با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.... می خواستم ببینم برای بالا بردن مهارت Speaking شما چی پیشنهاد می کنید ؟ ممنون.
Printable View
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.... می خواستم ببینم برای بالا بردن مهارت Speaking شما چی پیشنهاد می کنید ؟ ممنون.
سلام دوستان
من زبان انگليسي مي خونم.همه مي دونيم كه براي اسپيكينگ نياز به پارتنر هست.دوست دارم به صورت تلفني با يه نفر كار كنم اگه موافقيد بسم الله.بعدا هم در مورد هزينه و اين جور مسائل حرف ميزنيم.لطفا هر چه سريعتر جواب بديد.
سلام دوستان . . .
میخواستم بدونم کسی از این پادکست ها استفاده کرده!!؟ چطورن!!؟
اگه ممکنه یه توضیح کاملی بدین! مثلا ترتیب گوش دادن بهشون چجوریه! چقدر طول میکشه نتیجه بگیریم و . . .!
ممنون! :11:
کسی نیست کمک کنه :(؟
من استفاده کردم . ترتیب خاصی نداره و تا اونجا که من گوش کردم (حدود 30 تاشو) ، میزان سختیش افزایش پیدا نمیکنه ، موضوع هاش هم به هم ربطی نداره ، هر کدوم راجع به یک موضوعه ، مثل خرید از فروشگاه ، صحبت راجع به فیلم ، رفتن به کنسرت و ... .
خلاصه تاپیک هر بحثش یه موضوعه و یک نفر یا دو نفر توش صحبت میکنن و در آخر هم کلمات و اصطلاحاتش رو توضیح میده .
اینکه چقدر طول میکشه نتیجه بگیرین ؛ اصولا نمیدونم نتیجه رو چی تعریف میکنین و سطح زبانتون چقدره و در کنارش رو چی میخواین کار کنین، خلاصه جوابش میشه نمیدونم !
اما در مجموع ارزش استفاده کردن رو داره .
من زبانم در حد intermediate و کمی بالاتر از اون هست . . .نقل قول:
میخواستم بدونم برای Listening ارزششو داره از اینا استفاده کنم یا نه!؟
من فکر میکنم اینا بیشتر جنبه ی تقویتی داره نه یارگیری...
موافقم .
بیشتر به اسپیکینگ و دایره ی لغات کمک میکنه . خیلی روون و شمرده صحبت میکنه بنابراین چلنج خاصی برای لیسنینگ نیست . به نظرم سریال دیدن از همه چی بهتره برای لیسنینگ
منم با شما موافقم برای این کار یه پیشنهاد بهتر از تلفن دارم :5:و اون نرم افزار Skype هست که باهاش میشه بدون دردسر با هر کسی روی نت صحبت کرد اگه خواستی به من ایمیل بده تا بیشتر برات توضیح بدم .
e-mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ام زبان خوندم و يه پارتنر ميخوام