شما از سرویس قبلتون نمونده ؟ تخلیه کردین؟نقل قول:
هر کس اگه تا یکی دو روز پیش تمدید میکرد همچنان دانلود شبانه داشت . پس اینطوری هم نیست که بگیم پارس آنلاین دانلود شبانه نداره
Printable View
شما از سرویس قبلتون نمونده ؟ تخلیه کردین؟نقل قول:
هر کس اگه تا یکی دو روز پیش تمدید میکرد همچنان دانلود شبانه داشت . پس اینطوری هم نیست که بگیم پارس آنلاین دانلود شبانه نداره
داداش پارس آنلاینی رو میگه که در راستای رضایت مشتری ها شبانه رو حذف کردنقل قول:
پ ن پ: دوستان دقت کنند تبلیغات تو انجمن خلاف قوانین هست:n02:
من فقط 1 بار سرعت بالا 100 بود شبانه اون شب بیشتر حجم خورده بودن و هر کاری کردم پس ندادن ! :n34:
میگم مدیرا بیان اونایی که از پارس تمیدید یکساله کردن بن کنن :n31:
رفیق داری زیاده روی میکنیانقل قول:
Sent from my HUAWEI G730-U10
مگه كلا چند درصد يكساله ها تمديد كردند و چند درصد نتشون توي اين بازه تموم شده كه ميگيد سود كرده!!!!
دزد آنلاين از همين حالا هم بايد نگران تخليه هايي باشه كه از بعد اين تاريخ مثلا 1-2 ماه ديگه صورت ميگيره باشه!!!!اگه طرحي براي كاربران قديم نداشته باشه!!!بايد منتظر سيل دوم ريزش و تخليه از سوي كاربران قديمي اش باشه!!!!به اميد نابودي اين دزد خبيث
من خودم سوزوندم چند ماهو
Sent from my HUAWEI G730-U10
من یه فرصت طلب هستم که یک روز قبل سرویس ام سوزوندم و 6 ماهه گرفتم:n02:نقل قول:
وقتی برای مشترکین جدید نداره یعنی حذف کرده دیگه:n02:
اما منکر این نیستم که فعلا پارس از صبانت با شرفتر
یکی اعلامیه اش
دومی اینکه برای کاربرهای قدیمی شبانه رو نگه داشت
من واقعا موندم این طرح کم کردن 1/3 به ذهن کدوم آدم احمقی تو دزد انلاین رسیدهنقل قول:
یعنی اینا دارند گیگی 1200 حساب میکنند
خوب طرف میره
یک شرکتی که شبانه رایگان داره مثل اسیاتک و فناوا یا مخابرات و....
صبانت میگیره که میتونه حداقل دو برابر روزانه دانلود کنه بعدش هم قطع نمیشه بلکه میاد رو 16
میره شبانه ایرانسل میگیره که گیگی 400 درمیاد
میره 3500 میده به شاتل که حداقل 30 گیگ شبانه میتونه دانلود کنه
میره های وب که با طرح فشفشه گیگی تقریبا 800 تومن درمیاد
آخه با کدوم فکر اقتصادی این کار کردند مثلا کاربر چرا باید از پارس آنلاین سرویس بگیره
شبانه که نداره روزانه هم که قیمتش مثل بقیه هست (تازه هم سرعت روزانه هم پینگش مزخرفه)
یک دعا میکنم همتون آمین بگید: خدایا یک پولی به ما بده اگر هم ندادی ندادی حداقل یک عقلی به این ریس پارس آنلاین بده:n02:
کاری ندارم پارس آنلاین خوبه یا بده ولی مثل این که بعضیا قبل از تبصره پارس تخلیه کردن بد دارن میسوزن :n09:
دقیقا همینطوره . جمعه و شنبه که خبر تبصره اعلام شده بود این تاپیک شده بود شلوغ ترین تاپیک فروم که اون دسته از کاربرای تخلیه کرده جلز ولز میکردن که بقیه تمدید نکنن :n02:نقل قول:
توی این وضعی که شرکتها شب میخوابن صبح بیدار میشن یه خواب جدید برای کاربر میبینن اون از صبانت که یه شبه شبانه رایگان رو حذف کرد اونم از های وب که جدیدا یه بازی راه انداخته که کاربرا برای سرعت بالای 128 مدرک بدن پارس آنلاین از یه ماه پیش اعلام کرد که سیاست از 10 آذر عوض میشه . تغییر سیاست رو هم برای کاربرهای جدید در نظر گرفت و هوای کاربرای قدیم رو نگه داشت. جدای از کیفیت سرویس همین احترام به مشتری مهمترین وجه تمایز شرکتها میشهنقل قول:
نقل قول:واقعا فقط یه ذهن معیوب می توه این فکر رو کنه :n31:نقل قول:
