دوستان لطفا در مورد زیر راهنمائیم کنید ، خیلی ازتون ممنون هستم :
یک مودم وایمکس ایرانسل مدلی که usb هست از یکی از آشناها امانی گرفتم تا اگه اینجا آنتن داد ازش بردارم .
یکم باهاش سعی کردم برای سیگنال گرفتن که فعلا بهترین نقطه ای که دیدم 44 درصد سیگنال داشته و دو تا خط سبز روشن شده .
با این سیگنال میشه ارتباط مطمئنی برقرار کرد ؟
مورد دیگه اینکه من چه طوری میتونم وارد حساب کاربری مالک مودم بشم ؟ هر چی روی مودم و جعبش رو نگاه کردم شناسه اشتراک با یوزر و پسورد یا حساب کاربری ( یا هر چی اسمش هست ) پیدا نکردم که بببینم مودم چه طرح هایی میتونه بگیره و موارد دیگه رو بررسی کنم.
روی جعبه مودم های مبین نت شناسه اشتراک و پسورد هست که میشه با اون ها وارد حساب کاربری شد و حجم باقی مانده و چیزهای دیگه رو چک کرد ، الان با این باید چکار کنم ؟ چه طوری میتونم وارد حساب کاربری بشم و وضعیتش رو چک کنم ؟
من میخوام ببینم طرح های بالاتر 128 هم میشه باهاش گرفت یا نه ؟ و اینکه چه طوری باید طرح بگیرم واسش ، چون چند ماهه طرحی روش نبوده .
من سطح سیگنال رو با برنامه ای که نصب شد به نام WiMAX Connection Manager نگاه کردم ، در حالی که در مودم مبین نتی که دارم ( مدل BM362W ) با وارد کردن دستور 192.168.1.1 در تب مرورگر به تنظیمات مودم دسترسی پیدا میکنم و سطح سیگنال رو میبینم .
در این مدل usb چنین چیزی یا مشابه اون وجود نداره ؟
اگه دوستان بگن چه طرحی دارن و سرعت دانلود و آپلودشون چند هست ممنون میشم .
دوستان خواهشا اگه جواب سوالاتم رو دارید راهنمایی کنید ، مرسی:n16: