رو در رو با مرگ / تام بیسل
داستان یک عکاس و یک خبرنگار امریکایی رو روایت میکنه که برای تهیه خبر و عکس از جنگ به افغانستان رفته اند و در مسیرشون از شهری به شهر دیگه دچار مشکلاتی میشن. همون طور که از نام کتاب پیداست نویسنده به احوالات این دو نفر و تقابلشون با مرگ میپردازه
خیلی کتاب خاصی نبود . لااقل برای من این طور بود.
این داستان رو من به عنوان یک کتاب جدا تهیه کردم اما در اصل به همراه داستان های دیگر این نویسنده در کتابی تحت عنوان خدا در سن پترزبورگ خانه دارد منتشر و چاپ شده
یادداشت های روزهای تنهایی / گابریل گارسیا مارکز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک زمان هایی شدیدا علاقه مند به کارهای مارکز بودم و همه کتاب هاش رو تهیه کرده بودم اما بنا به دلایلی هیچ وقت همه رو نخوندم. بعد از مدت ها رفتم سراغ این کتاب
کتاب مجموعه یادداشت هایی ست پیرامون موضوعات مختلف. از مسائل شخصی و اتفاقات و وقایعی که مارکز در زندگی باهاشون مواجه شده . از ترسش از پرواز تا خاطرات مصاحبه های چاپ شده ای که هیچ وقت انجام نداده و صحبت هایش با پسرانش ، داستان هایی که از نوشتنشون شرمسار شده و ...
خیلی نثر روان و جالبی داشت. از خیلی از کتاب هاش برام جذاب تر بود. شاید به خاطر این که خیلی ساده و رو در رو با مخاطبش صحبت میکنه
در کل اگر به کارهای مارکز علاقه دارید یا بعضی آثارش رو مطالعه کردید، مطالعه ی این کتاب پیشنهاد میشه
شما که غریبه نیستید / هوشنگ مرادی کرمانی
با آثار مرادی کرمانی آشنا بودم اما هیچ کدوم از کتاب هاش رو نخونده بودم. و این کتاب رو به عنوان اولین اثر ازش خوندم. و بسیار دوستش داشتم. داستان زندگی هوشنگ مرادی کرمانی هست از کودکی و زندگی در روستای سیرچ در حوالی کرمان و تا ابتدای جوانی و عزیمت به تهران. علاوه بر نثر فوق العاده و کشش همیشگی داستان از ابتدا، این همه مشکلاتی که در کودکی باهاشون دست و پنجه نرم کرده برام جالب بود. شخصیت های داستان به زیبایی توصیف شده بودند و روند کاملا پویایی داشت. و صداقت و شفافیت نویسنده برام تحسین بر انگیز بود. و بعد از تمام شدن کتاب به این فکر میکردم که شاید همه ی ما زندگی پر فراز و نشیبی داشته ایم و خواهیم داشت، اما این قلم زیبای یک نویسنده ی قهاره که می تونه از اتفاقات عادی یک زندگی عادی یک شاهکار خلق کنه
در کل کتاب گرم و دوست داشتنی ای بود. پیشنهاد میشه