منظورت از ریستارت گوشی هست یا خاموش روشن کردن نت :n02:نقل قول:
Printable View
منظورت از ریستارت گوشی هست یا خاموش روشن کردن نت :n02:نقل قول:
خاموش روشن کردن دیتا :n02:نقل قول:
من حتی میبرم رو حالت هواپیما بعد میارم بیرون
سلام مجددنقل قول:
درسته ؟
قبلا بسته 1 تا 11 5تومن بودش. (تو سایت همراه اول نرفتم اما چیزی به عنوان محدودیت جلوش ننوشنه بود) هرچی هم میشد دانلود میکردم با سرعت بدون مشکل. اما چند روز پیش (همون روزی که پست رو فرستادم) دیدم بسته شده 3900 و محدودیت 50 گیگ!
الان بعد 50 گیگ مثل خیلی وقت پیش میری بسته مصرف عادی ؟ یا سرعتت کم میشه ؟ یا اصلا با قبل فرقی نداره و مشکلی واسه هر حجمی که بخوام دانلود کنم وجود نداره و بدون کسرسرعت میتونی دانلود کنی ؟
نقل قول:چرا، از مدت ها پیش این سیاست مصرف منصفانه رو گفته بود تو صفحه ی پلن ها. منتها هر روز صفحه رو تغییر میدن شاید شما الآن توجه تون جلب شده، نشون به اون نشونی که قبل تر ها یه دوستی همین مورد رو امتحان کرده بود و گفته بود که این سیاست مصرف منصفانه رو عملا اعمال نمیکنن.نقل قول:
اما چیزی به عنوان محدودیت جلوش ننوشنه بود
مصرف عادی که دیگه بسته حساب نمیشه.نقل قول:
بسته مصرف عادی ؟
در مورد سرعت اصلا جدیدا ظن به این هست که آی پی های پر مصرف رو محدود میکنه خودش بعد از مدتی چون وقتی آی پی تغییر میکنه ظاهرا محدودیت نداره دیگه.نقل قول:
یا سرعتت کم میشه ؟
ترجیحا با سیم کارت دائمی از این بسته ها نخرید و اعتبارتون رو هم در حد همون بسته نگه دارید و یه شب امتحان کنید و اینجا هم نتیجه رو بگید به بقیه. من خودم هیچ وقت بسته ی شبانه نخریدم و دانلود هم بخوام بکنم با شبانه ی رایگان بسته ی روزانه س، خودم نمیتونم عملا این کار رو بکنم بگم بهتون چی میشه.نقل قول:
یا اصلا با قبل فرقی نداره و مشکلی واسه هر حجمی که بخوام دانلود کنم وجود نداره و بدون کسرسرعت میتونی دانلود کنی ؟
سلام رفقا
مثل اینکه بسته یک ماهه از ساعت 1 شب تا 11 صبح که 29 تومن بوده شده 19 هزار تومن
* هزار * 2232 #
سلامنقل قول:
تو سیم کارت اعتباری اگر بخواهیم این بسته رو بخریم اول باید اعتبار شارژ کنیم یا این که میشه با کارت بانکی همون موقع پرداخت کرد؟
باید موجودی بزنیدنقل قول:
خرید مستقیم نداره
۹ درصد هم مالیات روی قیمت میاد
با توجه ب گرونی و بصرفه نبودن بسته های اینترنت دلیل ارزونی این بسته های شبانه چی میتونه باشه؟(کلا تو این مملکت باید ب ارزونی شک کردچون پشتش ی خبرایی هست!)نقل قول:
احتمالا چون حد مصرف ۴۵۰ گیگ گذاشتن بخاطر همیننقل قول:
شاید هم عدم استقبال بوده
من شنیدم چون اون ساعات ترافیک و پهنای باندشون ازاده براشون میصرفه
سلام
به نظر شما این بسته ساعت 1 شب تا 11 صبح بهتره یا بسته 16 گیگ سه ماهه با شبانه رایگان ؟ آیا سرعت شبانه رایگان با این سرعت این بسته فرق می کنه ؟