درسته.. منظورم این بود که توی پیام نور برای هر درسی(به استثنای واحدهای عملی) حداقل باید دو گروه عادی و خودخوان باشه...نقل قول:
یادمه تا همین ترم پیش اکثر درسها 3-4 تا گروه داشتن..
ممنون از وقتی که گذاشتید
Printable View
درسته.. منظورم این بود که توی پیام نور برای هر درسی(به استثنای واحدهای عملی) حداقل باید دو گروه عادی و خودخوان باشه...نقل قول:
یادمه تا همین ترم پیش اکثر درسها 3-4 تا گروه داشتن..
ممنون از وقتی که گذاشتید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اما شما مطمئن هستید که دروس هم نام را حتی اگه کد درسشون هم متفاوت هست را تطبیق میزنن؟ (بخشنامه و یا منبع موثقی هست؟)نقل قول:
اگه مطمئن هستید من برم این دروس را انتخاب کنم و با خیال راحت انشاالله پاسشون کنم.
دقیقش نمیدونم اطلاعاتم در همین حد برای اطمینان ،بهتره برین از کارشناس گروهتون پرس و جو کنید که بعدن به مشکل برنخورین.نقل قول:
نظذی ندارین؟
سلام دوستان
الان منظوره سنجش از این بند چیه؟
ب - داوطلباني كه قبلا در رديف پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال 1393 بوده و اسامي آنان به عنوان پذيرفتهشدگان نهايي هر يك از رشتههاي تحصيلي مربوط اعلام گرديده، برابر ضوابط اعلام شده قبولي آنان در رشته قبلي لغو ميگردد و منحصراً ميبايست در رشته پذيرفته شده جديد ثبتنام و ادامه تحصيل دهند. ضمناً اين دسته از پذيرفتهشدگان براي ثبت نام در رشته جديد نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد.یعنی اگه کسی سراسری روزانه قبول شده باشه بازم باید بیاد بیرون ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو دفترچه زده اگه درحال خوندم یه رشته باشی و تو ازمون جدید قبول بشی باید از رشته قبلی انصراف بدی و رشته جدیدو بخونینقل قول:
اما تازگی امکان تحصیل همزمان در دورشته فراهم شده
من اینو از قسمت اموزش دانشگاه پرسیدم و گفتن مشکلی نداره و همزمان میتونید بخونید
منم همینو شنیدم که میشه دو تا همزمان خوند ولی رفتم سنجش میگن ما بی اطلاعیم...نقل قول:
من نمیدونم این قانونارو میزارن کی تصوبی میکنه پس
خوده طرف : :n38:
رئیسه ستجش: :n32:
من: :n13:
من از خود اموزش پرسیدم گفت میشهنقل قول:
حتی چند نفرو اسم برد که دارن دوتا رشته میخونن و دوتا کد دانشجویی دارن
همزمان میشه توی 2 تا رشته مختلف درس خوند.نقل قول:
ولی فقط پیام نور!نه اینکه یکیش دولتی باشه یکیش پیام نور..
یعنی هر دو رشته رو توی دانشگاه پیام نور بگذرونید.
سلام
این استاد مدارهای الکتریکی 0.23 به ما نداد قبول شیم . چیکار کنیم حالا ؟ راهکاری ، پیشنهادی چیزی ندارید ؟ هرچقدر زنگ میزنم گوشی رو هم برنمیداره
:n27:
دوستان برای مرخصی تحصیلی باید حتما درخواست کتبی داد یا بدون مراجعه به دانشگاه از طریق خود سیستم گلستان میشه برای یک ترم درخواست مرخصی کرد؟ الان میشه مرخصی رد ثبت کرد؟ و ایا این مرخصی جزو معافیت تحصیلی حساب میشه و اگر بعد از همین مرخصی بریم سربازی اضافه و غایبی نمیخوریم؟
ممنون میشم جواب بدید.