طرف جلز و ولز کنه که اون یکی هم تخلیه کنه که چی بشه دقیقاً؟! جایزه میدن بهش؟
در ضمن اینجا هم هرکس اختیار داره و از هر شرکتی که دوست داره و بهتر می بینه نسبت به شرایط از اون سرویس تهیه می کنه
بهتره به جای این بحث های خاله زنک بازی به مباحث فنی در تاپیک پرداخته بشه تا اینکه
بنده هم چون کارم با نت هست و نباید قطعی برای سیستم و سرور پیش بیاد 2تا خط استفاده می کنم پس می بینید که هرکس شرایط خاص خودشو داره و استفاده ای که شما از اینترنت انجام میدی شخص دیگه کار دیگه انجام میده با اون
يه سوال
من که هنوز مهلت قرار دادم تموم نشده اگه صبح ها دانلود کنم برا منم 1/3 حساب مي شه يا برا افراد جديده اين قضيه؟!
128 k دارم و تا عيد مهلت داده
ممنون
تا پایان مهلت قرار دادت شبانه کاملا رایگان دارینقل قول:
اگر قرارداد شما قبل از 10آذر بسته شده باشه تا پایان مهلت قرارداد فعلی از دانلود رایگان بهرمند هستید.نقل قول:
شبا اینموقع بشدت افت سرعت دارم با اینکه ساعت رایگان نیست تا ساعت 6 با 1 مگ دانلود میکنم از ساعت 6 تا ساعت 12 با 40 کیلو
زنگ زدم پشتیبانی با تیم ویور اومد بررسی کرد سرعت دانلود از سایت های معروف و مایکروسافت 30 کیلو بود تیم ویور هم قطع و وصل می شد وقتی میذاشت دانلود میگفت سیستمت چرا هنگ میکنه!!!
قبول نکرد که تو مرکز ما پهنا کم میارن گفت سرعت 30 کیلو بسه 256 داری تازه زیاده باید 25 بده :n04:
واقعا وضع اسفباره دوستان بخاطر دانلود شبانه جمع میکنن ولی من بخاطر وضع نامناسب در اوایل شب
اگه پارس توی منطقه ی شما پهنای باند کم داشته باشه بیچارت میکنه....:n09: به این راحتی ها هم پهنای باند اضافه نمیکنن و معمولا مشترکها خیلی اذیت میشن.... به نظر منم بهترین کار اینه که تخلیه کنی بری از یه شرکت دیگه بگیری...نقل قول:
دوست من داستانهایی هست که فقط به کمبود پهنای باند مربوط نمیشه...نقل قول:
خوب گاهی اوقات اختلال داره اینترنت که معمولا چند ساعته رفع میشه
ولی پارس به جای اینکه بیاد زیرساخت ایجاد کنه مشخص نیست این پولها کجا داره خرج میشه البته تحقیق کنه آدم ته همش در میاد...
بعد یه قانونی هست به اسم اشتراک گذاری 1به8 که شرکتهای خدمات دهنده اینترنت موظف هستند قانون اشتراک 1به 8 رعایت کنند به گفته خود آقایون تا 1سال پیش این عدد حتی در بعضی موارد 1به 32 هم بوده بعد حساب کن کیفیت خط شما چی میخواد بشه خدا عالمه....
ولی شما می تونید شکایت خودتونو از پارس آنلاین در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کنی چون حقت داره خورده میشه و پولی که دادی به هیچ وجه بهت برگردونده نمیشه
این در حالی که باید سطح خدمات SLA توسط شرکتها رعایت بشه و به شما خسارت پرداخت بشه
سلام دوستان میشه در مورد خط بنده نظر بدین که تو چه وضعیه؟
این دو عکس تو 10 ثانیه اختلاف گرفته شدن
سرعت اینترنتم بعضا خوبه ولی افت زیادی دارم و یهویی سرعت کم میشه
و بعضی وقتا هم کلا قطع میشه برا دقایقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نویژ خطت بالاست ... مودم رو ببر ورودی ساختمان امتحان کن اگه snr بالاتر رفت که سیم کشی داخلی رو عوض کن درست میشه :n09:
باید رو چند بره؟نقل قول:
و اینکه الان خط من رو چند مگ بسته شده؟
نقل قول:
وضعیت خطت زیاد جالب نیست ولی این نویز نویزی نیست که باعث قطعی شما بشه
مارک مودمت هم مارک زیاد خوبی نیست.. من در این دست مودمها مشکلات سخت افزاری کم ندیدم.
