دانلود كن بده پرينت كنن صفحه اي 90 تومن در مياد ( پشت و رو ) بعضي فصل هاي زيست البته مجبوري كه رنگي پرينت بگيرينقل قول:
دانلود كن بده پرينت كنن صفحه اي 90 تومن در مياد ( پشت و رو ) بعضي فصل هاي زيست البته مجبوري كه رنگي پرينت بگيرينقل قول:
نقل قول:
راستش اصلا اینطوری نمی تونم بخونم! حتما باید کتاب باشه! مخصوصا بخاطر اینکه من راه میرم و درس می خونم.
خیلی آدم حساسی هستم.
دیشب رفتم کتاب تانک تست تخته سیاه رو بگیرم وحشت کردم! انگار با پاپیروس درستش کردن!
رفتم جامع مهر و ماه رو گرفتم.
از مدرسه غیر انتفاعی بگیر خب مدرسه های پیش دانشگاهی سر بزن معمولا اضافه میارننقل قول:
نقل قول:
هفته بعد انتشارات مدرسه باید بیاره
درود؛
برای دینی چه کتابی برای کنکور پیشنهاد میشه؟ دبیرمون درس دادنش کامله و نکته گفتنش نسبتا زیاد هست و پیام و ارتباط بین آیات و غیره رو هم میگه، کتاب رو برای تست میخوام بیشتر. اما اگه کتابی، توضیحاتش خیلی کامل و خاص(از نظر طبقه بندی و مفهوم آیات و غیره) باشه قطعا ضرری نداره تهیش.
کتابایی که تعریفشون رو شنیدم گاج نقره ای، انرژی اتمی و آبی قلم چی هستند. کدوم یکی پیشنهاد میشه؟
برای ادبیات هم قرابت معنایی و آرایه انرژی اتمی + گاج سبز ادبیات 3 + پاورقی ادبیات پیش (اندیشه فائق) رو دارم. به نظرتون یه آبی قلم چی بگیرم برای کل پایه یا چون گاج سبز سوم رو دارم یه کتاب جدا برای دوم بگیرم کافیه؟
جدای از این ها، این کتاب قرابت معنایی دکتر هامون سبطی به کارم میاد؟(با توجه بهکتاب های که دارم)
دیفرانسیل و ریاضیات پایه هم کتاب اندیشه فائق رو دارم(تالیف رضوی) که یه مدل ترسناکیه، هم توضیحاتش سخت و کوتاهه و هم جواب هاش خیلی ملموس نیست، سطحم توی ریاضیات عالی نیست اما ضعیف هم نیستم (متوسط تقریبا) اگه کتابی هست که راحت تر و user friendly تر بتونه کارو راه بندازه بگید.
گاج نقره ای کفایت می کنه...دینی فقط تست زدن نیست که شما 80 درصد باید مطالعه کنید 20 درصد وقتتون رو تست بزنید تست تالیفی هم کاربرد چندانی نداره...شما باید به مفهوم آیات تسلط پیدا کنید...نقل قول:
ادبیات گاج رو بندازید دور...ادبیات رو باید مبحثی خوند
سپاس.نقل قول:
ادبیات رو که کتاب دارم برای مطالعه مبحثی. اما برای تست و مطالعه درس به درس (که یکبار حداقل باید انجام بشه) پرسیدم. باز نظرتون رو بگید در این مورد ممنون میشم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
برای دینی من جامع نشر الگو (انرژی اتمی) رو پیشنهاد میدم
واقعا عالیِ بنظر من اول تا میتونین الگو بگیرین ولی دور کتابای قلمچی رو خط بکشین! به درد نمیخوره.
برای ادبیات برای هر پایه یا گاج محوری بگیرین یا کلک معلم دوتاش خوبن بیشتر سلیقه ایه که من برای دوم و سوم کلک دارم برای پیش گاج سبز که هیچ فرقی نمیکنه
کتاب قرابت نشر دریافت هم آره اگه بتونین اول اونو بخونین بعد برین سراغ قرابت انرژی اتمی خیلی بهتر میشه چون همونطور که میدونین قرابت انرژی اتمی فقط تستِ
نظر خودم برای ادبیات همین گاج سبز هست تا یک بار کل کتاب ها رو کاملا عمقی بیام جلو با یه مقدار تست، مرحله بعدش برم سراغ کتابای انرژی اتمی مبحثی تست بزنم.نقل قول:
البته قرابت انرژی اتمی فقط تست نیست، یه بخشش ابیات و عبارات معادل به طور درس به درس برای کل کتاب هاست.
توی عمومی ها امیدم به ادبیات و زبان هست و فکر میکنم جفتشونو بتونم بالا بزنم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
آره قرابت انرژی اتمی آخرش بیت زیاد داره ولی قرابت هامون سبطی خیلی مفصل تر و کامل تره اگه واقعا درصد خوب میخواین و وقت کافی دارین اون خیلی کمک میکنه ، به زبان فارسی هم توجه کنین خیلی خوبه - اگه دینی انرژی اتمی رو خوب بخونین تو دینی هم میشه امید داشت به درصد خوب .نقل قول: