دوستان سرعتش چطوره ؟ من قبلآ adsl داشتم سرعت 2 مگابایت دانلود 700 بود ..
Printable View
دوستان سرعتش چطوره ؟ من قبلآ adsl داشتم سرعت 2 مگابایت دانلود 700 بود ..
نقل قول:
من خودم زنگ زدم پرسیدم، جواب بهم دادن که میگم. بعدم کاربر تازه وارد و کهنه کار نداریم که. صد رحمت به پرشین تولز که بچه هاش با معرفتن، من به یه یوزر خیلی با سابقه تر از شما یه بار یه چیزی گفتم اصلا برخوردش متفاوت بود.
سلام چی شده دوست عزیزم ..............:n16:نقل قول:
والا من که مشکلی نداشتم. یه آقایی اومد یه چیزی گفت. حالا ایشالا سوء تفاهم شده. من که این چیزا رو به دل نمی گیرم.نقل قول:
یه کاربر اینطوری بوده، کل پی سی ورلد که اینطوری نیست. با یک گل بهار نمی شود، با یک چوب هم جهنم نمی شود.
دوستان من 2 روز سرم شلوغ بود وقت نکردم بیام انجمن دعوا کردن نداره که ما همه اینجا با هم دوست هستیم سر 2 تا سوال خوب نیست بخوایم با هم بد حرف بزنیم
الان تک تک جواب سوال هاتون رو میدم
من فکر کردم دوستان دیگه توی این 2 روز پاسخگو بودن که اومدم دیدم متاسفانه کسی پاسخگو نبوده
نقل قول:
سلام
اگه بتونید مودم رو به 3 انتن برسونید میشه گفت میتونید ارتباط مطمئنی برقرار کنید و سرعت خوبی داشته باشید
برای وارد شدن به حساب کاربری مالک
شما باید شناسه و رمز عبور مالک رو داشته باشید که برای وایمکس توی یه فرمی که برای تحویل مودم به مالک داده میشه هست و شما باید از خود مالک شناسه و رمز عبور رو بخواید بهتون بده چون روی خود مودم نمیزنن این رو
طرح های بالاتر هم میشه گرفت به شرط اینکه یا نامه از شرکتی چیزی ارائه بدید یا کارت دانشجویی و نامه از دانشگاه
توی مودم USB هم باید با دستور کد 192.168.1.1 سطح سیگنال رو نشون بده بنده این مودم رو ندارم ولی اصولا باید نشون بده
سرعت های ایرانسل قانونی هست دوست عزیز من سرعت ها رو براتون میگم خودتون دیگه تصمیم بگیرید
سرعت ها
128 == سرعت دانلود 16
256 == سرعت دانلود 32
512 == سرعت دانلود 64
1 مگ == سرعت دانلود 128
2 مگ == سرعت دانلود 256
عزیز والا ما ها نمیتونیم بگیم شما کدوم ISP رو انتخاب کنید ولی ایرانسل اگه توی منطقتون خوب آنتن بده به نظر من خوبه و مشکلی ندارهنقل قول:
مودم هم میتونید WIXFMM -130 بگیرید
این مودم ها رو ساپورت میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر بدون نامه این سرویس ها رو نمیدننقل قول:
از 128 به بالا باید نامه ارائه بدید
مودم وای فای خب مسلما بهتره
چه خوب بوده! خوش به حالتون!نقل قول:
واسه من 2 مگابیتش، در حدود 250 تا 300 کیلوبایت بود!
لطف می کنید جواب سوال منم بدید:نقل قول:
کسی نمی دونه آخرین آپدیت 130، فیرمورش چنده؟!
من دوبار برای آپدیتش تلاش کردم، نمی دونم شد، نشده... (تو ویندوز 8.1 یه جوریه، انگار کار نمی کنه نرم افزار آپدیت کردنش!)
ممنون:n16:
نقل قول:
ورژنش تا جایی که اطلاع دارم V.1.1.4 هست
و شما زمانی که فریمور رو دانلود میکنید یه راهنما هم به صورت PDF داخل فایل دانلودی هست که کامل توضیح داده که به چه صورت باید آپدیت رو انجام بدید
حالا باز اگه شما فکر میکنی خودت نمیتونی انجام بدی
میتونی مودم رو ببری بدی یکی از نمایندگی های ایرانسل (همون دفاتر خدماتی ایرانسل) بگی برات فریمور رو آپدیت کنن حدودا هم فکر میکنم 5000 تومان هزینه بگیرن این کار رو براتون انجام میدن
چه عجیب!نقل قول:
مال من ورژنش اینه:
v2.10.14.1
من طبق پی دی اف عمل کردم
ولی گفتم تو ویندوز 8.1 نمی شه
دوستان بنده اشنا دارم برای دریافت سرعت بالای 128 اما مدرک باید چه جوری باشه دست نوشت باشه چه جوری باشه؟کجا بفرستیم مدرک رو؟مرسی
خسته شدیم از این وضعیت فیبر نوری میدن تو خارج این کار ها رو نمیکنن :/