سلام یه دوربین دیجیتال میخوام تا سقف 350 که تو پارتی ها و شب عکس هاش نویز نداشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه....اگه نه که اس ال ار هم معرفی کردید ممنون میشم
سلام یه دوربین دیجیتال میخوام تا سقف 350 که تو پارتی ها و شب عکس هاش نویز نداشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه....اگه نه که اس ال ار هم معرفی کردید ممنون میشم
تو این قیمت که باید کامپکت بگیری و کامپکت ها همشون نویز دارننقل قول:
تو شب هم که دیگه بدتر
حالا میریم سر اگه نه که اس ال آر
اگه نه که اس ال آر تا چه قیمتی؟
که تو پارتی ها و شب :18:نقل قول:
یه آدرس از اون پارتی هات بده تا خودم بیام بهترین عکسهارو با بهترینه دوربینها مجانی واست بگریم :31:
بنظر من کامپکت باید بگیری فکر کنم Ixus 310 یا 220 برای شما مناسب باشه
و با کمی هزینه بیشتر SX230
سلام بر دوستان و اساتید گرامی. من تمام تفاوت های sx40 وhx100 رو ميدونم
بین این دو وربين كدوم رو پیشنهاد میدید؟ برد فلش صفحه نمایش و فیلمبرداری سونی از یک طرف و عکاسی بهتر و زوم بیشتر کنون مخصوصا اسم کنون از طرف دیگه باعث سده که بین این دو مدل گیر کنم. بدون در نظر گرفتن قیمت.
زیاد به اسم و مارک توجه نکنید سعی کنید کالایی که خوب و مناسب کار شماست تهیه کنیدنقل قول:
سونی هم برند گمنامی نیست ولی واقعیتش از نظر کیفیت عکس و کارایی و وراحتی کار با منوها
کانن و فیلمبرداری هم احتمالا سونی بهتره
با سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستانم میخواد دوربین بخره تا سقف 400 تومن . به نظر عزیزان sx230 رو بهش پیشنهاد بدم خوبه ؟ گزینه بهتری هم وجود داره؟ کاربردش هم در حد عکاسی اماتور هست .
از لطف و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزازم
پاینده و کامیاب باشید
تا 400 تومن بهترین گزینس.با تنظیمات دستی هم عکس های خیلی بهتری نسبت به حالت اتوماتیک میشه گرفت.نقل قول:
تنظیمات دستیش هم برای یه کامپکت در حد قابل قبول و راحت هست.
منم در تایید نظر دوست خوبمون بهترین گزینه رو همون 230 میدونمنقل قول:
برای یه آماتور و حتی کمی بالاتر از اونم جوابگو هست
نظرتون درمورد Canon IXUS 1100 چيه ؟
واسه كسي كه از عكاسي چيزي نميدونه و فقط عكس و فيلم با كيفيت ميخواد
مشخصاتی که داره دوربین فوق العاده ای بنظر میرسهنقل قول:
ولی باید صبر کنی بیاد بازار تا ببینیم چه جور دوربینیه