من اگه باشم و باتری برام ملاک اصلی باشه هواوی انتخاب می کنمنقل قول:
نمی دونم اختلاف قیمت شون چقدره ولی احتمالا علتش همین باتری هست
Printable View
من اگه باشم و باتری برام ملاک اصلی باشه هواوی انتخاب می کنمنقل قول:
نمی دونم اختلاف قیمت شون چقدره ولی احتمالا علتش همین باتری هست
شما 100% مختارینقل قول:
اما
هواووی: ظرفیت باتری1780 میلیآمپر ساعت
تی پی لینک: ظرفیت باتری2550 میلیآمپر ساعت
:n01::n40:
اگه بخوایم فقط اندازه باتری رو ببینیم تی پی بهتره ولی در عمل هم باید دید کدوم فریمور می تونه بهتر باطری رو مدیریت کنهنقل قول:
ولی عامل مهمتر از میلی امپر تکنولوزی باتری هاست که هواوی از لیتیوم پلیمری استفاده کرده ولی تی پی از لیتیوم یونی. عمر و بازدهی باتری های پلیمری بهتر است مخصوصا تحت فشار کاری 3جی و 4جی.
من e5372t دارم ظرفیتش 3560 هست و از این نظر عالیه اما متاسفانه این مورد توی کشور نیست و البته 1780 میلی آمپر که توی e5372 به کار رفته تا حدی کمه مخصوصا الان که پوشش شبکه کامل و درست نیست و مصرف باتری رو بالا میبره. در حقیقت این مدل به سفارش تلسترا استرالیا بود و متاسفانه ایرانسل این رو وارد نکرده. البته اگر کیفیت شبکه خوب باشه همون 1780 هم حدود شش ساعت جواب می ده و البته پاور بانک برای شرایط خاص هم می تونه یک گزینه باشه و الا باتریش با سیستم و حتی تبلت هم شارژ میشه.
به نظرم مقرون به صرفه ترین گزینه 4 جی e5373 هست 319 تومنه که امکان آنلاکشم هست
ضمنا هواوی نرم افزارهای جانبی هم داره مثل موبایل پارتنر و خیلی از نرم افزارها مودمشو میشناسه
نقل قول:
شما چطور کد ussd میزنی؟
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودمت رو میشناسه؟
نقل قول:
بازم نظر شما مهترمه قطعا ولی باز در مشخصات آورده شده که:
TP-LINK
مدت زمان شارژدهی باتریتا 10 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 600 ساعت
Huawei
مدت زمان شارژدهی باتریتا 6 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 300 ساعت
:n40::n40::n40:
بحث هم به نظر من داره به حاشیه کشیده میشه و سمت سخت افزار میره ادامه این بحث در این تاپیک صحیح نیست:n16:
درسته ، باید دید در دراز مدت هم می تونه همین شارژدهی رو حفظ کنه :n13:نقل قول:
الان تفاوت قیمت شون چقدره؟
اگه مدیرها مشکلی نداشته باشند بنظرم بعضی از بحث ها مثل همین بحث مودم رو همینجا انجام بدیم بهترهنقل قول:
اول اینکه فعلا تاپیک جنب و جوش خاصی نداره و نیازی نیست صرفا پیرامون وضعیت شبکه ایرانسل گفتگو بشه. اسم تاپیک هم یه عنوان کلی هست و می تونه بحث های جانبی اینترنت نسل 3و 4 موبایل رو در بر داشته باشه
دوم اینکه بحث مودم های نسل 3 و 4 موبایل یه بحث جدید و تازه است و هنوز همه گیر نشده. بهتره توی همین تاپیک در موردش صحبت بشه و نتیجه بجث ها به پست های اول تاپیک اضافه بشه. در اینده که تعداد و تنوع مودم ها
زیاد شد اونوقت میشه براش تاپیک جداگونه گذاشت و بحث رو جدا کرد. تاجایی که یادمه تاپیک های لپ تاپ و موبایل هم تو اوایل همینطور بود و چندسال پیش وسعت و شاخه بندی الان رو نداشتند.
در حال حاظر دوستانی که در این زمینه ها سوال دارند اولین جایی که سر میزنند و فکر می کنند سریع تر میتونند حواب سوالشون رو دریافت کنند همین جاست.
در اخر هم صلاخ کار خویش خسروان دادند...
اون قضیه 500 مگ اینترنت رایگان بالاخره معلوم شد که 5 ماهه و هر ماه 100 مگه و منوط به یکبار شارژ 2000 نومنی تا 29 اسفنده.
3#*6*555*
اقا کسی میدونه چرا با ایرانسل بعضی برنامه هام بدون قندشکن کار نمیکنه؟؟!
مخصوصا دانلود منیجرو براوسر اصلی اندروید!