بهت پیشنهاد میدم یه مودم جور کنی برای چند ساعت بذاری سر خط ببینی مشکلت همچنان وجود داره یا نه
مودمم برا 7 8 سال پیشه و تا حالا راحت کار دادهنقل قول:
الان به یکم تغییر تو سیم کشی snr رسید به 14
به چند برسه بهتره؟
اون snr که 38هم میشه باشه....نقل قول:
اگر از سر خط تست گرفتی با مودم اومد بالا میزان snr سیم کشی داخلی مشکل داره شک نکن.
14هم باعث قطعی نمیشه
دقت کن از کنار سیم تلفن هم سیم برق رد نشده باشه چون خیلی تاثیر منفی داره
شما جلز و ولز نفرمایید. شب دراز است و قلندر بیدار. صلاح مملکت خویشان خسروان دانند.نقل قول:
اما سوال اینه کسی که با این تغییر پارس مشکل داره و میاد شش ماه دیگه تمدید می کنه بعدش اعتراض کنه دیگه چه فایده ای داره الان که معترض بود اقدام فایده داشت اون موقع فایده نداره. امیدوارم هر کسی هر کجا که هست از اینترنتش لذت ببره. بالاخره روزیه هر کسی میرسه یکی از پارس یکی فن آوا یکی شبانه ایرانسل. ....
خوب الان اگه 14 باشه بازم افت سرعت امکان داره؟نقل قول:
افت سرعت خیر زیادربطی به این داستان snr نداره ( تا حد زیادی)نقل قول:
مشکلات سرعت در 99% موارد برمیگرده به isp
برای چک کردن این مورد هم می تونید با پشتیبانی تماس بگیری ببینی چی میگن
بیشترین موردی که باعث افت سرعت میشه همین موردی که خدمتون گفتم
خوب اینا اگه ببینن طرف یکم ناقصه اطلاعاتش میپیچونن بهشون چی بگم؟نقل قول:
برای اینکه چی بگی من به یه سری اطلاعات نیاز دارمنقل قول:
1-سرعت دانلود شما در زمان افت سرعت روی چند میاد؟
2-سرویسی که خریداری کردید سرعت اسمیش چنده؟
3-آیا دانلودتون رو با نرم افزارهای دانلود انجام میدید (مثل IDM)
4-از ویروسی نبودن سیستم خودتون اطمینان دارید و با سیستم دیگه ای هم وصل میشید به اینترنت (مثل گوشی یا تبلیت) باز هم مشکل افت سرعت حس میشه؟
5-از دانلود در سایتهایی ماننداین (سافت98) (گوگل کن) افت سرعت دارید کماکان یا ن هسرعت خوب و ثابته
6-از دانلود از سایتهایی مانند php.net سرعت دانلود شما به چه شکل هست؟
7-از چه نرم افزار دانلودی استفاده می کنید؟
موارد به دقت جواب بدید
جالبه برام که چطور بعضیا که نمیخوام اسم ببرم از ما... خودشون اطلاعات سری میکشن بیرون و با اعتماد به نفس تمام توی فروم قرار میدن که اونایی که تخلیه کردن و بقیه رو تشویق به تخلیه میکردن حالا پشیمون شدن ولی نتونستن برگردن استفاده کنند، سوختن و جلز ولز و این حرفها :n08:.
همینجا اعلام کنم بنده که تشویق میکردم برای عدم تمدید قرار داد دوستان و حتی تخلیه خط. 10 روز از اینترنتم مانده تا آخر استفاده میکنم و بعد تخلیه میکنم تصمیمی هم نداشته و ندارم ذره ای به نفع پارس زودتر از موعد تخلیه کنم :n06:
برای دوستانی هم که یک شبه رنگ عوض کردند بگم تف سر بالا انداختید. چندماه دیگه که همه جا 1/2 اجرا شد یا به کل پولی شد کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرید ولی دیگه کسی نیست که همراهی کنه باهاتون. بقیه امروز رو یادشون میاد :n06:
از قدیم گفتن خلایق هر چه لایق.
الان حس زرنگ بودن رو دارید ولی توهمی بیش نیست، زرنگ واقعی "واق آنلاین" است و نه شما. :n09:
سوال اولنقل قول:
بعضی وقتا سرعتم 500 ایناست ولی بعضی مواقع تا 30 هم پایین میاد
سوال دوم
512 10 گیگ
سوال 3
بله idm
سوال 4
انتی ویروس نود 32 آپدیت دارم
سوال 5
واضح نیست
سوال 6
الان دانلود کردم اولا 60 بود ولی بعد 1 دیقه بین 80 تا 120 متغییر بود الانم رسیده به 230
سوال 7 هم تکراری بود
نقل قول:
آیا برای این حرف خود منبع موسخی دارید دوست گرامی؟ :
چندماه دیگه که همه جا 1/2 اجرا شد یا به کل پولی شد کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرید
اگر دارید ممنون میشم لینک بدید چون بنده هر حرفی میزنم با سند و مدرک هست :n16:
نقل قول:
سوال 6:
بی زحمت از این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کن ببین سرعت چند بهت میده
سریع هم دانلودت رو قطع نکن بذار 40تا50مگ بگیره سرعت بعد بگو
یه تست سرعت سرور خارجی هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام بگیر پینگت هم بگو و سرعتی که میگه داری
والا ما که بخیل نیستیم دوستان اینجا چه تا 1 سال دیگه چه یک شب دیگه دانلود شبانه داشته باشن هیچ سود و ضرری برای من یا دیگران نداره
بشخصه جلز ولز میکردم ولی نه برای دانلود دیگران در اصل برای اینکه به پارس فشار بیاد و از این قضیه 1/3 کوتاه بیاد
که متاسفانه بعضیا با تمدید بلند مدت کاری کردن که نه تنها پارس ضرر نکرد بلکه سود هم کرد :n27:
به یک برتری که شاتل نسبت به پارس و دیگر شرکتها داره بپردازیم اینجا
شاتل بخشی اضافه کرده در بخش کاربری خودش به اسم درخواست SLA
این نشون میده سرویسی که شما از این شرکت خرداری می کنی سرعتش رو برات تضمین می کنه کما اینکه خط شما 1تامگ هم بالاتر بسته میشه و اگر مشکلی پیش بیاد خسارت به شما پرداخت میکنند
آیا پارس آنلاین همچین امکانی برای مشترکین خودش فراهم کرده یا SLA هم جلز و ولز هست و موارد حاشیه ای؟!
راستی چرا بهترین شرکت خدمات اینترنت ایران (بقول دوستمون) بخش خدمات SLA برای مشترکین خودش قرار نداده به طور واضع ...؟
سرعت من به این شکلهنقل قول:
سرعت شروع میشه میره بالا و تا 120 اینا میرسه بعد یهویی ایست میکنه و میاد زیر 10 و باز دو باره میره بالا و باز این سیکل ادامه پیدا میکنه و تو یه دیقه 3 4 بار اینجوری میشه من سرعت برام مهم نیست مهم اینه یکنواخت باشه
حتی از سایت سافت 98 هم مشکل همچنان باقی هست؟نقل قول:
اگر جواب شما مثبت باشه:
مشکل:
مشکل در پهنای باند ارایه شده از isp به شما
دلایل احتمالی:
مشکل پهنای باند مرکز مخابراتی-مشکلات مقطعی-ایجاد پکت لاست به دلیل گرفتن بیش از ظرفیت کاربر
راه حل:
تماس با پشتیبانی:
من مشکل افت ناگهانی سرعت چه از سرور داخلی و خارجی دارم پکت لاست ایجاد میشه که در وبگردی من هم تاثیر داره که باعث بد لود شدن صفحه میشه
سرویس شما دارای موج دندان اره ای میباشد گاهی اوقات پروکسیفایر کار ساز استنقل قول:
بله از همه سایتی این مشکل هستنقل قول:
تشکر از جوابتون
فقط یه سوال اونا باید چی کار کنن که مشکلم درست شه؟
حاجی بیشتر توضیح میدین؟نقل قول:
و راه حل؟