دوست عزیز همینطور که دوستمون گفتن این تستی که شما گذاشتین مربوط به هارد بنفش هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تست هم هاردتون هیچ مشکلی نداره و مشکل از جای دیگه باید باشه ...
Printable View
دوست عزیز همینطور که دوستمون گفتن این تستی که شما گذاشتین مربوط به هارد بنفش هستنقل قول:
در تست هم هاردتون هیچ مشکلی نداره و مشکل از جای دیگه باید باشه ...
در قسمت بالا و سمت چپ نوشته WD40PURX . این مدل نامبر یعنی هارد دیسک چهارترابایت از سری Purple . میتونید دیتاشیت زیر رو دانلود و مطالعه کنید که برای هارد دیسکهای سری Purple هست (با فـیـلـتـرشکن دانلود کنید) .نقل قول:
امکانش هست یه عکس از لیبل روی هارد دیسک اینجا بذارید ؟ چون اگر واقعاً لیبل سبز رنگ باشه و Green نوشته شده باشه پس تقلب صورت گرفته . چون مدل نامبر چیز دیگه ای هست که با نوشته های روی لیبل هماهنگ نیست .نقل قول:
SMART status این هارد دیسک OK هست ولی کافی نیست . شما باید عملکرد هارد دیسک رو هم در نظر بگیرید . پیشنهاد میکنم مواردی که گفتم رو انجام بدید .نقل قول:
سلام اقا من الان هارد رو چك كردم كاملا سبز هست و روش نوشته wd green مدلش هم wd40ezrx نوشته رو كيسش .نقل قول:
تست hd tune که قرار دادین مربوط به هارد بنفش هست که من در بالا عکسش رو گذاشتمنقل قول:
اگه این تستی که قرار دادین واقعا از هارد خودتونه به احتمال بسیار زیاد هاردتون تقلبی هست :exclamati
با سلام .نقل قول:
اول مطمئن بشید که از منوی پایین آمدنی برنامه HD Tune (قسمت بالا و سمت چپ) هارد دیسک مورد نظر رو درست انتخاب کرده باشید . اگر واقعاً عکسی که گذاشتید مربوط به همین هارد دیسک هست ، همانطوریکه EhsanCPU هم در پست بالا فرمودند این هارد دیسک تقلبی باید باشه . چون هیچ دلیلی وجود نداره مدل نامبری که روی لیبل هارد دیسک نوشته شده با مدل نامبری که در HD Tune دیده میشه متفاوت باشه . این موارد اخیراً زیاد دیده میشه و اکثراً هم گارانتی معتبری ندارند . گارانتی این هارد دیسک چی هست ؟
گارانتیش اتصال اسبا هستش دارم میبرم پس بدم . اره درست انتخاب کردم یه هارد 4tb بیشتر ندارم و یه هارد WD هم بیشتر ندارم . حواستون باشه با این گارانتی خرید نکنید پس . ممنون از اطلاعاتتون :n40::n06:نقل قول:
باید گارانتی های معتبری مثل سازگار ، ویستا ، آواژنگ ، الماس ایران انتخاب کنید .نقل قول:
بله رفتم هارد رو پس دادم یکی دیگه گرفتم ایندفعه همه چی رو چک کردم کاملا درست و سالم بود ممنون از شما .نقل قول:
سلام
اساتید محترم هارد من seagate دو ترا هست که اسم فایلاش به صورت خرچنگ قورباغه نوشته میشه و فایلا باز نمیشه و پیام ارور میده اطلاعاتشم بد جور لازم دارم چک کردم raw نشده راهی هست اطلاعاتمو برگردونم ؟ ممنون کمک کنین
نقل قول:
این
مشکل یا میتونه از ویروس باشه یا خرابی فایل سیستم ابتدا یک چک دیسک بکنید هارد رو و اسکن ویروس بکنید اگر درست نشد باید کل هارد ریکاوری بشه