این سرعت منه ( پاییزه طلایی ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلودش تا 400 میره روزا و البته شب من که بیشتر از 70 80 ندیدم اونم برای لینک مستقیم و از آپلودباز یا رودفایل تا 30 میره حداکثر !!
Printable View
این سرعت منه ( پاییزه طلایی ) :
دانلودش تا 400 میره روزا و البته شب من که بیشتر از 70 80 ندیدم اونم برای لینک مستقیم و از آپلودباز یا رودفایل تا 30 میره حداکثر !!
دوستم گرفته میگه از ٨ تا ١٠ صبحه اون ١٢٠٠ گیگ بقیه روز ٢۴ گیگ داری برای یک سال.نقل قول:
۶ تا لینک ١۶ کانکشنی بذارید سرعت میاد رو ٢٠٠ کیلوبایت,حتی ۵ تا لینک باشه سرعت ٢٠٠ نمیشه میاد رو ١٧٠.نقل قول:
از وقتی اینترنت ملی شده این سرعت ٨ مگ هم فایده نداره سرعت تک کانکشنه پایینه تو سرورای خارجی یک سوم داخلی که از همون ٢ مگ قبل هم کمتر میشه در کل.
چرا این مخابرات بی پدر مادر بی همه چیز تعرفه هاشو پایین نمیاره؟چراااااااااااااااا ااااااااااااااااا؟؟؟؟؟ مگه غیر از اینه که باید اولین شرکت مخابرات باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید:
مشکل همینه پدرو مادری نداره اینو نصیحت کنه برای همینه از هر طرف میخورهنقل قول:
من 2مگ طلایی دارم اگه لینکای داخلی بذارم شبی 5گیگ میده
قبلا پوتلاکر هم سرعتش عالی بود حدود 220 اما الان که تبدیل شده به فایردرایو، دیگه سرعتش به 30 هم نمی رسه
در حال حاضر کدوم اپلود سنترها حداکثر سرعتو میدن؟؟
هیچ کدوم.نقل قول:
دیشب سراسری اختلال داشت اینترنت.
وقتی هم اختلال نباشه سرعت بالاتر از ٧٠،٨٠ نمیره.
سرورای داخل ایران اپلودبوی و اکسپرس سرعتش خوبهنقل قول:
من شبا با یه لینک از اینا یا دوتا خارجی سرعتم فیکس 260 میشه فکر کنم به خاطر اینکه شهرستان کوچکیم و من از دوستام واشناها فقط یکی شبا دان میکنه و بقیه بدون شبانه دارن:n02:
سلام دوستان من همین چند دقیقه پیش طرحم رو عوض کردم
قبلا طلایی بود حالا پاییزه طلایی کردم
سرعت در حد تیم ملی زیاد شده قبلا 250 بود الان سرعت دانلود شده 800 کیلو بایت اصلا باورم نمیشه:n19:
از دوستانی که اطلاع رسانی کردند تشکر میکنم مخصوصا از کاربر