پارس آنلاین شانسیه به هیچ وجه بار اول سرویس ششماهه و یا یکساله با گیگ زیاد نگیرید
Printable View
پارس آنلاین شانسیه به هیچ وجه بار اول سرویس ششماهه و یا یکساله با گیگ زیاد نگیرید
یک تست از اسپید تست بذار لطفانقل قول:
دانلود شبانه ات چطوره
هنوز پارس آنلاینی؟
پارس را فقط یک هفته داشتم چون مشکل اساسی کمبود پهنای باند داشت جمع اوری کردم الان چند روزیه شاتل دارمنقل قول:
تاحالا شب بیدار موندید ببینید سرعت چجوریه؟ من دیشب داشتم سرعت رو نگاه می کردم 30 ثانیه با 800 kb/s دانلود می کرد بعدش 0 می شد برای 20 ثانیه تقریبا و دوباره شروع می شد و همین ریتم تا صبح ادامه داشت دلیل ارور خوردن این هم می تونه باشه
برای من که هر شب حداقل نصفش ارور خورده!!:n24:
یه گزینه هست که فایل هایی که ارور می دن دوباره سعی می کنه دانلود کنه IDM اونو فعال کردی؟نقل قول:
با این وضع که سارعتا شده قانونی ... چه سرویسی بگیریم که حداقل 120 دان کنیم ؟؟؟
تو قسمت تمدید سرویس که فقط 1 و 2 مگ هست . جوابگو هست؟:n13:
سرویس فعلی هم 128 3 ماهست
800 مگ :n21:
سرعت شبانه ام روی 36 بود
سرویس 512
حداقل باید روی 60 باشه
اره والا،گذاشتمش رو 50 بار توی IDM ولی نمیدونم مشکل از کجاست،احتمالا دانلود از سایت های داخلی معروف رو دارن محدود میکنننقل قول:
درخواست جمع آوری دادم ! بعد دو ساعت از تهران زنگ زدن ! گفت مشکل چیه ؟! گفتم سرعت شبانه . گفت کیفیت سرویست ولی خوبه ها . گفتم سرعت شبانه . گفت پینگش خوبه هاا . گفتم سرعت شبانه . بعد شروع کرد که سرعت شبانه چون همه استفاده میکنن کم شده . گفتم تخلیه . گفت پهنای باندمون برا کل کشور همین ـه در شب . گفتم تخلیه . گفت آی اس پی های دیگه هم همینن ها . گفتم تخلیه . دیگه عصب پاره کرد گفت زنگ بزن نمایندگیت درخواست جمع آوری بده تا 72 ساعت بعد پورت خالی میشه . گفتم الساعه . :n08: