نه سایتگایست عزیز. مشکل و سؤال من درباره اون 4.5 مگابایت نبود. پرسشم درباره این اختلافی هست که بین مقدار ثبت شده ترافیک من با نرمافزارهایی مثل Networx و NetLimiter با مقدار ثبت شده در ریز مصرف خود پارسآنلاین وجود داره.
در ساعتهای شبانه فقط یه سیستم روشنه که به مودم وصله و دانلود از طریق اون انجام میشه. دستگاه دیگه در اون ساعتها از اینترنت استفاده نمیکنه. تو NetWorx هم فقط ترافیک اینترنت محاسبه میشه و ترافیک لوکالی لحاظ نمیشه. تازه مشکل من اینه که NetWorx کمتر از حدی که پارسآنلاین ثبت کرده، نشون میده. پس مشکلم از ترافیک لوکال شبکه نیست.
سؤال من به طور واضح اینه که آیا بین مودم و تجهیزات خود پارسآنلاین غیر از دیتای واقعی خودم، دیتای دیگهای هم ممکنه رد و بدل بشه که باعث این اختلاف حدود 3 تا 5 درصد بشه؟ (چون مقدارش ثابت نیست نمیشه گفت که این یه حجمخوریه سیستماتیکه.)
سؤال دیگهام هم اینه که آیا اورهد بستههای TCP/IP که علی القاعده جزو دیتای واقعی رد و بدل شده نیستند هم تو لاگ ISP جزو ترافیک ثبت میشن یا نه؟ اگه پاسخ این سؤال مثبت باشه میشه گفت که این 3 تا 5 درصد اختلاف که همیشه به نفع ISP هست مربوط به این اورهدهاست.