ما هر چی سعی کردیم نتونستیم سایت رسیمشو ببینیم این اینترنت یعنی Isp مشکل داره ...نقل قول:
میشه سایت رسمی رو لینک بفرمایین ؟ ممنون:10:
ما هر چی سعی کردیم نتونستیم سایت رسیمشو ببینیم این اینترنت یعنی Isp مشکل داره ...نقل قول:
میشه سایت رسمی رو لینک بفرمایین ؟ ممنون:10:
نقل قول:کد:http://www.canon.com/
کد:http://www.nikon.com/
5D canon برای فیلمبرداری بهتر است یا sony Z7E or canon XLH1
مدتی هست که می خوام بحث فیلمبردای حیات وحش رو جدی ادامه بدم
به نظرتون بین دوربین عکاسی و camcorder برم سمت کدوم؟ کیفیت و زوم برام خیلی اهمیت داره تا 10 تومان هم هزینه می کنم!
خودم بین 5D کانن با یه 100-400 و یه اکستندر2x که فول فریم هستش (تا تله 800 رو داشته باشم)
و دوربین هایی مثل xlh1 کانن یا z7 سونی که قابلیت تعویض لنز دارن گیر کردم!!!!!!!!
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید:11:
اساتید من یه دوربین فیلم برداری در رنج 1.700.000 تومان چی می شه پیدا کرد ؟
درضمن در حین فیلم برداری درشب پرژکتور داشته باشه یا هم چین چیزی
HDC-SD900 panasonic یا HDR-PJ50E راهنمایی کنید چطوراین مدل ها من فقط می خوام شب که تاریک دوربین فلاش یا نور داشته باشه برای تصویر برداری البته از خودش
سلام
بچه ها کسی با d3000 کار کرده؟
live view داره؟
تو مشخصاتش همه جا نوشته داره اما من هرچی عکس دیدم دکمه lv نداره
سلام
یه دوربین samsung SH100 برام آوردن که WiFi داره
چطوری می تونم از WiFi وایرلس دوربین samsung sh100 استفاده کنم ؟ برای انتقال عکس به Pc .
ویندوز 7
سلامنقل قول:
Live view نداره
D3000 نو که فکر نمیکنم باشه
قیمت D3100 خوب شده
میتونید اون را بردارید که خیلی هم خوب هستش
منم الان دوربین nikon D3100 رو انتخاب کردم.اما Cnon ESOO 1100D هم بد نیست.به نظرتون کدومش بهتره
قیمتاشونم توی رنج 700 هست.:20:
شما روی لنز ها بیشتر تحقیق کنید ببینید کدوم لنز ها با قیمت هاشون بیشتر به کار شما میادنقل قول:
مثلا 55-250 با IS 2 کنن ، تولید سال هست و با قیمت مناسب و هم رده ای توی نیکون ها نداره
باید به لنز ها هم توجه کرد بیشتر از بدنه :46: