پینگ کسی در این چند ساعته بالا رفته؟
Printable View
پینگ کسی در این چند ساعته بالا رفته؟
بله درسته ولینقل قول:
1-اینجا ایرانه
2-به نسبت مخابرات دزد خیلیم عالیه
3-دیگه کاچی بهتر از هیچی
والا من خیلی وقته دانلودو بوسیدم گزاشتم کنار :n02:
گیگ 400 تومنی دیگه چیه؟ :n02:نقل قول:
منم شاید بعد از یک ماه اولین باره که دانلود اینجوری داشتم. یک فایل 6.5 گیگی رو دو شب قبل زدم دانلود بشه الان فقط 20 درصدش مونده که از دیشب سرعت ها به هم ریخته! حالا معلوم نیست برای این 20 درصد باقیمانده تا کی باید صبر کنیم! :n02: رفتم توی اون سایته به شاتل رای دادم احتمالا دارن برای همون مجازاتم میکنن! :n09:نقل قول:
مگه شما خبر نداری؟ مدتی قبل هم توی تاپیک مخابرات خراسان این موضوع مطرح شد. این فایل رو ببین، یکی از مصوبات کمیسیون تنظیم مقرراته:نقل قول:
کد:http://upload.tehran98.com/upme/uploads/77b2942de2ddf8ea1.pdf
من سر این موضوع با شاتل خیلی صحبت کردم...تا وقتی که سازمان تنظیم بهشون ابلاغ نکنه اینترنت ملی رو ارایه نمیدن!! من موندم سازمان تنظیم این تعرفه ها رو برای کی گذاشته؟!نقل قول:
حتی مخابرات ما که اینترنت ملی جدیدا داره میده تعرفه هاشون زمین تا اسمون با این تعرفه سازمان تنظیم مقررات فرق میکنه!!
حتی میشه گفت با قیمت اینترنت هم فرقی نداره !! 512 یه ماهه با حجم 2گیگ 12600 تومن!!! قیمت هر گیگ هم 2000تومن!
=====
وضع پینگ همه نرماله یا فقط من مشکل دارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ من حول و حوش 200-250ه.نقل قول:
این در مورد مصوبه برای اینترانت هست و بحث اینترنت جدا هست.نقل قول:
اون گیگی که شما 2500 میخری مربوط به اینترنت هست
بعدشم مصوبه باید ابلاغ بشه تا شرکت ها مستلزم به اجرا بشن و توی این کشور بعید می دونم به این زودیا ابلاغ بشه
این قیمتی که شما زدی برای اینترنته یا اینترانت؟نقل قول:
من سر این موضوع با شاتل خیلی صحبت کردم...تا وقتی که سازمان تنظیم بهشون ابلاغ نکنه اینترنت ملی رو ارایه نمیدن!! من موندم سازمان تنظیم این تعرفه ها رو برای کی گذاشته؟!
حتی مخابرات ما که اینترنت ملی جدیدا داره میده تعرفه هاشون زمین تا اسمون با این تعرفه سازمان تنظیم مقررات فرق میکنه!!
حتی میشه گفت با قیمت اینترنت هم فرقی نداره !! 512 یه ماهه با حجم 2گیگ 12600 تومن!!! قیمت هر گیگ هم 2000تومن!
=====
وضع پینگ همه نرماله یا فقط من مشکل دارم؟
طی چیزی که من متوجه شدم توی این مصوبه میگه که اگه فقط اینترانت بخوای 10 تومن میدی برای 10 گیگ،هر گیگ اضافه هم 400 تومن
اگه هم اینترنت بخوای هم اینترانت،5 هزارتومن بیشتر نسبت به هزینه اینترنتت ازت می گیرن و 10 گیگ حجم اینترانتی بهت میدن،هر گیگ اضافه اینترانت هم 400 تومن برات محاسبه می کنن
پینگ منم خیلی خرابه
چیزی که خیلی جالبه اینه که این مصوبه ISP هارو مجبور به راه اندازی اینترانت نمی کنه...و خیلی راحت ISP ها می تونند بگند ما اینترانت ارائه نمی دیم(مثل کاری که شاتل الان می کنه و دیگه از سرعت های نجومی در سرور های داخلی خبری نیست)
این یعنی اینکه اگه فردا این مصوبه ابلاغ هم بشه،شاتل خیلی راحت می تونه اجراش نکنه
از یکی از کاربران فعال اینجا درخواست می کنم اقداماتی در راستای معرفی پشتیبان برای کاربران اینجا توسط شاتل انجام بده...باور کنید خیلی به نفعمونه
دوستان وقتی طرح من 22 دی تموم میشه یعنی از 12 شب که 23 دی میشه وارد طرح جدید میشم؟
بله دقیقا.نقل قول:
اینترانت متاسفانه.نقل قول:
من حساب کردم قیمتش از اینترنتی که خودم دارم بیشتره....
من طرح دانجشویی 3ماهه 2مگ با 9گیگ رو 25 تومن میگیرم. ولی این اینترانت حساب کردم بخوام مثل همین سرویس رو داشته باشم قیمتش بیشتره.(اینترانت 2مگ 2گیگ 1ماهه 18 تومن!!!!!!!!!!)
آقایون من چی به صرفست بگیرم ؟
سرعت دانلود تا 400 بسه
نا محدود هم نمیحوام
کلا یه طرح خوب و به صرفه بهم معرفی کنید !
ممنون
دوستان این سرویس گیم رو فعال کنی میره رو 2 مگ خط؟ :n13:
من 2 هفته پیش حدودا درخواست دادم از شنبه فکر کنم خط 2 مگ شده!
لطفا معرفی کنید .....نقل قول:
ممنونم :n16:
بنظر این قضیه پینگ سراسریه و isp ها مختلفو تحت تاثیر قرار داده ولی بعضی جاها کسی مشکل ندارهنقل قول:
10 روزه پینگ من از یه شرکت دیگه از سزور داخلی روی 400 و سرور خارجی 700 یه چند ساعتی روی 1000 هم رفت :n02: سرعت هم نابوده
بنظرم مشکل از زیر ساخته یه خبرایی هست انگار
اره بابا !!! بعضی جاها مشکل نداره ولی بعضی جاها بدجور مشکل داره !!!نقل قول:
شما سرویس 4 مگ اکو بگیری، تا 520 تا حداکثر سرعت دانلود میگیری :n01:نقل قول:
فکر کنم اگه 3 ماهه بگیری، خیلی به صرفه تر دربیاد و ماهی حدود 22 تومن درمیاد در حالی که یک ماهه ماهی 30 تومن هست :n04::n02:
بله، در اکثر جاها در صورت فعال کردن گیم، خطتون 1 مگ پایین تر میاد و اگر روی 4 مگ باشید، خطتون میشه 3 مگ + گیم :n01:نقل قول:
اکثر شهرهای بزرگ، این کار انجام میشه (نقل قول از عوامل نفوذی :n09:)
سلام
نامحدود 256 سرعت دانلودش چقدره؟
بعد از مقدار خاصي دانلود افت ميكنه يا ثابت ميمونه؟
سلام،نقل قول:
از 128kb تا 2048kb، با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه (حدود 256KB) دانلود میکنه.
در مورد محدودیت: تو روز هرچی دلت میخواد دانلود کن، شاتل ازت تشکر هم میکنه، ولی اگه شب زیاد دانلود کنی چنان محدود میشی که خدا میدونه (البته اکثر ماها مزه شو چشیدیم)...
این زیادی هم که میگم حدود 1-1.5 گیگ از سرور خارجی برای یک شبه.
یعنی نامحدود های شاتل توی روز محدودیت ماهیانه نداره؟؟نقل قول:
كامل متوجه نشدمنقل قول:
يعني از 128 تا 2048 مشخص نيست چقدره؟
تو شب تا 1گ دانلود كني مشكلي نداره؟
بيشتر از 1گ محدود ميكنه؟
بعد دانلود از سرور داخلي با خارجي چه فرقي داره؟
من 256 اکو داشتم سرعت دانلودم 390 بود.الان نامحدود 256 گرفتم سرعت دانلودم تقسیم بر 3 شد حدودا 130.نقل قول:
سرعت وب گردیم تو سایتای خارجی کمتر شده ولی داخلی فرقی نکرده...در کل این طرحو واسه دانلود از ایران فیلم گرفتم تا به امروز با این طرح ، حدودا 25 گیگ دانلود داشتم
تا به امروز نه! سرعتم تغییری نکرده.نقل قول:
نامحدود چرا، محدودیت داره.نقل قول:
کلا میشه 22 گیگ دانلود کرد (تو سایت نوشته 11 گیگ)، حالا چه شب باشه، چه روز فرقی نمیکنه.
*چرا دیگه مشخصه، از 128 تا 2048، با سرعت 256 تا حدود 300 دانلود میکنه.نقل قول:
*ببین شما مثلا اگه امشب 800 مگ بگیری، فردا شب هم 800 مگ، شب سوم میریتوو محدودیت. کلا خیلی قانون مشخصی که کاربرا ازش مطلع باشن نداره.
ویرایش: مقدار کل دانلود طی دوره رو میگما، یعنی فرضا بیشتر از 3 گیگ دانلود شبانه رو محدود میکنن، حالا یکی اینترنت 4 مگ داره، یک شبه دانلود میکنه محدود میشه، یکی هم تو 3-4 شب این مقدار رو دانلود میکنه و محدود میشه.
*وقتی از سرور داخلی دانلود کنی، دیرتر محدود میشی. یه سری از دوستان خیلی قبلتر میگفتن 10 برابر سرور خارجی میشه از داخلی دانلود کرد. دقیقش رو راستش نمیدونم.
از نمایندگی شهرمون (کاشان) سوال کردم گفتن سرویسهای 6 و 8 مگ ارائه نمیدیم! :n29:
میگفت شاید تا 1 ماهه دیگه ارائه بشه ولی بازم معلوم نیست, میگفت الان هم سرعت بالاتر از 2 مگ نداریم. حتی برای روز :n29:
؟ :|
نمایندگی زرین شهر (استان اصفهان) میگفت بیشتر از 2 مگ ارائه نمیدن ولی میگفت 128 رو هم روی 2 مگ میبندند ولی در مورد اینکه یک ماه دیگه که 6 و 8 مگ اراوه میدند چیزی نگفتنقل قول:
از دیروز شاتل نمیدونم چه مرگش شده!!
پینگ داخلی هم داستانی شده برای خودش....با هر بار دیسکانکت کردن یه پینگی میگیره این سرور های داخل!!
بهشون زنگ زدم میگن مشکلی نداریم!!
بقیه دوستان شاتلی پینگ داخلیشون بالاست؟
من با مخابرات هم پینگم با آی پی هایی که 10.10 دارن 220 تا به بالا ئه شاید سراسری باشهنقل قول:
پینگا افتضاحه شدید
سرعت نت من هم از روزی که درخواست سرویس گیم دادم افتضاح تر شده
میگم نمیشه بگم سرویس گیم رو غیر فعال کنن برام؟
نویز خطم هم الکی رفته بالا از روزی که سرویس گیم فعال شده :|
Sent from my HTC One X using Tapatalk
مخابرات خودمم همین مشکلو داره!!نقل قول:
حداقل نمیگن مشکل سراسریه که ما منتظر باشیم درستش کنن.
به نظر دیتاسنتراشون مشکل پیدا کرده.
مشکل سراسریه
ولی چیزی که فهمیدم اینه که منطقه به منطقه مشکل ایجاد میشه
بعضی از شرکتا کلا پوکیدن
حالا شاتل هنوز سرپاست
عزیز سرویس شما چیه؟نقل قول:
snr در قبل و بعد از فعالسازی سرویس گیم چند شده؟
یه تریس از 8.8.8.8 بی زحمت برام بگیر.:n16:
زگ بزن پشتیبانی درخواست بده برات غیر فعال میکنن...اگر هم قبول نکردن سرویستو عوض کنی خود به خود غیر فعال میشه.
شاتلو با مخابرات خودم مقایسه کردم متوجه شدم شاتل خیلی وضعش بهتره:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای به روزی که نمک بگندد
وقتی مخابرات بپوکه بقیه هم باهاش میپوکن:n02:
دوستان شاتل بهم پیشنهاد داده چون بسته ات تمومه میتونی تو این دوره از 200مگ ترافیک هدیه استفاده کنی منظورش از این دوره دقیقا چیه؟ینی من سه ماهم تموم شده،سه ماه بعدی هم داره این200مگ را برا خودش جدا.
با این هدیه که شبانه مشکل پیدا نمیکنه.اگه شبانه نداره بگید همین حالا شارژ کنمش.
اگه یه گیگ شارژ کنی یه گیگ هدیه می ده تا 3 بهمن.بعد این طرز خاصی نداره که بعد بگه فلان جور باید شارژ می کردی..
200مگو بعد از پایان 6گیگ ترافیکت به صورت هدیه بهت میده و هیچ مشکلی برات ایجاد نمی کنه اما فقط 1 بار میتونی تو دورت از این 200مگ استفاده کنی(در کل مفته بگیری ضرر نمی کنی:n09: )نقل قول:
و برای خرید اون 1 گیگ راحت برو یه بسته 1گیگی رو انتخاب کنو بخر همین (فقط به جای 1 گیگ برات2 گیگ شارژ میشه:n02:)و این بسته رو هر تعداد که خواستی میتونی بخری و قابل انتقال به دوره 3ماهه بعد هم هست :n10::n12:
سلام دوست مننقل قول:
تو هر دوره ای میتونی بعد از اتمام ترافیکت از این 200 مگ استفاده کنی .. نه اشکالی نداره همچنان از شبانه میتونی استفاده کنی
بله سه ماه بعدی هم بعد از اتمام ترافیک دوباره میتونی ... نه من یع دف 6 گیگ خریدم که 6 گیگ دیگه هم هدیه داد که همش هم به دور بعد انتقال پیدا کرد:n02:
قبلش آپ و دان بین بیست و بیست و یک نوسان داشت ولی الان دا نشده هیجده و آپ استریم هم نویزش روی هفت هستش :|نقل قول:
حالا از ما انکار که بابا کل خونه رو چک کردم از اون نبوده از اونا اصرار که از توی خونس عملا به گردن نمیگیرن ولی از وقتی سرویس گیم فعال شده سرعت کم شده کیفیت کم شده نویز هم که قربونش برم دو تا دیگه زیاد بشه باید با نت خداحافظی کنم :(
سرویسمم 128 اکو هستش توی شهر ما فعلا بعد از گفت و گویی که با شاتل کردم بالاترین سرعتی که داده میشه همین 128 هستش که روی دو مگ بستس :/ چون میخواستم چهار مگ بگیرم که گفت نمیشه و مشکل از اصفهانه و از این حرفا
Sent from my HTC One X using Tapatalk
سایت iranfilm *یلتر نیست...خب از این سایت هر چقدر دانلود کنی شاتل محدودت نمی کنه!؟...چون طبق گفته ی شما محدودیتی برای سایتای داخلی در کار نیست؟!؟:n13:نقل قول:
*تا الان حول حوش 27گیگ ازین سایت دانلود داشتم.
*طرحم آرت3
32 گیگ رو رد کنی سرعتت میشه 64 :n02:نقل قول:
40 گیگ رو رد کنی میشی دیال آپ:n08:
ماه پیش منم این سرویس آرت 3 رو داشتم:n06:
آخه صحبت اینجاست که هیچکدوم از بندهای اون مصوبه رو عمل نمیکنن حالا نمیدونم به قول شاتل اون هم باید بهشون ابلاغ بشه یا نه؟!نقل قول:
ظاهرا اینا منتظرن تا همه شرکت ها اینترنت رو از اینترانت تفکیک کنن بعد ابلاغ کنند که اگر بخوان اینطوری پیش برن احتمالا یک چند سالی طول بکشه و اعتبار اون مصوبه هم باطل میشه!! ولی الان برای شرکت هایی مثل شاتل که تفکیک کردند باید این قانون اجرا بشه. تا جاییکه من میدونم اینها پهنای باند اینترانت رو به قیمت بسیار اندکی میخرن و بعد به مشتری میفروشن 5000 تومن! در حالیکه اینترانت رو باید بدن 400 تومن. حالا حساب کنید این وسط چه سود هنگفتی میبرن. البته ما قطعا مخالف سود ISP ها نیستیم ولی خودشون هم باید انصاف داشته باشند مگر حتما باید زور بالای سرشون باشه تا عادلانه رفتار کنند؟نقل قول:
راستی این طرح 3 ماهه 9 گیگ 25 تومان مال شاتله یا مخابرات؟ :n13:نقل قول:
سلام دوستان من اینترنت اسیاتک دارم میخام شاتل بگیرم میخام بدونم حجم دانلود شبانه سرویسهای مختلفش چقدره وتو مرکز مخابراتی ما هم سرعت از 250 بالاتر نمیره جواب بدین ممنون میشم.