از دوستان رشته حقوق یا الهیات کسی اینجا نیست؟نقل قول:
Printable View
از دوستان رشته حقوق یا الهیات کسی اینجا نیست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش نمیتونی بگی از اونجا یه دستور صادر بکنن به مرکز پیام نور اینجا و بگن این حداقل نمره رو به این دانشجوی گل بدید ؟ . جون من میشه ها :n02:
اگه شد بگین به منم بده :| نامرد منم انداخت. تشریحی 0 داده :n28: یعنی میان ترم 4.5 بگیری، تستی 4.48 بگیری اونوقت تشریحی هم پر کنی بدی بهت 0 بده. اونم رشته نرم افزار. اونم به خاطر 0.53 صدم. بمیر استاد گرامینقل قول:
یه اعتراض شدید هم نوشتم تو گلستان ببینم چی میشه.
اطلاعاتي جهت نمايش يا چاپ موجود نيست.
گزارش نتیجه ثبت نام از موقع انتخاب واحد پیغام بالا رو میده . نشد یک ترم بدونِ مشکل ثبت نام کنیم . :n27:
واقعا افتادی ؟ تشریحی صفر ؟ متاسفم واقعا برای این جماعت . یعنی من کمتر از یک نمره ی تستی میخوام برای قبولی . امیدوارم که به اعتراضت جواب بده و قبول بشی .نقل قول:
با یه دو - دو تا چهار تا تاثیر میان ترم عملا از همون 4.5 به بعده . من میان ترمم 5 بوده . یعنی لطف بزرگی نکرده استاد که 5 داده . اگر یه سوال تستی درست میزدم قبول بودم . 1.75 تشریحی - 2.52 تستی
نقل قول:دوستان کدوم دانشگاهین؟نقل قول:
اگه شد بگین به منم بده :| نامرد منم انداخت. تشریحی 0 داده :n28: یعنی میان ترم 4.5 بگیری، تستی 4.48 بگیری اونوقت تشریحی هم پر کنی بدی بهت 0 بده. اونم رشته نرم افزار. اونم به خاطر 0.53 صدم. بمیر استاد گرامی
یه اعتراض شدید هم نوشتم تو گلستان ببینم چی میشه.
من پیام نور گیلانم . آقا حسین رو نمیدونمنقل قول:
باید از دوباره این درس رو برداریم :n03:
سلام
بالاخره قبول شدم و دلشون به رحم اومد و ما رو قبول کرد :n27:
دوستان دو سوال :
1 - کاراموزی و پروژه رو میشه تابستان برداشت ؟
2 - اگر ترم پاییز سال بعد برام 7 واحد بمونه معرفی به استاد میدن اون 7 واحد رو ؟
1-بستگی به مرکز داره ولی معمولا ارائه نمیشه .برداشتن پروژه تو تابستون اشتباه مخصوصا اگه پروژه اماده نداشته باشی و تازه بخوای جمع کنی کل تابستونت خراب میشه .نقل قول:
2-حداکثر فقط دو درس معرفی به استاد میدن .مجموع واحداش فرق نمیکنه ولی حتما دو درس باید برات مونده باشه درس عملی هم معرفی به استاد نمیدن
دوستان قسمت انتخاب واحد گلستان دوباره باز شده
از امروز 15 بهمن تا بیستم دوباره می تونید انتخاب واحد کنید.
حذف و اضافه هم اونطور که توی سایت ها نوشته شده از 26 بهمن تا 4 اسفنده.