بچه هایی که رفتن فرم فسخ رو پر کردن دلیل فسخ رو چی زدید؟
Printable View
بچه هایی که رفتن فرم فسخ رو پر کردن دلیل فسخ رو چی زدید؟
جهت رضایت پارس آنلاین:n08:نقل قول:
داداش اصلا لازم نیست دلیل بیاری بگو دلم خواسته
عمرا دیگه به حرفهاتون گوش کنم :n15: بعد میگن مردم همیشه در صحنه :n35: رفتن یکساله شارژ کردن خوب پول دارید 300 تومن بدید میرفتین وایرلس میخرید دیگه ؟!:n38:
ایشالله که یکساله براتون بشه 1 هفته :n37: :n31:
:n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این عکس نکته های نهفته بسیاری درونش داره ها:n02:
راستی تو کشور های خارچی اوضاع نویز چجوریه که تا 50 و 100 مگ میدن؟
احتمالا منظورت من نیستم ؟:n02: من به شما گفتم شارژ نکن؟ من که به همه گفتم تا تنور داغه نون یک ساله رو بچسبونین که . :n01:نقل قول:
خب دیگه هرکی ب فکر منافع خودشه
یکی تخلیه میکنه و دیگران رو هم وادار به تخلیه میکنه
یکی میمونه و دیگران رو روترغیب به موندن میکنه
یکی دیگران رو تشویق ب تخلیه میکنه و لی موقعش که شد با هزار تا دلیل و بهانه میگه من مجبورم بمونم چراکه نه؟ همه میرند پهنای باند ازاده همش میشه واسه من
درهرحال هر چی میخواست بشه شد کم کم قراردادهای بچه هها تموم میشه پهنای باندم میمونه واسه واسه اونایی که یک ساله بستن ولی کسی از اینده خبری نداره امیدوارم که برای هر سه دسته افراد ب خیر و خوبی باشه
به همین سرعت جا زدید و رفتید تمدید کردید :دی یعنی تجربه نکردید که با یه کم مخالفت تا چه حد تونستید شرایط رو به نفع خودتون برگردونید (هر چند نسبی) ؟ اگه توی 90% همچین شرایط بحرانی ای همه روی حرفشون می موندن ، وضعمون به کل تغییر میکرد :دی اگه به خاطر این طرح قرار بود یه درصد سنگینی ریزش داشته باشن ، با همین ترفند درصد زیادیش رو برگردوندن ...
خودتون خنده ـتون نمیگیره میگن به خاطر مشتریان پرمصرف و افزایش سرعت اینکار رو کردن ولی میان همچین شرطی میذارن ؟ الان اینایی که گروه گروه میرن تمدید میکنن توبه کردن و کم مصرف شدن ؟ :دی
من خودم 3 همین ماه پایان قراردادم بود ، سریعا تخلیه کردم و جای دیگه گرفتم :دی
خیلی شیک بی خیال تمدید شدم و رفتم سراغ یه isp دیگه تا وقتی که این دلقک بازیا به کل اصلاح بشه ... با تمدید فقط به ریش هممون میخندن :دی
قضیه شکرآباد شده (جریان دستشویی و اینا) :دی یه فشار میذارن روتون بعد که همون فشار رو برمیدارن (تازه موقتیه اینم) کلی هم حال میکنید در صورتی که چیزی این وسط تغییر نکرده :دی
پ.ن : یکی از بچه ها قبلاً اشاره کرد ، الانم اینطور که از امضاها پیداس داره همه گیر میشه همینجوری شل بگیرید به سلامتی بزودی دیگه نت رایگان وجود خارجی نخواهد داشت ...
البته که در کشورهای پیشرفته نویز هم باید کمتر باشه. اما در واقع عامل اصلی اومدن تکنولوژیهای جدیدیه که امکان ارائه سرعتهای بالاتر رو میده. مثلن همین VDSL که همخانواده همین ADSLییه که ما داریم اما از اون جدیدتره و امکان گرفتن سرعت تا بالای 100مگابیت در ثانیه رو هم ایجاد میکنه. اما تأثیر فاصله از مرکز توش خیلی زیاده. یعنی با این تکنولوژی اگه فاصلهات از مرکز (که دیگه اینجا مرکز مخابراتی نیست. مراکز داخل محلههاست.) بیشتر از 1 کیلومتر باشه سرعتت با ADSL2+ فرق چندانی نمیکنه. بهترین حالتش هم اینه که فاصلهات زیر 500 متر باشه.نقل قول:
طبیعتن تو این تکنولوژی هم نویز میتونه اثر نامطلوب بذاره اما اثر فاصله خیلی مهمتره.
نقل قول:
ما که بهشون گفتم یه سریبدشون اومد که آقا شما چرا میگید برید تخلیه بزنید به پارس فشار بیاریم...
فردی که تا دیروز ماهیانه 30تومن هزینه اینترنت میداد یه هو رفته 250تومن ریخته تو جیب پارس برای داستان شبانه....
برای پارس بد نشد چندین برابر پول دریافت کرد تازه فقط هم این نیست قطعا کسی که تا دیروز ماهی 4گیگ مصرف روزانش بوده الان نمی تونه با ماهی 2گیگ بسازه و وسط دوره مجبور به خریدن حجم اضافی هم میشه
دیشب هم خیلی از بچه ها تجربه کردن سرعت رو و اینجا هم تست هاشو گذاشتند البته برای خیلی ها هم خوب بود, ولی مثلا تست سرعت گذاشتند زیر زیر100کیلو هست کلا! :n31:
بعد ما بهشون گفتیم پارس کیفت شبانه رو پایین میاره و چه تضمینی هست که حداقل 4مگ شبانه به شما تحویل بده بدشون اومد وگفتند چرا شما دخالت می کنی
این در حالیه که همین دوستان چند ماه دیگه شاکی میشن از دست این کارها...
مشکل ما هم اینه که پشت هم نیستیم.. من اومدم میگم آقا خانم تخلیه بزنید پارس شرایط رو برمیگردونه میگه شما طرفداری شرکتهای دیگه رو انجام میدی چرا! خوب تخلیه نزن خودت عملی به حرف میرسی اشالله شما تخلیه بزنی یا نه که پول به من نمیدن!
یه سری دوستان علاقه شدیدی به تجربه کردن دارن
منم تا 23 همین ماه قرارداد دارم. زنگ زدم برای تخلیه، گفتن که برای شما که محدودیتی نداره البته هنوز معلوم نیست ولی به ما گفتن کسایی که قرارداد دارن و یا تا 12 دیشب کار مالی قراردادشون رو انجام دادن یعنی تمدید یا رزرو فعلا مثل سابق هستش. اما باز هم هیچی معلوم نیست.نقل قول:
اینطور که من از حرفاش فهمیدم مشخصه که حسابی به هم ریختن و نمیدونن با سیل این تخلیه ها چکار کنن. منم بهش گفتم تا 23م منتظر میمونم اگه این قضیه درست شد که هیچ اگه نه سریعا تخلیه. نمیدونید چه حالی داد وقتی حس میکردم با وزنه سنگین دارم باهاشون صحبت میکنم.:n25:
کمک فوریی برای خرید مودم
SNR margin Upstream : 23.9 db Line Attenuation Upstream : 28.4 db SNR margin Downstream : 6.0 db Line Attenuation Downstream : 40.5 db
6897 / 508
این وضعیت خط من با مودم zyxcel که خیلی اشغال هست با عوض کردن مودم به نظرتون بهتر میشه و چه مودمی میتونه به من کمک کنه مرسی از کمک کردنتون
چه مودمی بخرم نویز روش اثر کمتری داشته باشه خواهش میکنم کمکم کنید
نقل قول:
شما مودم رو به سرخط وصل کردی مقدار Downstram چک کنی باهاش؟
آیا بدون نویزگیر مودم روی خط گذاشتی؟
فاصله شما تا مرکز مخابراتی حدودا چندکیلومتر هست؟
داداش توی فرم حتما باید دلیل تخلیه رو بگی.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
به نظر میآد فاصله شما تا مرکز مخابراتی زیاده. حدود 2 کیلومتری باید فاصله کابلکشی از مرکز مخابراتی تا محل شما باشه. قبل از این که برید و مودم جدید بخرید، اگه میتونید از دوستی، آشنایی یه مودم قرض کنید و با اون کیفیت خط رو چک کنید. اگه تفاوت قابل توجهی تو اعداد وجود داشت اون وقت به فکر تعویض مودم باشید.
فقط یه نکته. الآن مدولاسیون خط شما چیه؟ ADSL2+ یا G.dmt؟
بله فرق زیادی نکردی تقریبن 2 .3 کیلومتر هست فاصله مودم هم زایکسل هست که به نظر من اشغال هستنقل قول:
دوستان یه سوال
نوشته این قانون جدید واسه مشترکینیه که بعد از 10 آذر ثبت نام میکنن
من 50 روز پیش ثبت نام کردم محدودیت شبانه ندارم؟ نا محدود دانلود دارم؟
کلا شما معاف منظورم دوستان دیگه بود من دارم یقین پیدا میکن شما از کارمند پارس هستید :27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n38:
adsl2 هستش با نویز خیلی تاصیر میزاره میشهنقل قول:
زایکسل و ایسوس جزو بهترین مودمها هستن شما هم بخاطر فاصلتونه فکر کنننقل قول:
1-مشکل از مودم شما نیستنقل قول:
2-فاصله با مرکز زیاد هست بیشتر بخاطر این موضوع هست
3-حتی اگر مودم cisco هم بگیری شرایط شما تغییر چندانی نخواهد کرد
4-از شرکت سرویس دهنت درخواست کن اسپلیتر که در مرکز مخابراتی روی خطت هست عوض کنند و از مرکز مخابراتی خطت چک بشه
راستی خطت رو رو چند بستند؟قطعی داری؟نقل قول:
درسته حق با شماست ولی سرعت یهو عوض میشه از 6800 یهو میاد میشه 4670 این مودم رو مخابرات به عنوان مودم رایگان داده
به خاطر اینکه گفتی 300 تومن من فکر کردم منظورت با من بوده. چون من عکس از سرویسی گذاشتم که هزینه ش میشه 300 . کسی دیگه فکر نکنم عکس از سرویس یک ساله گذاشته باشه که شما خطابت با اونا باشه :n01:نقل قول:
خطم رو 8 مگ بسته شده قطعی هم بله دارمنقل قول:
اول بگو ببرن روی gdmt یا t1 اگر رو 8 مگ جواب داد که خوبه اگه نه هم که ببر رو 4 مگنقل قول:
بگه نباید اینارو از خود مودم تغییر داد چطور شرکت تغییر میدهنقل قول:
خوب با مدولاسیون G.dmt هم یه تست بکن. چون دامنه فرکانسی ADSL2+ بالاتره، نویز بیشتری هم روش میافته. به هر حال مشکل شما فاصله زیاده. من متوجه نشدم که شما فاصلهتون 3.2 کیلومتره یا 2 تا 3 کیلومتر. اگه فاصلهتون حدود 3.2 کیلومتر باشه که سرعتی که دارین میگیرن (6.5 مگابیت) تقریبن عالیه. اما اگه فاصلهتون بین 2 تا 3 کیلومتر باشه بین 7 تا 11 مگابیت در ثانیه حداکثر سرعتیه که میتونید داشته باشید.نقل قول:
در ضمن همین طور که اون دوست دیگه هم گفتن، مودم زایکس جزو مودمهای خوب محسوب میشه.
بله درسته ولی من گفتم خطم رو 4 مگ بیارن با این مودم snr من رو 4 مگ 10 هستش ولی با مودم تی پی لینک 88.17 snr 16 بود به نظرتون یک dlink بگیرم بهتر نیست
نه منظورم بد گرفتی منظورم اینکه لازم نیست یک دلیل موجه بیاری هر چی دلت خواست بنویسنقل قول:
مثل حذف شبانه و.....
ننویسی هم مشکلی پیش نمیادنقل قول:
ولی شما بنویس سیاست جدید دانلود شبانه
نقل قول:به جان خودم فارسی نوشته من نمی دونم کجاش رو متوجه نمی شیدنقل قول:
توجه: تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
اصلا ربطی نداره کی ثبت نام کرده باشی شما قبل از 10 آذر هر قراردادی که داشته باشی (1 ماهه 3 ماهه یا 1 ساله) تا پایان قرار داد دانلود شبانت رایگانه این قرار داد که تموم بشه هر سرویس جدیدی که بگیری شامل قانون جدید 1/3 می شه
والا من خطم رو 16مگ بود با مودم چیپ برودکام دیلینک snrرو 7بود ولی مشکلی نداشتمنقل قول:
Sent from my HUAWEI G730-U10
منم همینو میگم دیگه dlink230uنقل قول:
چطوره خوب به نظرتون
حتما چیپش رو چک کن برودکام باشه
از کجا بفهمم چیپش برودکام هست
تو تایپیک بحث در مورد نویز یکی از کاربرا لیست همه مودم ها رو گزاشتهنقل قول:
یعنی آدم بد شانس تر از من وجود نداره من نمیدونستم هر سرویسی که تا قابل ۱۰ آذر فعال بشه مثل قبل شبانه داره وگرنه من ۸ آذر ۳ ماه تمدید کردم الان بهشون زنگ زدم میگن هیچ راهی نداری همین ۳ ماه فقط شبانه رایگان داری :19:
عزیزم راه که داری ولی خیلی راهش بده میتونی سه ماهتو بسوزونی که اصلا منطقی نیست راستش نپرسیدی رزرو قبوله یا نهنقل قول:
من زنگ زدم گفت رزرو هم قبولهنقل قول:
عزیز من منظورتو متوجه نشدم الان من این ۳ ماه رو بسوزونم بعدش چی کار کنم چون از ۱۰ آذر چه تمدید کنی چه قرار داد جدید ببندی دیگه شبانه رایگان ندارینقل قول:
متاسفانه هیچ راهی نداره جز اینکه از شبانه این 3 ماه تا میتونی لذت ببرینقل قول: