!:46:
Printable View
پیشنهاد سیستم اینجا ممنوعه !!:13:نقل قول:
سی پی یو های خوب هم از رده intel core2 due شروع میشن !! به عبارت دیگه از 150 تومن به بالا !!:46:
من cpu مدل بالا برای بازی میخوام
بازی هایی مثل crysis , gears of war
من اگر بخوام بازی هارو با اخرین گرافیک اجرا کنم حتما باید cpu دو هسته ای بخرم؟
بازی خوب 80 درصد به کارت گرافیک مربوطه 20 درصد به سی پی یو .سعی کن متناسب انتخاب کنینقل قول:
من cpu مدل بالا برای بازی میخوام
بازی هایی مثل crysis , gears of war
من اگر بخوام بازی هارو با اخرین گرافیک اجرا کنم حتما باید cpu دو هسته ای بخرم؟
اگر کارت گرافیکم geforce 8800 gtx باشه چه cpu بگیرم بهتره؟نقل قول:
بودجتون چقدره؟نقل قول:
200 هزار تومن.نقل قول:
Intel Core 2 Duo E8400نقل قول:
با یه کم پول بیشتر هم
Intel Core 2 Quad Q6600
با سلام و ادب و احترام حضور دوستان فرهیخته
من عضو جدید هستم و مهندسی نرم میخونم.تصمیم دارم به زودی سیستمم رو جدید کنم چند سوال داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدید.
من یه سیستم خوب میخوام جمع کنم که ACDLرو خوب جواب بده زیاد اهل بازی نیستم ولی کار طراحی و وب میکنم و مسلمابازه های طولانی با سیستم کار میکنم.چیزی میخوام که سرعت خوبی داشته باشه و تو کارم کم نیاره.یه سیستم قدیمی هم با این مشخصات دارم که میخوام عوض کنم.اینو به نظرتون چقدر بر میدارند؟ قطعات مختلف و cpu,hard,ram ,graphic card,modem ,...چی باشه که خوب جواب بده.فکر میکنم cpu رو AMDبگیرم بهتر باشه...هزینم هم نهایت حول 600تمن هستش حاضرم speaker و dvd writer قدیمیم رو هم نگه دارم !به نفع سیستمم.
monitoram ولی میخوام چیزی باشه که کیفیت خوبی داشته باشه تاکار طولانی کمتر خستم کنه.
میدونم زیاد شد خیلی ممنون میشم از وقت ارزشمندی که هدیه میکنید.
سیستم فعلیم:
motherboard:gigabyte a80856-001
cpu:INTEL (r)pentium R 4 cpu1.70GHZ 256 MB ram
graphic ati
radeon 7000/radeon ve family
HARD:maxtor 4r060JO
monitor flatron 795ft plus LG
ببینید من در اصل و فرع گیر کردم .
من می خوام یه سیستم برای گیم ببندم به اورکلاک هم اصلا علاقه ای ندارم و می خوام 200 تومن یه 9600 gt بگیرم به عنوان کارت گرافیک و حافظه و بقیه ی قضایا کاملا برام مشخصه فقط تو انخاب اینکه برای کار من (وب گردی ، اگه شد بازی - که باید بشه - ، تا حدود بسیار بسیار محدودی کارهای گرافیکی و دیگر کارهای روزانه) چه پلتفرمی پیشنها میکنید؟ آیا core 2due ها در بازی ها خیلی از پردازنده هایی مثل athlon 4800+ عقب میوفتن.
سعی من اینکه با توجه به نیاز هایی که دارم پول بی خود صرف یه مادر بورد با قابلیت اورکلاک فوقالعاده و یه پردازنده 300 هزار تومنی نکنم.
بودجم برای کل کیس حداکثر 600 تومنه (شایدم یه خورده بالاتر)
با اين بودجهنقل قول:
بازي زياد برات مهم نيست Q6600+HD 3650 بگير.
بازي برات مهمه 9600جي تي بگير بعلاوه E2180. با توجه به چيزهائي كه نوشتي اين مناسبتر به نظر مياد
مادربرد هم Abit ip35-e بخر الان به اوركلاك فكر نميكنه ولي شايد چند سال ديگه مجبور بشي فكر كني