دوستان کسی نبود به ما بگه LT چی هست ؟کمک کنید
دوستان کسی نبود به ما بگه LT چی هست ؟کمک کنید
من میخوام با Xbox 360 فیلم با فرمت AVI ببینم اما پیغام میده که نمی دونم باید آبدیت کنی و از این جور حرفها :41: خلاصه اصلا نمیشه. خواستم بدونم باید دقیقا چی کار کنم؟ الان هم که امکانش نیست به live وصل شد . کسی هست که آبدیتی چیزی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجور اپدیتها فقط بوسیله اتصال به اینترنت با خود کنسول امکان پذیره .نقل قول:
LT اسم Ixtreme جدید کنسول هست که دارن روش کار میکنن و با عرضه اون اونطوری که سازندش قول دادن مشکل ban شدن از بین میره تو liveنقل قول:
اینی که شما میگی رو ندیدم ولی من یک دونه بازی خریدم که مقوایی بود و دیسکش هم silverنقل قول:
که ماله pardis بود قبلا هم تو این تاپیک گفته بودم روش هم شماره مجوز و اینها داشت
اینقدر جنس دیسک مزخرف بود که درایو و لنزش داشت نابود میشد موقع اجرا و انداختمش دور
از این جماعت نادان هر چیزی بر میاد !
مشکلی نستنقل قول:
همه درایو ها همینه
شما درایو pc رو هم عمودی کنی همینه
مهم اینه که وقتی dvd میره داخل drive نسول اون رو تو جای خودش قرار میده
بار ها تو این تاپیک گفتمنقل قول:
تنها راهش دانلود یک codec با حجم حدودا 5 مگ هست از live
که فعلا پیشنهاد میشه انجام ندید
آقا من میخوام 1 ایکس باکس بخرم با مشخصات زیر :
مدل : elite board jasper + کپی خور شده
قیمت : 350 هزار تومان
آیا می ارزه ؟
قیمت خوبه ؟ یا گرونه ؟
چطوری از روی ظاهر بفهمم برد جاسپر هست ؟
قبلا شنیدم تمام کنسول هایی که تاریخشون 2009 باشه جاسپر هستند
آیا درسته ؟
بخر که قیمت عالیهنقل قول:
خیالت هم راحت jasper هست چون الان falcon دیگه نیست تو بازار
دوستان برای خرید ایکس باکس از کجا بفهمم که اصله یا نه و یا اینکه کار کرده یا نه من باز شدن ایکس باکس رو هم ندیدم اگه مقاله ای چیزی بلد هستید معرفی کنید و یا جواب مختصری بهم بدید
اصل و غیراصل که نداره همش xbox360 هستنقل قول:
کارکرده و نکرده بستگی به انصاف فروشنده داره (از ایرانی جماعت هیچ چیز بعید نیست) ولی باز شده و نشده برای کپی خور شدن حتما باید پلمپ دستگاه باز بشه
باز دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن بهتر می تونن کمک کنن
سلام من یه x360 شصت گیگ خریدم تاریخ روی دستگاه 2009.3 است اما روی کارتونش 2008 است میخواستم بدونم مادربوردش جاسپر است یا نه .در کل این مدل خوبه یا نه .یا مدل الیت را بخرم. خیلی ممنون
تشخیص نو و دست دوم فقط با باز کزدن دستگاه و از رویه gpu مشخص میشه.البته از روی سریال دستگاه هم میشه یه چیزایی فهمید ولی خوب دقیش همون باز کردن دستگاههنقل قول: