یه خبر دست یک بدم الان بهتون D:
دیشب زنگ زدم اندیشه گفتم سرعتم پایینه، گفتن که 2 تا خط STM16 کشوری قطع هست که حدودا 4 گیگ از پهنای باند کشور به این دلیل کم شده و تاثیرش کلا روی اینترنت گیلان هم دیده می شه. کسی این خبر رو تایید می کنه؟
Printable View
یه خبر دست یک بدم الان بهتون D:
دیشب زنگ زدم اندیشه گفتم سرعتم پایینه، گفتن که 2 تا خط STM16 کشوری قطع هست که حدودا 4 گیگ از پهنای باند کشور به این دلیل کم شده و تاثیرش کلا روی اینترنت گیلان هم دیده می شه. کسی این خبر رو تایید می کنه؟
چه عجب بعد از مدت ها دیروز و امروز وضعیت پینگ تو ساعات غیر رایگان بهتر شده
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
چه عجب ما رنگ پینگ خوب رو دیدیم بعد از هفته ها :18:
شاتل - 128 - مرکز 4 - محدود (چند بار یگم اخه:31:)
خدا کنه همینجور قابل تحمل بمونه :8:
بچه ها این پینگ چیه ؟ تو یکی دو خط میتونید توضیح بدید ... ممنون
نه قربان ! چرا به خودت گرفتی؟!:27::31:نقل قول:
قبلش از زیر ذره بین من رد میشه که خیلی معتبره و نیاز بیشتری به بررسی نیست :31:
---------
پینگ -اندیشه خط6- این چند روزه خوب بود اما امشب واقعا بد شده ! 1000 - 900 - 1200 :((
سلام دوستان
تو رشت مخابرات سرویس adsl میده؟
کسی از مخابرات سرویس گرفته؟
بچه ها من تو یکی از دانشگاههای رشت تو سایت کامپیوترش پینگ گرفتم اولا خیلی تایم اوت میداد بعدش 4 تا پینگ زد همشون 140 تا 150 بودن.از 4 یا 5 تا بیشتر نشون نمیداد!!! دلیلش چیه؟؟؟
ضمن اینکه یه سایت میزدی گاهی خیلی دیر میومد.منظورم اینه که کلا گیلان نتش مشکل داره
ping دستوری است که مشخص میکند که آیا یک کامپیوتر خاص که ما ip یا domain آن را میدانیم، روشن و فعال (Active) هست یا نه. و اینکه اگر فعال باشد مدت زمان رسیدن بستههای tcp/ip از آن کامپیوتر به کامپیوتر ما چقدر است. ping ip-or-domain که به جای ip-or-domain باید شماره ip و یا domain آن (اگر داشته باشد) را میگذاریم.نقل قول:
از اینجا می تونی درباره اش مطالعه کنی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3167392&postcount=17
---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
ندیدم جایی که مخابرات سرویس بده تو استان گیلاننقل قول:
فقط می دونم یه مناقصه برگزار کرده جدیدا برای پورت هاش
حالا کی برده کی شروع می کنه با خداست !!!
اندیشه خط 7 256 محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
speedtest.net که با این وضع باز نمیشه چند وقت هست
این نامحدود های پارس آنلاین هم وضع پینگ و سرعتش مثل نامحدودهای اندیشه اینقدر افتضاح هست؟
و
اینکه تو سیستم حسابداری پارس آنلاین اگر مثلا یه هفته دیرتر تمدید کنیم میشه از تاریخ جدید تمدید محاسبه بشه؟