سلام سپیده خانم ، خوبی ، خوشی ، در سلامتی کامل به سر می بری ، هوووووووع
یک سری سوال دارم از محضرتون :
1 چرا وقتی صندلی نشین مونثه ، این تاپیک آمارش تصاعدی رشد می کنه ؟
2 با توجه به علاقت ( شنا ) اگه یه روز قشنگ که داری تو دریا شنا می کنی ، یهو حس کنی یه چیز لزج گوشتالو با یه عالمه مکش - ایییییییییییییشششش - ( احتمالا متوجه شدی که منظورم اختاپوسه ) داره می پیچه دور پات و می خواد بکشدت پایین ، و هیچ کس هم نیست که کمکت کنه ، چی کار می کنی ؟ حاضری سرت رو ببری زیر آب و نگاش کنی ؟
3 فکر کن حالا نجات پیدا کردی و تو ساحل نشستی ، نگاهت به زندگی و دریا چه تغیری می کنه ؟ نسبت به کسی که نجاتت داده چه حسی داری ؟
4 به رمال و پیشگو و از این چیزا اعتقاد داری ؟
5حالا فکر کن یه روز یه رمال بهت بگه ، ای بی عرضه ، چرا نذاشتی اون آقا اختاپوسه بکشدت پایین !! . اون می خواست تو رو به عنوان ملکه دریاها ببره به شهر آتلانتیس و زندگی جاودانه و قدرت بی نهایت بهت بده !! ، حالا نگاهت به زندگی و دریا چه تغییری پیدا می کنه ؟ نسبت به کسی که نجاتت داده چه حسی داری ؟
6 حالا که فهمیدی این آقا اختاپوسه دوستت بوده و می خواسته کمکت کنه ، اگه یه بار دیگه این اتفاق برات بیفته ( یعنی دوباره وسط شنا کردن یه چیز لزج گوشتالو با یه عالمه مکش بچسبه به پاهات - به به !! -) ، چی کار می کنی ؟ حاضری سرت رو ببری زیر آب و نگاش کنی ؟
7 حالا فکر کن شدی ملکه دریاها و هر چیزی بخوای سریع برات مهیا میشه ، اولین چیزی که می خوای چیه ؟
8 حالا فکر کن این آقا blackfox میاد از خواب بیدارت می کنه ، چی کارش می کنی ؟
9 با توجه به سوالات بالا ، به نظرت ، من از نظر روانشناسی چه جور آدمی هستم ؟
10 چرا نقش هستی شایگان رو تو محله بر داشتی ؟ اصلا چرا دیگه تو محله نمیای ؟
امیدوارم از سوالام خسته نشده باشی