تهراننقل قول:
واسه منم همینطور بود
فکر کنم منین نت داره از نظر روحی امادمون می کنه که شبانه رایگان رو برداره :46:
Printable View
تهراننقل قول:
واسه منم همینطور بود
فکر کنم منین نت داره از نظر روحی امادمون می کنه که شبانه رایگان رو برداره :46:
................................................
اونا به هر کی یه چیزی می گن. بهشون می گم آقا من از نظر سیگنال مشکلی ندارم. فقط هر دو دقیقه قطع و وصل میشه. یارو میاد میگه از وای فای اسفاده کن. از فواید وای فای برام میگه. بخدا 4 تا بیسواد و گذاشتن اونجا.تازه شناسه اشتراکم و که میزنم میگه اشتباست. اینا دیگه نوبرشن بخدانقل قول:
نباید چنین غ ل ط ی بکنه با این وضع دلار 2500 تومان که بزودی به 3000 تومان هم میرسه با این اوضاع اقتصادی، مردم ازش سرویس 128 هم نمیخرننقل قول:
کسی نبود ؟نقل قول:
اینجا همه ناراضین ار مبین نت
توی تاپیک ایرانسل هم همه راضین فکنم از همون ایرانسل بگیرم بهتره !!!
اینطور نیست که همه ناراضی باشن، افراد راضی هم قطعاً هستن. مثل من. اما لزومی نداره بیام اعلام رضایت کنم. پول میگیرن که مشتری رو راضی نگه دارن. غیر از این باشه گفتن داره.نقل قول:
ولی اینجوری که معلومه شبانش که تعطیلهنقل قول:
روزانه هم افت سرعت و اینا هست !
نمیرزه بخاطر 130 شهر کلا سرعت اینجوری باشه !
شما کجایی که راضی هستی سرویست چیه سرعت دانلودت چقده ؟
من روزها به هیچ عنوان افت سرعت ندارم. شب های خوبم داشتم، شبای افتضاحم داشتم. اما در مجموع راضی ام. شهرهایی مختلفی هم استفاده کردم مثلاً قزوین، ورامین، تهران. البته من سنگ مبین نت رو به سینه نمی زنم. بازم میگم وظیفشونه رضایت مشتری رو جلب کنن.نقل قول:
اینم یه نمونه تست سرعت من با سرویس 1 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن همه ی شرکتا شاکی دارن. به تاپیک هر شرکتی مراجعه کنی اکثریت در حال گریه و زاری هستن.
سلام
جناب امیر انصاری
برای جابجایی باید با مبین نت یا نمایندگی هماهنگ کرد یا نیازی نیست؟ یعنی مودم را بردارم بروم یه شهر دیگه مشکل پیش نمیاد؟
خداکنه اینجوری باشهنقل قول:
نگفتین از کجایین که راضی هستین
ولب تاپیک بقلی همشون راضین !
نه بردارین ببرین همینطوری !نقل قول: