سلام دوستان چرا من نمیتونم سایتی رو باز کنم فقط با چی چی ان میشه باز کرد کسی از دوستان با همچین مشکلی برخورد نکرده؟
Printable View
سلام دوستان چرا من نمیتونم سایتی رو باز کنم فقط با چی چی ان میشه باز کرد کسی از دوستان با همچین مشکلی برخورد نکرده؟
اتفاقا من این هدیه ها را دوست ندارم.چون هر وقت هدیه می دن سرعت شبانه ام افت عجیبی پیدا می کنه.یک گیگ به جایی نمی رسه اگه شبانه را بپیچونننقل قول:
من دیگه امروز زدم به سیم آخر و رفتم 256 با 20 گیگ گرفتم.خفخ شدم از بس این حجم رو چک کردم...
------------------------------------------------------------------------------
بهش در مورد برداشتن محدودیت حجم گفتم : گفت الکـــــــــــــــــــــی ه !!!!
یه مشت حرف بی سر و ته هم زد .منم هیچیش رو نفهمیدم (فکر کنم خودش هم نفهمید )
برای محدودیت حجمی اصلا نیاز به سوال کردن نداره با یه بررسی کوتاه به نتیجه مورد نظر میرسی:8:
قبل از تابستون که از 1 تا 7 رایگان بود الان فعلا 1 تا 6
اینا فقط 5 تا 6 ساعت در طول 1 روز رایگان میدن اونم که در این زمان کاربرای نصف میشن تقریبا یا
بیشترشون سرعت پایین و دانلود تعطیل
بعد انتظار شما با این پهنای باند نامحدود 24 ساعته بدن
نامحدود شدن تا اخر سال هم اجرا نمیشه
دوستان سه چهار ماهه سرعت اینترنت شبانه من 20 بالا تر نمیره . حدودا ساعتای 5 و نیم هم میرسه 40 . دارم دیوونه میشم تا صبح کلا 350 مگ دانلود میکنم .سایت هم که نصف شب یک ساعت و نیم هم واستادم باز نکرد . من بجنوردم راستی . چیکار کنم ؟ رفقام تازه گرفتن شب سرعتشون به 80 تا 90 میرسه ولی من که چند ماه گرفتم اینجوری شده . هیچ راهنمایی دارید ؟
تا پایان تابستان صبر کن اگر درست نشد یا شرکتت رو عوض کن یا بیخیال دانلود من الان 6 ماهه نتونستم شبانه دانلود کنم:31:نقل قول:
V.P.N های من کلهم قطع شده اند
من کدوم یکی از این ها رو باور کنم...دوستان شما بگید!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به من هم يك گيگ اضافي دادن.
هدیه پارس آنلاین به مناسبت عید سعید فطر به تمامی کاربران ADSL2+نقل قول:
گروه شرکت های پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهی کاربران ADSL2+ خود و شادباش به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر، به مشترکین دارنده ترافیک محدود، 1GB ترافیک رایگان و به مشترکین دارنده ترافیک نامحدود، 1 روز به مدت قرارداد ایشان اضافه می نماید.
منبع خبر :
موفق باشيد.نقل قول:
کد:http://www.parsonline.com/fa/news/adsl_free_fetr
البته من نمیدونم برای شماها چرا 1 تا 6 رایگانه اما برای من همچنان از 12:30 تا 7 صبح که رایگان میندازهنقل قول: