من اوتار رو دانلود کردم اما برای نصب Activition Code میخواد :( کسی میتونه کمک کنه این حقیر رو ؟ :دی
Printable View
من اوتار رو دانلود کردم اما برای نصب Activition Code میخواد :( کسی میتونه کمک کنه این حقیر رو ؟ :دی
من بازی The Saboteur رو دانلود کردم..اما منوها و تمام جملات بازی به زبانی غیر از انگلیسی هستند فکر کنم فرانسوی چه کار کنم؟؟ ازین سایت دانلود کردمنقل قول:
کد:http://fs3.www.ex.ua/get/678975/The%20Saboteur%20RePack.iso
دوست عزیز من 2000 فونت ندارم اما همین 700 تا 800 تا که دارم در لحظه پیش نمایشش میان؛من با سیستم قبلیم با این که بدک نبود ولی وقتی اینو گرفتم اولین تستم با فتوشاپ بود که فوق العاده بوده بخصوص در لود عکسها اونم با حجم بالانقل قول:
سرعت رندر در ساخت یک فایل ویدئویی ( چقدر طول میکشه که بیست دقیقه کلیپ که با فلش و یا هر نرم افزار ادیتور دیگه ساختی رو اکسپورت کنی فقط خروجی گرفتنش مهمه ببین چقدر طول میکشه مثلا یه ویدئو میتونی کنورت کنی که 20 دقیقه باشه ؟/) میخوام فرقشو با این سیستمی که دارم بفهمم !!
کار نکردم
سرعت اجرای بازیها ( بازیهای call of duty . need for speed , batelfild , counter ( رو با چه میزان از جزییات میبینی medium یا high یا low
در بالاترین رزولیشن و در حالت high با سرعت خوبی بازی ها اجرا میشه fbs حدود 36 برا رزیدنت اویل 5
و یه چیز دیگه این کارت گرافیک تا چندسال دیگه رو ساپورت میکنه ؟؟ کراس فایر هم میشه ؟؟ یا نمیشه ؟؟ چون دوستان میگن که نیمشه ولی خود کارت گرافیک توی سایت AMD نوشته که میشه من کلی زیر و روش کردم
ولی دوستان میگویند که نمیشه[/quote]
کروس فایر رو ساپورت نمیکنه
4670 خوبه اما من شنیدم 9600 بیست درصد کارائیش بهتره اما در کل راضی کننده است 512 هم میگن چون DDR3 هستش با 1گیگش فرقی نداره
پاور منم گرین 485 واته که 54 خریدم
4890 هم اخرین قیمتم 215 بوده
رم DDR3 پاتریوت 2 گیگ 57 خریدم
اما مادربرد گیگا 780 رو دوستان معرفی کردن که دیدم گرافیکش انبرد با نظر خوده آواژنگ که تماس گرفتم 770UDH3P با سوکت AM3 گرفتم 117
ار همه دوستان شرمنده که تایپیک رو منحرف کردیم
نقل قول:دوستان یه جائی گیر کردم نمیشه کسی بگه این ترینر رو چطور استفاده کنم
خوب شما نسخه ی غیر انگیسی رو دانلود کردید دیگه (روسی باشه به نظرم)! :دی نمیشه کاری کرد !نقل قول:
من بازی The Saboteur رو دانلود کردم..اما منوها و تمام جملات بازی به زبانی غیر از انگلیسی هستند فکر کنم فرانسوی چه کار کنم؟؟ ازین سایت دانلود کردم
احتمالا سيستمت ويروسيهنقل قول:
پيشنهاد من اينه كه بري به تاپيك تخصصيش ببيني كسي اين مشكلو داره يا نه:10:
آقا اينايي كه نوشتي ربطي به اين تاپيك نداره اسپم بازي در نيار ديگه برو تو تاپيك مشاوره ... از اونجا مشورت بگير :10:نقل قول:
اگه با اين راه حل هايي كه استاد Mehdi.z به شما دادند مشكلت حل نشد بدون كه مشكلت از سيستمته :8:انقل قول:
عزيز شما بايد تو تاپيك درخاست كركو پچ و.... درخاست بدي اونجا بهتر كمكت ميكنند :10:نقل قول:
شما مشكلتو كامل بگو تا من كمكت كنمنقل قول: