من خودم نا محدود آرت 3 دارم یعنی همون 256 :n01:نقل قول:
اول سرعتت 130کیلو بایته تا 32 گیگ
بعد تا 40 گیگ سرعتت میشه 64 کیلو بایت
اگه 40 گیگ رو رد کنی سرعتت میشه 10 کیلو بایت:n09:
Printable View
من خودم نا محدود آرت 3 دارم یعنی همون 256 :n01:نقل قول:
اول سرعتت 130کیلو بایته تا 32 گیگ
بعد تا 40 گیگ سرعتت میشه 64 کیلو بایت
اگه 40 گیگ رو رد کنی سرعتت میشه 10 کیلو بایت:n09:
سلام
دوستم تهران منطقه سلمان فارسی طرح 8 مگابایت خریده ولی از سرعتش راضی نیست، سرعت دانلودش بسیار پایین است
راه حل چیست؟ چه طرح دیگه ای مناسب است که سرعت بالایی داشته باشد؟
این یکی سرعت دانلودش از سرورهای مختلف حدود 150 تا 200 است
اگه 40 گیگ رو رد کنی وبعدش فقط از سرورهای داخلی دانلود کنی، بازم سرعت 10 کیلوبایته؟ راهی واسه دانلود بیشتر از art هست؟نقل قول:
همون روشی که الان داری استفاده میکنی جواب میده :46:نقل قول:
وقتی که بیان سرور داخلی رو محدود کنن دیگه جواب نمیده....نقل قول:
مثل شبانه که یوزر ها رو محدود کردن هیچ کاری نمیتونستن انجام بدن .
این روش فقط موقعی بدرد میخوره که داخلی محدود نباشی.....
وقتی شاتل بیاد محدود بزاره رو یوزرهایی که زیاد دانلود میکنن از سرور داخل یعنی شیرفلکه رو ببندن تا وقتی که خودشون باز نکن دست یوزرا رو بستن
به غیر از 2 تا شهر بقیه جاها الان که داره جواب میده.نقل قول:
بچه های شاتل هیچ کس افت سرعت داشته تو این 3 روز یا فقط من اینطوریم
من افت سرعت داشتم. 4مگ دارم. سرعتم قبلش بود 370 چند روزه شده بین 130 تا 170 بهشون که میگم میگن خطت یه هو نویزش زیاد شده
سلام دوستان. :n16:
من یه isp میخوام فقط واسه دانلود شبانه که بتونم با ۵۱۲ شبی ۱،۲ گیگ دانلود کنم، حجم روزانمو هم میخوام کم بگیرم، منطقم هم شهرریه. میشه راهنمایی کنید که این isp چطوریه؟ و نظرتون درباره بقیه isp ها چیه؟
ممنون.
سلام دوستان
با ارت 128 بعد از چقدر دانلود سرعت محدود میشه؟
ممنون
بعد از22 گیگ شروع به محدودیت میشهنقل قول:
ART 5 (همون 384 کیلوبیت بر ثانیه) چطور؟ سرعتش قبل و بعد از محدود شدن 3 برابر 128 هستش؟نقل قول:
بابا چرا از شاتل استفاده میکنین؟ مگه چی داره؟ من با 512 نامحدود فن اوا تا الان 90گیک دانلود زدم سرعتم هنوز از 467 کیلوبایت پاین نیامده اونوقت اون شاتل که اولن دزده دومن پهنای باندش داغونه
سومن شم بگو:n08:نقل قول:
بالاخره پینگ بعد از حدود 3 4 هفته زیر 200 اومد....
مسیر عمان کلافم کرده بود.(البته اگر دوباره برنگرده:n02:)
الان مسیر اذربایجان + انگلیس هست....
این مسیر انگلیس هم اگر عوض میشد خوب میشد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یعنی چی این حرفت مسخره میکنی؟نقل قول:
آقا این مسیرهارو از کجا میشه فهمید از کجا رد میشه؟:n02:نقل قول:
نه داداش! داشتم زرینگیتو تحسین می کردم.نقل قول:
با این حرفت کل هیکلِ شاتلو از بالا به پایین آفتوبه گرفتی رفت!:n02:
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم به شاتل از ظهر سرعت اومده زیره 30 کیلوبایت با هر 30 ثانیه هم قطع میشه :|
512 3 ماهه دارم اصلا خوب نیست نتم واسه آنلاین بازی کردن هم فقط سرور داخلی میتونم بازی کنم اونم پینگ 110 به بالا :n30:
سلام بر دوستان عزیز یه سوال دارم اونم اینکه تو خرید گیگ اضافه یا هدیه که به دوره بعد منتقل میشه در ابتدا تو دوره بعد از این گیگ اضافه یا هدیه کم میشه بعدا نوبت به گیگ پایه مثلا همون 3 گیگ 128 میرسه یا نه از همون گیگ پایه
مثلا همون 3 گیگ 128 کم میشه بعدا نوبت به هدیه میرسه ضمنا این گیگ اضافه هدیه رو باید بلافاصله تو دوره بعد مصرف کنیم یا هرچقدرم نیگر داریم باز به دوره های بعد و بعدی منتقل میشه؟
و حداکثر تا کی ما باید خرید رو برا دوره بعد انجام بدیم؟ (یعنی تا کی وقت داریم؟) اس میزنن ؟ یا چطور ؟
ضمنا در مورد سرویسهای 1 مگ و 2 مگ شاتل اطلاعاتی دارین سرعت دانلود آپلود شبونه روزانه چقدره؟
و حالا با توجه به این همه گفته ها در مورد دانلود شبانه واقعا کسی کلا معیار دستش اومده که ماهانه ما چقدر دانلود کنیم محدود میشیم دقیقا یعنی نقطه مرزی رو میخوام مثلا فلان گیگ که بیش از اون حکم محدودیت سرعت رو داره . یا بهتر بگم میانگین دانلود تو هر شب چقدر؟
و یه سوایم که دارم در مورد یوتیوب سرعت دانلود منیجر خیلی افتضاح میشه این مشکل از چیزشکنه منه یا از چیز دیگس؟
ممنون از همه
آقا یه سوال فنی داشتم!:n02:
wifi مودم من همینجور در روز قطع میشه :| ۳/۴ بار اتفاق میوفته. مودم هم Zyxel واسه خود ِ شاتل ِ.
در صورتی که همون موقع با LAN ازش پینگ میگیرم پینگ میده و چراغ ِ ADSL هم سبزه!
حالا مشکل از چی میتونه باشه؟
حل شدنی هست؟
مودم رو عوض کنم فرقی میکنه؟
من موندم اینا اگه قراره ملتو هی محدود و محدود کنن پس اصلا دانلود رایگان رو واسه چی گذاشتن؟ وقتی سرعت پایین باشه فایده ای نداره. یک عمر مردمه ایران تو همه چی محدود و محرومن
حالا این هیچی من 24 ساعته بدون اطلاع قبلی سرعتم اومده زیره 20 کیلوبایت همش هم قطع و وصل میشه .نقل قول:
حتی سایت شاتل هم باز نمیشه که با پشتیبانی تماس بگیرم!!
2 دقیقه صبر کردم تا این انجمن load شه :n29:
فقط هم من این مشکلو ندارم 2تا دیگه هم آشناهام هم دقیقا از دیروز این مشکلو دارن شاتل شهرمون هم اصلا جوابگو نیست :n27:
این دوره تموم شه میخوام مخابرات بگیرم ! مخابرات خوبه یا پارس آنلاین ؟
سلام دوست مننقل قول:
امکان داره دریافت کننده ی امواج وای فای مشکل داره
با یک گوشی یا لب تاپ دیگه ای تست کنید
نقل قول:
سلام
من این مصوبه رو با خود شاتل مطرح کردم و گفتن که این مصوبه منقضی شده بنظرمن بهتره هر مشکلی دارید
برید این قسمت سایت شاتل براشون ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی بهتر و بیشتر از کارشناسون پاسخگوترن بخدا تازه حرفاشونم صحت داره :n06:
سلام دوستم وقتی ترافیک به دوره بعد منتقل بشه دورت که شروع بشه همیشه از تراافیک پایت شروع به استفاده میکنهنقل قول:
سرعتشون 200تا256 ولی بازم به منطقه و مخابراتتون بستگی داره
در رابطه با محدودیت اگر هر شب زیر 1گیگ دانلود کنی البته بهتر هر شب دانلود نداشته باشی سرعتت کم نمیشه
در رابطه با فاکتور براتون 20روز زودتر اس میکنند حتی چند روز مونده به پایان قراردادم اس میزنن و وارد صفحه اینترنت میشی اخطار بعلت بدهی نمایان میشه که متوجه میشی
نقل قول:
نقل قول:
سلام
من هم زاهدان هستم و مشکل شما رو دارم اما سرعتم کم نشده ولی قطع و وصل میشه و پینگ هم خراب شده.
صفحه هم دیر باز میشه و افتضاحه.
فقط یه توصیه دارم اینکه از مخابرات Adsl نگیری چون من گرفتم و بدجور پشیمون شدم و قطع و وصل شدناش خیلی زیاده طوری که حاضری مانیتور و مودم و هرچی دم دستت میاد رو نیست و نابود کنی.
جالبه از 6 نفر که شاتل داشتن تو زاهدان پرسیدم اونام همین مشکلو دارن بعد پشتیبانی شاتل مشکلو به خط و تنظیمات مودم ربط میده :wac:
معلوم نیست کی درست میشه :n13:
به احتمال زياد مشكل مربوط به مخابرات ميشه.نقل قول:
يه سر به مخابرات بزني با بعضي آدمهايي مواجه ميشي كه شكل حرف زدنشون معلوم ميكنه زورگو و خيلي پرت هستن.
زماني كه از مخابرات adsl داشتم براي قطع سرويسم رفتم و درخواست دادم يه آقايي اونجا بود كه تا ديدمش فهميدم .... بعد كه شروع به حرف زدن كرد ديگه تا تهش رو فهميدم كه اصلاً نميفهمه اينترنت بايد چه قيمتي داشته باشه و چه سرعتي. تازه از همشون فهميده تر بود . بماند زيردستانش ديگه چي باشن.
البته خدارو شكر يه نفر خوش برخورد هم تونستم در اونجا پيدا كنم اما نميتونست كمكي بكنه.
اما مسؤلين شاتل خيلي خيلي محترمانه برخورد ميكنن و مشخص هست كه مشكل از طرف شاتل نيست.
دوستان می خوام adsl بگیرم لین شاتل و پارس آنلاین گیر کردم می خوام در شاتل آخرین سرعت که 8مگ هست رو بگیرم روزا برام مهم نیست چند باشه ولی ساعت رایگان خیلی برام مهمه دوستانی که شاتل دارن تو ساعت رایگان با چند دانلود می کنید و چه طرحی دارید راستی تا حالا حد اکثر دانلودی که تو ساعت رایگان کردید چقدر هست با تشکر
اقا سرعت این ۲تا سرویس شاتل رو کسی میدونه چنده؟
یعنی روزانه باچند دانلود میکنه؟
و شبانه چقدر میشه؟
و اون عددی که جلوش نوشته مثلا ۲۲ گیگ یعنی چی؟
ART4 320 کیلوبیت بر ثانیه 320 کیلوبیت بر ثانیه نامحدود ۱۸ ۵۳٫۰۰۰ Valid
ART5 384 کیلوبیت بر ثانیه 384 کیلوبیت بر ثانیه نامحدود ۲۲ ۶۳٫۰۰۰ Valid
سرعت دانلود شبانه برای تمام سرعتها همونی هست که تو سایت زده، منتها مشکل اینجاست که شما شب اول رو که با این سرعت تا صبح دانلود کنی حدود یه هفته محدود میشی. یه نگاه به پستهای قبلی بندازی آمار محدودیت ها دستت میاد.نقل قول:
یعنی بعد از اینکه اون مقدار رو دانلود کنید، مثلا 22 گیگ رو، سرعتتون محدود میشه و به سرعت اسمی قرارداد برمیگرده.نقل قول:
خوب مرسي نميدوني سرعت برست اين ٢ تا چقدره؟!نقل قول:
يعني خطط رو چند بسته ميشه؟! دانلود روزانه يعني چنده با اين ٢ تا پلن! سرعت اسمي هاش كه معلومه
این پست رو بخون:نقل قول:
سلام
قضیه چیه من چند شبه سرعتم از 1 تا 3 و 4 به زور به 128 کیلوبایت که طرح اصلیم هست میرسه! زور میزنه میشه 64، دانلود هم با 10 کیلوبایت :n30:
اقا مرسي ديدمنقل قول:
عزیز بفرمانقل قول:
نقل قول:
بالاخره سرعتت کدومه؟ 128 یا اینکه زور میزنه میشه 64. پس اون 10 چیه؟ ... :n13:نقل قول:
در هرحال وقتی سرعت خیلی میاد پایین، یعنی محدود شدی.